26 yaşında (üniversiteye geç gittim ve güzel bir başarı puanı ile yeni bitti) şu an için geliri olmayan ancak kendi işini kurmak için bir arkadaşıyla gecesini gündüze katan bir mühendisim. Birtakım sorunlardan (kişisel, ekonomik) dolayı çok fazla sosyal çevrem olamadı. Özellikle de karşı cinsimin bulunduğu ortamlarda bulunma fırsatını fazla elde edemedim. Şu an için de farklı ortamlara girecek kadar, sosyalleşecek miktarda param da yok. Dolaysıyla sevgili yapacak kadar içli-dışlı olamadım.
Yine de şunu da belirteyim: Birden fazla arkadaşlık sitesinde üyeliğim ve fotoğraflarım var. Kendimi ve görüşlerimi de detaylı bir şekilde anlattım. Karşı cinsle iletişimde herhangi bir problem yaşamıyorum. Abaza hiç değilim, tam tersi aşk ve saygı insanıyım. Beni tanıyan karşı cinslerim genelde sohbetimden memnun kalırlar.
Yukarıda yazdıklarım insanların üzerinde "ezik, pısırık, çekingen" olduğum önyargısını oluşturabilir, ancak inanın bana tam tersiyimdir. Kendimi, tarih, coğrafya, sosyoloji, psikoloji vb genel kültür konularında genel bir bilgi sahibi olacak kadar geliştirdiğimi söyleyebilirim. Okuduğum lise ve mesleğimin de katkısıyla matematik ve fizikte de genel bir bilgim var. Bu bilgiler sorgulayıcı karakterinizle birleşince "objektif ve entelektüel" bir kişiliğe sahip oluyorsunuz.
Ayrıca fitnes ile ilgileniyorum, gayet güzel bir vücudum var 1.81 boyum var. Elim yüzüm de genel anlamda düzgün. Yüz güzelliği oldukça göreceli bir kavram olduğu için çok girmeyeceğim. Dış görünüş olarak mükemmel olmasam da eğer kibir olarak algılanmayacaksa ortalamanın oldukça üstünde olduğumu söyleyebilirim.
İşte gel gelelim sıkıntıya ben onurlu, namuslu bir insanım. Eşim olacak kişinin de öyle olmasını bekliyorum. Eşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum, adil olduğumdan kendimi de kimseyle paylaşmıyorum. İstesem yapabilecek kadar özgüven ve yakışıklılığa sahibim aslında ama bilerek yapmıyorum. Bu fikir bile beni rahatsız ediyor. Şimdiden söyleyeyim bunun din ile bir alakası yok çünkü "deist" im. Ama ne kadar mantıklı olan ve evrimsel özelliklerimizin gereği bu olsa da çok eşliliği benimseyemiyorum. Gerçek anlamda aşk insanıyım ve her geçen gün, doğru kişiyi bulamamanın ıstırabını yaşıyorum.
Sonuç olarak çok bir şey istemiyorum aslında, sadece kendim gibi birsini arıyorum: Kültürlü, lisans mezunu veya halen okuyan; namuslu, fanatizmden uzak objektif, cinsiyet eşitliğini savunan, ve fiziksel anlamda vücuduna bakan fit, 1.70+ o onurlu dişiyi bekliyorum. Çok bir şey istemiyorum, ne parasını, ne doktorasını. İnsanlıklı, mantıklı namuslu birisi olsun yeter.
Çok uzattığımın farkındayım. Gerçekten bir ümide ihtiyacım olduğu için bu kadar ayrıntıya girdim. Biliyorum bu ulaşılması çok güç olan ve birçok kişinin arzusu. Ancak ben kendime sahip çıkıp o kişi için birkaç yıl daha beklemeye hazırım.
Size sorum, gerçekten böyle insanlar var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer