Ben bu karakter önemli tip önemli değil diyenleri anlayamıyorum. Bir insanla iş hayatınızda egitim hayatınızda sosyal hayatınızda ve özel hayatinizda vs uzun süreli ilişki ve arkadaşlık kurabilmeniz için düzgün karakter ve geçimli olmak elbette önemlidir. Evleneceğiniz aşk hayatı yaşayacağınız insanda ise karakterden daha fazlasını oluşturan ve sizde ona karşı arzu uyandiran bir şey olmalı ki normal arkadaştan bir farkınız olsun. Sadece iyi bir insan olsun diye bekleyen biri bence o insanı kullanmak için öyle diyordur.
Ben bir erkeğin de bir kadının kendisine sadece iyi bir insan olduğu için gelmesini istediğini sanmıyorum. Çünkü erkekler bir kadın tarafından görünüş olarak da arzulanmak istiyorlar. Dışarıda tipsiz bir adamın yanında güzel kiz gördükleri zaman en çok erkekler eleştiriyor zaten. Hala kendini mütevazı göstermek için ben tipe bakmıyorum karakter önemli diyen kızlar var.
Bu arada tipe önem vermek derken belli standartlarin üstünde olmak zorundasınız demiyorum arkadaşlar. Bana çirkin gelen başkasına çekici gelebilir. Başkasına itici gelen de bana çekici gelebilir. Mesele sadece güzel ve yakışıklı insanların birlikte olması değil birbirini karşılıklı olarak çekici bulan insanların birlikte olabilmesidir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer