Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nasıl desem bilmiyorum ama yaşadığım şeylerden gerçekten kadınların daha kurnaz acımasız vefasız merhametsiz olduğunu gördüm gerçekten bir kadın aldatmak istersen eşinin sevgilisinin nişanlısının ruhu duymaz çünkü kadınlar üste çıkmayı çok iyi biliyor ve unutmayın kadın istemezse olmaz o iş
33 erkeğin kadın demesi.. Yazıklar olsun ya biz sizin için herşeyi yapalım ama gerçekten yazıklar olsun filmlerden dizilerden esinlenip burada lütfen kadın demeyin. Fake hesaptan seksi bir kadın hesabı açsak sevgiliniz olduğu halde hepiniz selam sevgilim yok dersiniz. Gerçekten sinirim bozuldu hadi tüm erkekler döksün google geçmişini Allah bilir neler aratmışsınızdır.
Cevap
19Cevap
Karaktersiz olan aldatır
Çevrem için sadece konuşacaksak tabi ki erkekler diyebilirim...
İki tarafta aldatıyor erkek olduğum için erkeklerinkini daha çok duyuyorum sms bildiğim kadarıyla kadınlar daha çok aldatıyormuş
Nasıl bildin
Çünkü bu kadınlar için daha sıradan geliyormuş erkekler içinse çok daha zor ve heyecanlıymış şöyle sölim bi kadın bi erkeğe yatalım mı derse %90 erkek kabul eder ancak bi erkek bir kadına sorarsa muhtemelen ters kelepçe yer kadınların bunu elde etmesi çook daha kolay ve sağ duyuları daha güçlü yakalanmazlar kolay kolay erkekler heyecan yaptığından afallsyabilir
Kadınlar daha çok aldatıyor fakat çoğu yakalanmıyor bundan dolayı erkekler daha çok aldatıyormuş gibi bir algı oluşuyor.
Çünkü bizler doyumsuz karakterlere sahibiz yani yarım saat önce manitanin yanindan. ayrilsak başka manitaya yazılır 😀
oylama da kadınlar çıkmış. Bence yalan. Fırsatını bulan her erkek aldatır. Kadın istediği xaman zaten aldatır.
Kadınlar kime dese tamam der ve kimseye çaktırmaz, hemcinslerine bile çaktırmıyorlar. Zaten hemcinsleri daha sakat bile denebilir.
Tek cinsiyete rol biçmek haksızlık olur bence ama bunun çözümüne bakmalı gereken iyileştirme veya katkı şeyler uygulanmalı bence
kocasını aldatan diye birde nik yazmışsın sence kim aldatıyor?
Kadınlar, neden bilmiyorum ama kadınlar erkeklere oranla daha çok yatkın ya da arzulaması fazla diye düşünüyorum.
Cinsiyete bağlı değil ama sen aldatıyorsun sanırım.
Benim sevgilim hiç olmadı o yüzden tek birine odaklanamıyorum :) yani hergün birini beğeniyorum
Abla ciddi misin nasıl sevgilin olmadı
Erkekler, kadınlar kolay kolay aldatmaz zaten
Haklsın
Şu anda kadınlar çoğunlukta
iki zıkkımda çok aldatıyor.
Artık kadınlar
aldatmanın cinsiyeti yoktur
Karaktersiz olanlar aldatıyor.
Tek taraflı aldatma olmaz eşit bence
Erkek adam çapkın olur aldatmaz
Değişir kadını erkeği olmaz aldatma olayi
Kadınlar