Olmadığını düşündüğümüz seyleri zorlayıp peşinden gitmek midir doğru olan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeynim sulandı gece gece. Düzgün sorsana. Basligi ayri mana. Soru ayri nana. Birde üniversite bitirdim ben ,,, ben cok akilliyim dersiniz. Sorunu s... m
0371 Yorumla
Soran+1 yıl7 sülalene selam söyle
Cevap sahibi+1 yılAnnen iyi mi. Kardeşim
Soran+1 yılDevrik seviyorum napim
Soran+1 yılSağlığına duacı
Cevap sahibi+1 yılSelam söyle annemize. Özledim kadini bir öpsem... elini.
Soran+1 yılSktr git ln
Cevap sahibi+1 yılNereye prenses gitmeliyim. Hani kardestik. Sen annnemize küfür ediyordun falan filan
Cevap sahibi+1 yılNe aklima geldi 🤣🤣🤣🤣iki sene önce burada bir soru cikti.. erkek arkadaşım agzima boşaldı. Acaba hamilemiyim diye. Lan babamiz annemizin agzina bosalip sen mi dogdun.🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılTerbiyeni takın
Soran+1 yılYaşın da küçük değil olgunlas az
Cevap sahibi+1 yılİlk kurşunu sen attin iyi bak...
Soran+1 yılBen kuru sıkıcıyım
Soran+1 yılCanım sıkkın biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim. Kalbini kirdim boşuna o zaman 7 senedir burdayim 30 tane hesap degistirdim. Hakaretvari konusana ters konusurum. Senin bu kelimene karşı ters konustugum icin affola. Yapma baskasina. Gercekten soru ve baslik cok farklı..
Cevap sahibi+1 yılboş ver sanki takinca düzelecek
Soran+1 yılNesi farklı ya sen okumaya usenmis olabilir misn, takmıyorum ayrıca sadece. cAnim sikkin
Cevap sahibi+1 yılOff ne oldu anlat dinliycem seni. Ama eski sevgili muh. Değildir insallah. Gina geldi ergen kız muh
Soran+1 yılDeğil muh muh ne be
Cevap sahibi+1 yılMuh. Mugabbet demek. Ben bile cahil aklimla ogrendim kisaltmalari
Cevap sahibi+1 yılRomanmisin
Soran+1 yılYok be o nerden cikti
Soran+1 yılCahil gibi falan görunmuyorsun gayet güzel ifade ediyorsun kendine haksızlık etme
Cevap sahibi+1 yılBe lafini çok kullanıyorsun trakyalimisin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNereden yuzde bir milyon arkadaşım vardır
Soran+1 yılTekirdağ kütük vereyim mi?
Soran+1 yılHadi merak ettim seni sen?
Cevap sahibi+1 yılYüzüncü yıl. Ablam orada , Tekirdağ'ı da ilceleri de sokak sokak biliyorum. Bende Kırklareliyim. Trakya da gezmedigim cadde yok. Versene acik adres. Mahallende bile kesin arkadaşım vardir
Soran+1 yılİstanbul dayım
Soran+1 yılNapcaksin adresi sen bakiym
Cevap sahibi+1 yıl6 sene kaldim. En son isim Bakırköy'de sahil tarafina bakan 5 evimizi günlük kiraliyorduk. Bütün semtleri cadde cadde taksiden iyi biliyorum.
Soran+1 yılŞimdi neredesin Kırklareli mi
Cevap sahibi+1 yılEvlenme teklif edicem baska napiyim adresini. Evde kaldim da
Soran+1 yılSorma ya ben de
Cevap sahibi+1 yılSu an Kırklarelindeyim. İstanbul'da olayım oldu mecbur Kırklareli ne geldim
Cevap sahibi+1 yılBabanda para var mı. Varsa ilk teklifi ben sana edeyim
Soran+1 yılHiç şaşırmadım olayın olduğuns
Soran+1 yılKime neye öfken
Soran+1 yılEski erkek arkdasim da böyleydi tüm erkekelr böyle mi arkdas
Cevap sahibi+1 yılCok uzun hikaye. Bir gün anlatirim.. prenses ben uyuycam. Tatlı yanaklarindan öpsem de uyusam kizmazsin dimi
Soran+1 yılParaya kadinalr degilmiydi tapn?
Soran+1 yılTapan
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru da uyumaliyim
Soran+1 yılKızarım cok
Cevap sahibi+1 yılCok uykum var ama. İzin ver
Soran+1 yılUyu sen uyu hatta uyu ben de uyu
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum seni tatli rüyalar prenses öpüldünüz
Soran+1 yılNezambdir sevgilin yok sennn
Soran+1 yılSenin
Cevap sahibi+1 yılSevgilim var mi yok mu bende bilmiyorum. Kızlarla takılıyorum sadece. Onlar sevgili olarak mi görüyorlar beni anlamamiyorum. Bana göre cok uzun suredir yok. Hala gorustugum seks yaptiklarim var , onlar sevgili gibi goruyorlarsa 4 tane sevgilim hala var.
Soran+1 yıl😅😅😅
Soran+1 yılHadi başbaş
Soran+1 yılSevgi ihtiyacı içinde gibisin ondan sordum ya
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılİyigeceler iyigeceler
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolay kurtilacagimi bilseydim ben sorardım o soruyu.. Bosandiktan sonra kimseyle sevgili olmadim. Onlar kafasına göre olup durdular. Benden habersiz, Ayşenur diye kiz vardi. Ceyizi bile hazirlamisti, ailesine bile beni anlatmis canım
Cevap sahibi+1 yılPardon Ayşenur. Konyaliydi.. Ayşegül. O kizin ismi buraliydi. İsimleri karistirdim pardon
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılUyumadinmi sen
Soran+1 yılUykum var beynim basmıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılÖlüyorum yorgunluktan karnim acikti. Birde serefsiz bir kedim var onu besledim şimdi uyuycam
Soran+1 yılYa tm iyi Allah aşkına uyuycm ben de inşaallah
Cevap sahibi+1 yılUyu inşallah çok öpüyorum 🤣🤣🤣
Soran+1 yılİnşaallah musaaden olursa
Cevap sahibi+1 yılTabi ki de tatlı rüyalar çok öpüyorum iyi geceler
Soran+1 yılÖpme ya Allah Allah
Soran+1 yılHer bulduğunu opuyormusun sen
Cevap sahibi+1 yılSadece sen reelde. İlk ve son relimsin 🤣🤣🤣
Soran+1 yılTelefonu yavaşça bırak ve uyu
Soran+1 yılYapabilirsin sana güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılTatli rüyalar. Ben gerçekten uyuyorum. Çok öptüm.
Soran+1 yılUyanirsan geri ben öperim sonra
Soran+1 yılİyigeceler
Cevap sahibi+1 yılTopragim. Ben geldim, sen yoksun.
Cevap sahibi+1 yılBebiş sen bu gece yoksun galiba. O zaman bende gideyim. Kizmazsin dimi 🤣
Soran+1 yılYazarsın diye düşünmüyordum ya
Soran+1 yılSelam
Cevap sahibi+1 yılGene uyumuşum. Gece 12 de isten çıkıyorum. O saatten sonra takılıyorum burada, biraz sonra işe gidicem. Şimdiden iyi günler toprağım
Soran+1 yılSana da ama hemşerimi tercih ederim 😅
Soran+1 yılBen de geç çıkıyorum işten erken uyuyorum oyuzden uyandım öyle gece uykum bölündü bakıyim dedim yorumu gördüm senin
Cevap sahibi+1 yılTamam hemşerim. Kizma sakin ol 🤣🤣🤣 demem bir daha, benim mesai basliyor 10 dakika sonra. İşteyim. Aksama musaiitsen sana sataşmak isterim.🤣🤣🤣
Soran+1 yılBi düşünmem lazım dönerim ben sonra sana😅sataşmaktan başka bir şey yapmiyorum burada zaten herkes bi tuhaf😂
Cevap sahibi+1 yılHerkes hasta burada. Ben dahil. Maksadim kafami dagitmak. Başka ne yapayim bu sitede.🤣🤣🤣 Azcik, ucundan satascam🤣🤣
Soran+1 yılBuarada sen hani evde kalmıştın bosanmişsin:) o nasıl evde kalmak
Cevap sahibi+1 yılBosandim. Sonra evlenemedim. Evde kaldım işte.
Cevap sahibi+1 yılBen geldim, sen yine yoksun. Agliycam bak, cabuk gel.
Cevap sahibi+1 yılOoooo sen her gece beni böyle bekletirsen. Mizikcilik yaparsan biz evlenemeyiz böyle.. olmuyor ama böyle.
Soran+1 yılBir sanihe ya ben müzmin bekarim
Soran+1 yılKendi adına konuş evlenmiyorum ben 😅
Soran+1 yılSürekli girmiyorm ki siteye
Cevap sahibi+1 yılZaten bende seni almiycaktim. Cevap vermen icin yazdim. Buradamisin diye. Zaten Tekirdağlilar çingene oluyor. Cingeneyle evlenmem ben.🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılAa öyle söyleme güzel kızları hep büyük konuşma😂
Cevap sahibi+1 yılBende isten gelince biraz takılıyorum. Sonra flim izleyip uyuyorum.
Soran+1 yıl90 mesaj olmuş ya zor olmuyor mu böyle Şu an
Soran+1 yılSoruyu mu beğensen
Cevap sahibi+1 yılTrakya da cirkin kiz yok ki.
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yılSenin de xper düşük ben de mesaj atamam sen de
Soran+1 yılBuraya kaldık mecbur
Soran+1 yılOkadr mi dengesizsin😂
Cevap sahibi+1 yılMaalesef cok dengesizim. Bu arada bu aksam 3 olurum sıkıntı yok. Satasacak cokkk soru var 🤣🤣🤣
Soran+1 yılBu site hiçbir nicki kabul etmiyor ben de sacmasapan bir şey koydum derindenizd aslında kabul etmedi benim'i ekledim ben duygusal biri değilim yanlış anlaşılmasin 😂
Cevap sahibi+1 yılSana yarin satasirim. Üzüldümgun seye bak.
Soran+1 yıl3 olurum derken çok soru var derken🙄 error verdim şu an
Cevap sahibi+1 yılBen yanlış anladim bile, icinde cok duygusalsin, caktim ben.
Cevap sahibi+1 yılBen bir gecede sifirdan ikiye gectim. Bir haftada 7 experi gördüm. 5 senedir burdayim. Kac tane hesabım kapandi sayisini unuttum
Soran+1 yılYarın derken bak hiçbir şey anlamıyorum açıklayıcı konusur musn kizicam şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılBu gece 50 tane yorum yaparsam, yarin sabah 3 exper olucam. O zaman mesaj atabilirim.
Soran+1 yılHa xperi diyorsun beynim yorgun kusura bakma 3 ne alaka diyorm
Soran+1 yılBöyle olmuyo ya sen 3e daha yakınsın matematiksel olarak sen soru cevapla beni uğraştırma😂
Soran+1 yıl100 mesajı aşağı indirmek çok zor iflahim kesildi
Cevap sahibi+1 yılEskiden 2 experde mesaj atabiliyordun. Artik 3 exper yapmislar. Benimde 3 exper olmam icin 50 soruya yorum yapmam lazim. Onu anlattim.
Soran+1 yılGözüm ağrıdi
Cevap sahibi+1 yılTamam sana iyi geceler, cok öpüyorum. Ben 50 soru cevaplayip gelicem. Tatlı rüyalar. Hemşerim..
Soran+1 yılEvet 3e çıkarmışlar bizi ugrastiriyolar😏
Soran+1 yılAynen 100 ne ara olduysa direkt yorumu da gostermiyo tüm yorumları açtırıyor böyle mesajlasamayiz
Soran+1 yılİyigeceler ozaman🤚
Cevap sahibi+1 yılÇok terbiyesizler. Sirf rahat konuşmayalım diye yapmışlar. Bize pislik olsun diye.
Soran+1 yılKasti bence de bu eline kuvvet
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok halledrim bir gün de. Cenem cok düşük benim. Sadece gene atmazlarsa siteden iyidir 🤣🤣
Soran+1 yılCenene kolay gelsin ozamn.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Yarın görüşmek dileğiyle çok öpüyorum. Hemşerim.
Soran+1 yılTamm görüşürüz
Soran+1 yılYa bi de çok mu düşük cidden düşük çeneli erkek çekilmiyor 😂
Cevap sahibi+1 yılCok düşük te, ukala degilim, merak etme. Hiç kimse sıkılmıyor benden. Bos agizlilara benzemem.
Soran+1 yılEspriydi zaten benimki 😇
Soran+1 yılBiz aynı yastaymiymişiz🙄 çok olgun konusyosun en az 30 demistim
Cevap sahibi+1 yılSevdim ben bunu. Şimdiden 10 yorum yaptim. Bir saatte bitiririm bunu gibi. Kaldi 40 soru
Soran+1 yıl1 saate uyurum 😂
Soran+1 yıl3 yıldır bende burdayım bayağı hesap değiştirdim
Cevap sahibi+1 yılZaten uyu , ben şimdi flim indiricem siteden cikicam flim inerken biraz daha soru çözerim 🤣🤣🤣 sanki sinava calisicam. Sen uyu. Tatlı rüyalar, çok öpüyorum.
Soran+1 yılÇok sataşma ban yersin 😅
Soran+1 yılAz sataş
Soran+1 yılUyumuyorum Allah Allah gonderiyormusun sen
Cevap sahibi+1 yılBu sefer hic satasmiycam. Düzgün yorum yapicam bakalim.
Soran+1 yılİnsan , uyuma 3 level olunca konuşurduk falan der sepetledin şu an resmen
Soran+1 yılUnutmam bunu
Cevap sahibi+1 yılAyni yaşta değiliz bu arada, ben kafama göre dogum tarihi atiyorum. Genelde 100 üstü yazardim. Bu sefer küçük yazdim. Yasim yalan. Gerçek yasimi da hiç bir zaman ogrenemiyeceksin sır... Seni sallaniyorum. Çok boş sorular var. Sana dedim ki düzgün cevapliycam hesabım kapanmasın diye. O yüzden bu gece xper atlayamaya bilirim. Yarın gunduze de sarkabilir. Sen benim yüzümden uykundan olma. Datli datli uyu
Soran+1 yılOgrenemeyecekdin ne demek ya
Cevap sahibi+1 yılOgrenemiyecektin farkli kelime, ogrenemiyeceksin fakli kelime.. ogrenemiyecksin dedim. Çünkü soylemiycem sır, benimle mezara gidecek.🤣🤣🤣
Soran+1 yılSaçmalamaz misin
Soran+1 yılBana hemen kimlik atiyosun 🤣
Cevap sahibi+1 yılSacmalamadim. Sen yanlış anladin dedigimi. Hadi sen sorulari gecerken ve uykusuzluktan cok yorulmussun. Uyurmusun lütfen. Tamam cok tatlisin, cingene dedigim için özür dilerim, cok öpüyorum seni. Uyu yarin goruselim.
Cevap sahibi+1 yılKimliğim emniyette kaldi. 155 i ara sana fotokopisini atsınlar 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHayır öğrenmek istediğim bişey varken uyuyamam
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu gece sabahliycaz. En güzel yani yarin sana iş yok, bana var. Ne yapalim senin icin sabahlariz artik
Soran+1 yılBana da var ama ogrenicem
Soran+1 yıl20 yaş büyük biriyle flört etmiştim birkeresinde
Cevap sahibi+1 yılİmkansız imkansiz. Bebişim hadi uyu sen.
Cevap sahibi+1 yılİyi olmuş. Canın kimle isterse edebilirsin. Yalniz bu oyunları ben yapiyorum be prenses
Soran+1 yılAlt tarafı bir sayı neden bukadr zor
Soran+1 yıl50 yaşında misin? ne yani
Cevap sahibi+1 yılSozelciyim ondan
Cevap sahibi+1 yılPrenses iyi geceler tatlı rüyalar çok öpüyorum. 50 falan da degilim. Senden büyüğüm sadece onu bil. Sistem attı beni anca girdim. Ama karnim ac yemek yiyip uyuycam.
Soran+1 yılSöyler misin site kitlendi
Cevap sahibi+1 yılSizin bildirimler geliyor, ama sayfaya , soruya giremedim. Çıktım bu seferde yarim saat uğraştım anca girdi
Soran+1 yılMerak ettim
Soran+1 yılMinimum 36 maksimum 46 bence alt ve üst sınırı verdim
Cevap sahibi+1 yılSiteden atmadan önce yapiyor du bunu. Kötü yorum hiç yapmadim. Yarin gunduz experimi yukselticem. Şimdi bende uyuycam prenses
Soran+1 yılSöylemeden uyutmam
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun o rakamlari
Soran+1 yılBulurum ben FBI bendeniz
Cevap sahibi+1 yılCok öpüyorum ben uyuycam sen bilirsin uyuma. Yarın ise gitmeden de cok isim var. En fazla 6 saat uyuycam.
Soran+1 yılSöyle öyle uyu
Cevap sahibi+1 yılBelli cok akıllısın bunlar benim oyunlarim ben FBI da degilim kurnazim sadece
Cevap sahibi+1 yılTatlım uyu sende artık
Soran+1 yılYoo akıllı olmak değil dikkatli olmak
Soran+1 yılSeninle konuşmayi bırakmamı istemiyosun
Cevap sahibi+1 yılÇok uykum var. Sonucta evlenmiycez. Sadece sohbet edip. Makara yapicaz. Baban yaşında degilim sonucta, sevgili de olma gibi bir Arzum yok. Zaten hesabimdan anlamissindir. Kimseyi hesabima sokmuyorum. Seni aldım hesabima , guzel sakalasiyoruz diye
Soran+1 yılSöyle hadi demagojiyi bırak 😅
Soran+1 yılBabam yaşlı benim 59🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum. Güzel vakit geciriyorum seninle.
Soran+1 yılSöyleyince geçmeyecek mi vakit anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSoylemiycem. Zorlama lütfen. Belki 30 belki 40. Kismetine ne cikarsa🤣🤣😭😭 boş ver beni. Ben gelip geçici biriyim. Sohbetim iyidir.
Soran+1 yılOk iyigeceler
Soran+1 yılBuarada neden hiç sevilmedigini dusunuyosun bir soruda ikisini de beceremiyorm demişsin kiii o soruda benimdi🤣
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. 10 yasindan beri calisarak , okullar okudum. Ailem bir kalem bile almadi. O kadar çok mücadele ettim ki hayatta hala ediyorum. Evlendim tek başıma 2 iste calisarak düğün yaptim. Sonra eşim ailemin parasi icin benimle evlenmis falan filan,,,, daha bunlarin üstüne bintane konu var. Sevilmedim kullanildim. Sevmek nasil bir duygu hiç tadamadim. Bilmiyorum. Bu iki kavramida bilmiyorum işte. Pesimde cok kız var. Umurumda değil, bana asikmis. Ask nedir bilmiyorum. Sevgi nedir bilmiyorum. Ne oluyor sevince ellerin mi titriyor ne oluyor. Bilmiyorum. Sadece hayatla savaş yapiyorum.
Soran+1 yılSeven kadın hissettirir hiç hissetmemis olamazsin
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim. O kadar çok kizdan çıkma teklifi aldim ki. Evliyken bile evliyim istemiyorum diyordum. Gene yakamı birakmiyorlardi. Param yok diyorum hala yazıyorlar bir senede 8 kere bu kizlar yuzunden telefon numarası degistirdim. Olur da ilerde tipi mi görürsen. O zaman sen bile saka yapiyorsun bu tipleme diyeceksin belki. iki kiz hissettirdi. Sonra büyü yapmışlar bana. Anlatamıyorum hiç birine. Gerçekten beni sevecegine inansam birinin, o gün tovbe ettigim evlilige, tovbemi bozarim. Babam 76 yaşında. O adama bile gelmis iki kız, benimle evlenmek istiyormuş, babamdan yardim istemisler. Gülmeye bıktım artık. Benden koca olmaz. Bunlar mi sevgi. Bunlar takıntı. Çünkü hiç bir kiza pas vermiyorum. Deliriyorlar
Cevap sahibi+1 yılHissetsem yureklerinde bana büyük bir yer var halklisin. Dediginde. Kimseye guvenim yok
Cevap sahibi+1 yılPrenses kızma lütfen çok uykum var 6 saat sonra isim var. Uyumaliyim. Tatlı rüyalar çok öpüyorum
Soran+1 yılher şey tip değil ya umursamaz erkekler hep ilgi ceker
Cevap sahibi+1 yılBelki de o yüzden. Birazda serseriyim. Ama aklimda hiç kiz yok ki... istemiyorum diyorum , canim yanmış zaten eski esimden kizlardan. boş ver ya. Neyi anlatiyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar. Umurumda degil. Hic kimse. Hayatimi iki kere bitirmisim. Düşmüşüm, kariyerime rest cekmisim. Hiç dusunecek seyim yoktu da kızlarımi düşüncem
Soran+1 yılBiliyor musn bazı erkeklerin yakışıklı olmaya bakış açısı çok farklı mesela Kıvanç Tatlıtuğ değilse Çağatay Ulusoy gibi değilse kendini yakışıklı saymayan çirkin gören birsuru erkek var. Sevimli biri bile olsa okadar takıntı haline getirmiş mi yakışıklı olmayı halbuki adam sempatik tatlı ama kendisine sorsan dünya çirkini. Aslında siz erkekelr biz kadınlardan daha fazla kompleklisiniz. Kimin sende neyi seveceğini bilemezsin emin ol. Benim aldattığı terkettiği için 2 yıl acısıni çektiğim şahsın dikkat çekici hiçbir tarafı yoktu dl2 yıl sürdü unutmam ama hiçbir zaman inandiramadim onu sevdigime , takıntı yaptın şöyle böyle deyip durdu. Ya bazen en saf şekilde seviliyor olabilirsiniz buna inanmak neden güç sizin icin
Soran+1 yılBenim de canım yandı sevmek istediğim insan tarafından sadece cinsellik üzerine bir ilişki kurmak istediğini başka hiçbir hissiyatı olmadığını öğrenmek koydu ama ben sevgiye kapatmıyorm kendimi ordu gibi dizerim istesem ne acısını cekicem o keyfine baksın ben acı çekeyim oldu? Hangi tarafa gülüyoruz
Cevap sahibi+1 yılBeni ben sevmem. Çocukluk arkadaslarim diyor. Oğlum karizmatik sin. O yüzden kızlar pesinde. Eski esimde cok cekicisin, dilinle tavlayamayacagin kiz yok senin diyordu. İstediğim kızı cok rahat tavladim her zaman. Dedigin gibi yakisikli degilim ve ozguvenim cok yuksek, utanma kavrami yok. Ve cok gizemliymisim. Ya ben sevgili ya da eş aramiyorum. Arayanlar çok onlara gitsinler. İstemiyorum dedikçe, uzerime ciktilar.
Cevap sahibi+1 yılboş ver. Cok basit felsefem var. İlkokul cocugu felsefesi. Dunya adam olsa yuvarlak olmazdı. Öyle düşün. Kimseye cok guvenme. Ben yeteri kadar cezasini cektim guvenmenin. Sen yapma
Soran+1 yılNeyse kalkamiycam sabah. Takıntı yaptiran adam yakışıklı olmak zorunda mı değil karizma çok daha önemli
Soran+1 yılDünya ile söyleybilcegim tek şey şu an döndüğu🤣Cook uykum gekdi ya Allah rahtlik verdun
Soran+1 yılDünya ile ilgili***
Cevap sahibi+1 yılKarizmam yüzünden mi. Bu manyaklar benim pesimi bırakmıyor şimdi. Offf
Soran+1 yılYoo cokeslisindir ondandır😇
Cevap sahibi+1 yılNe alaka cok esliligin. sadece olunca bir kız arkadasim oluyor. Sadece fb fazla olabiliyor arada. 3 aydir sinirlerim hat safhada, mahkemem var. Cezaevine girebilirim kimseyle görüşmüyorum. Yatip kalkip cezaya nasıl girmem diye düşünüyorum, ne sevgili , ne de fb. İstemiyorum
Soran+1 yılPeşimi bırakmıyorlar diye bir çoğunlukla övünen sensin
Cevap sahibi+1 yılOvunmuyorum ki. Dertleri ne onu anlamıyorum. Sende dedin zaten karizma daha önemli diye. Ben kendimi gömüyor aksine. Tipsizim diyorum kendime.
Soran+1 yılUyu tamam
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 tiktokta görmüştüm, bir 4-5 yasinda kiz çocuğu babasina,,, baba sus tanam deyip deyip duruyordu. Sende o tatli minnoş ggibi yaptin uyu tamam tamam diyorsun. Ben tatlı rüyalar diyorum. Sen uyu tamam tamam. ben cok öpüyorum diyorum. Sen uyu tamam tamam. 🤣🤣🤣uyuycam kız tamam
Soran+1 yılBilmiyorm valla ben babama hiç gider yapmadım nofrost buzdolabı gibidir
Cevap sahibi+1 yılO ne alaka anlamadim
Soran+1 yılSana yapayım
Cevap sahibi+1 yılYap, mutlu olacaksan sıkıntı yok. Bu arada ben çıkıyorum siteden uyuycam yarin görüşmek dileğiyle. Tatlı kız
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılYaş aralığını şu yüzden verdim. Kızın 16 yaşındaymış soruda yazmışsın. Kızının en büyük çocuğun olduğunu dusunursek en düşük 20 en fazla 30 yaşında baba olduğunu da varsayarsak en fazla 46 dedim. Ama trakyada erken evlenen erkek pek yok 30 civarı evleniyorlar çoğunluk. Dolayısıyla 45 46 47 üç seçeneğim var 😂
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, ama maalesef dediklerinde tutmadi. Bu arada kizim kahvaltiya geldi yanimda, sana selam söylüyor.
Cevap sahibi+1 yılAksam 2 puana ihtiyacım kalmış,3 exper olmak için. Bugün gectim experi,3 exper olmam lazim. Sisteme islememisler. Gece yarısı mi isliyorlar acaba. Bu arada erken evlilik yaptim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada FBI yaninda tamam. Nerden buldun herseyimi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıl39 ozaman son tahmin😂 ya takip attım ya arkadaşım sana profiline bakarken sorularına göz gezdirirken soru gözüme çarptı kızım 16 yaşında diye yazmışsın FBI lik bir durum yok muneccimlik de yapmiyorm boş vakitlerimde😂
Cevap sahibi+1 yılKızımı biraktim. Şimdi işe gidiyorum. Akşama görüşürüz
Soran+1 yılGörüşürüz🤚 akşama yükleniyor xperler aynen
Soran+1 yılGece daha doğrusu
Cevap sahibi+1 yılTüh yani bu akşamda, ozelden yazamiyacagim yani... Özelde ilanı aşk imi soyleyecektim, itiraf edecektim. Aşkımı, yarin sabaha mi kalacak şimdi. Cok ta hazirlanmistim oysa bu sabah. Ya çok üzüldüm şimdi.
Soran+1 yılRuhsuzum ben de zaten aşktan masktan anlamam boş ver 😂
Soran+1 yılŞey diycektim arada kaynadı 😅 eski erkek arkdasim da öyleydi şu çoğu erkek niye zengin meraklısı devir tersine döndü sayenizde😂
Soran+1 yılOyuzden evlenmedim zaten kendisiyle , bir kadın düşkünü bir de para düşkünü erkekle olmaz😅
Soran+1 yılHa bir de bonus olarak inançsız erkekle
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben en so kelimende sinifta kaldim. Para, kariyer gibi şeyleri sevmiyorum. Da agnostikim ben. Orada tökezledim. Tüh ya seninle evlenecektik ya , kacirdim elimden desene 🤣🤣🤣🤣 çok evlenme meraklisiyim da🤣🤣
Soran+1 yıl40 kere söylersen olur diyorlar hani az mi dile getirsen😅 ben mutluyum bekar beksr😅
Soran+1 yıl40a doğru gidiyor çünkü😂
Cevap sahibi+1 yılHoşuma gidiyor sana sataşmak.. Merak etme olmaz bir şey. Evlilikten korkuyorum.. Büyük konusmayayim yinede damatlik giyecegime kefen giydirsinler daha iyi. Çok kötü bir evlilik gecirdim. Bu arada isteyim siteden cikicam patron görürse telefonda takildigim laf söyler, kaldiramam. Akşama görüşürüz. Prenses
Soran+1 yılProblem yok
Soran+1 yılTesettürlüyum ben zaten 😊
Soran+1 yılİstesen de olmaz 😅
Soran+1 yılElitliği asilliği ve modernliği giydiğin kıyafet ve inancın belirlemez buarada
Soran+1 yılAsalet dediğin ruhtadir ona da herkes sahip olamaz
Cevap sahibi+1 yılBana cok kizmissin. Takipten de çıkmışsın.
Cevap sahibi+1 yılBilseydim bu kadar çabuk terk edecegine beni. Hic baglanmazdim. Aglattin beni.
Cevap sahibi+1 yılBu gece yazmiycam artık. Neye kizdigini anlamadim. Ama vardır bi bildigin. İyi geceler tatlı rüyalar.
Soran+1 yılNeyin dalgasini geçiyorsun
Soran+1 yılCiddiye aldığın tek bir şey yok mu senin
Cevap sahibi+1 yılNe yapayim. Cok kizmissin. Ortaligi sakinlestirmeye calisiyorum.
Soran+1 yılİyigeceler insanları ayrıştıranlardan hoşlanmıyorum
Soran+1 yılSeninle ilgili değil benimle ilgili bir durum
Cevap sahibi+1 yılHayati o kadar çok ciddiye aldim ki. Psikiyatri tedavi gördüm. Dalgaya almazsam bu boş hayati bana zarar. Bilirmisin cok gulen insanin bin tane derdi vardır. Gulerek, dalga geçerek, hayatindaki negatifligi , pozitiflige cevirmeye calisir.
Soran+1 yılPeki o halde sormak istediğim tek şey midernlikle asillikle kıyafetin açık yahut kapalı olmasının ilgisini bağlantısını naisl kurabiliyosunjz?
Cevap sahibi+1 yılBirde bir yorumda , birine hayatimi anlatmistim. Onu da okusaydin bu onyargin olmaz di. Benim on yargim yok, başörtüluymussun, o senin inancin, ben agnostikim, eski eşim, namazini da kiliyordu. Orucunu da tutuyordu. Bir kere ona oruç tutma demedim. Burada kimseyi hesabima almiyorum 3 senedir. Aslı diye senin yaslarinda istanbullu bir kiz vardi adi aslı, o da başörtülü idi. Onunla aylarca arkadaşlık ettik. O kız benim sayemde, manevi destegimle, kendini topladi. Sonra hesabim kapaninca o kizla iletisimimiz bitti. O da baş örtülü biriydi. Ön yargı hayatinin en kötü huyun olsun. Sil onyargilarini
Soran+1 yılÖnyargılı biri değilim. Ben okuduğum soruyu ve senin yaptığın yorumu gayet iyi hatırlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben tarikatlarda büyüdüm. 17 yasima kadar 5 vakit namaz kildim. Suleymancilar , nurcular ve ışık tarikatlari. Bana her seyi sor, din konusuna girme. Modern olmak kılık kıyafete bakmaz. Kapanmakta sadece kara carsafla da olmaz. Edebinde, giyindigin surece. Bunu ışık tarikatinda ogrenmistim. Öyle bir giyebeceksin ki, tesettürü öyle guzel bir sekilde giyinecek ki kadin. Karsida insan, Allah kahretsin bu ne bagnazlik demiycek. Cok güzel giyinmis diyecek, saygi gosterecek dinini guzel temsil edecek... Mesela kapkara giyinirse insanlarin dine bakis açısı kötü olur. Ve islamiyetten soğur. İnsanlari islamiyete sogutmiycaksin dediler. Bu arada din konusuna sakin benimle girme.
Cevap sahibi+1 yılCok basit Sumer tarihini anlatmisimdir. Fena laf sokmuşumdur.
Soran+1 yılBenim okuduğum soru açık kadınları mi kapalı kadınları mi daha asıl elit modern buluyorsunuz sorusuydu ve senin veridign yanit açık kadinlardı. Gayet iyi hatirliyorsun soruyu ama yokuşa sürmek işine geliyor
Cevap sahibi+1 yılVallahi hatırlamıyorum. Umurumda da degil aslinda soru. Ben 5 yilda 8-10 kere 7 experden hesabım kapandi,20 nün üstünde hesabim kapandi. Binlerce soruyu cevapladim. Hangisini hatirliycam yapma sende. Ben burayi ciddiye almaya calisan biri degilim. Sadece makara, girgir yapayim. Kafamda ki bin tane sorundan uzaklasayim, kafami dagitayim diye giriyorum. İnsanlari ayrıştırma demişsin. Acik ve net soyleyeyim. Türk irkcisiyim. Yani Türkçüyum. Bu kadar netim insan ayristirdigimin.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler ben çıkıyorum, flim izliycem. Bunalttin beni. Kafa dağıtmaya geldim. Gerçekten kafamin icine edip dagittin zaten. İyi geceler
Soran+1 yılBen de gayet netim, daha asil bulduğun kadınlarla muhatap ol en iyisi
Soran+1 yılBunal bunalma çok umrum degil
Soran+1 yılAyrıca ben seninle yaptığım sohbetten hoslanmistim memnundum başka birini takip etmeye gerek duymadım. Seninle konuşmak için girdim siteye. Ama sen başkasini takip etme ihtiyacı duymuşsun. Bu büyük dengesizlik
Soran+1 yılKadının adaletine kıyafetinin açıklığıyla karar veremezsiniz tamam mi
Soran+1 yılAsaletine**
Cevap sahibi+1 yılVallahi merak ettim girdim. Ne kadar giydirdin diye bana. Senden başka kimi takip etmişim. Onu da anlamadim. Sosyal medya kullanmiyorum. Burada kimseyi takip atmadim 3 senedir. Sadece bana takip edenleri kabul ettim bir kac kere. Onlarda bazi konularda ne yapabiliriz diye, yardim istediler. Onlari da yardımcı olduktan sonra ozelden attim. İstersen, hatta dene, benim profilimi paylaş bir kisiyi dahi takip veya mesaj attiysam soylesin dislerimi kiricam. Ah bir kızla konustum ozelden. Hemoroid tedavisi gördüm. Onu nasil yapiyorlar, o hastalik hakkinda bilgi istedi. Cevapladim. O kadar hatta onu da bulabilirsin. Bu hayatta en guvendigim şey kisiligimdir. Şükürler olsun. Hiç basım eğilme di. Burada da egilmez. Bu arada ne zaman bana evet diyicen. Once söz yapariz. Bir sene sonra nikah yapariz olmazmi. Sence... İyi uykular prenses öpüldünüz
Soran+1 yılşu an çıkarmışsın takipten aksmaustu vardı
Soran+1 yılGözümün gördüğnu yalanlama bari 😅
Cevap sahibi+1 yılOna ben takip atmadim ki. O bana atti. Bende ne derdi var diye merak ettim ekledim. Hic konuşmadan gitmiş. Ah bul kizi dediklerim yalan çıksın. Burada kendimi rezil edicem. Arada arada, bazi konularda takip atiyorlar. Bende sebebini soruyorum. Yardimim olursa , anlatiyorum böyle böyle yap diye, ertesi gün de sayfamdan atıyorum. Hatta o hemoroid muhabbeti Merve bilmemne rumuzlu bir kızdı o kızı da bulabilirsin. Onunla da o gün konuştuk sorununu , soyledim cevabimi sonra onu engelledim. Bul o kızı neden engelledi beni, ben ne yaptım ona demesse gene agzima sic
Soran+1 yılDediğin doğru da olsa konuşmak istediğin için takip atmışsın , sen arayışına devam et iyigeceler
Cevap sahibi+1 yılİnanmadigim tanrinin üstüne, dur hayatta kizimin üstüne yemin etmem. O kişi bana takip atti. Bende derdi ne diye takip attim. Konuşmadık hiç. Ve ben onu atmadim sayfamdan. Kendi gitmiş rumuzunu bile hatırlamıyorum. Daha ne diyeyim, bul kizi beni etiket yap, soru aç. Şayet yalan çıkarsa dediklerim göm beni buraya
Cevap sahibi+1 yılBen sanalda kimseyle olmam. Neden 5 senedir burdasin da, ama 3 senedir, hesabina kimseyi almiyorsun demedin mesela. Çünkü bir kere bir hata yaptım 3 sene önce, sanalda hatta burada bir kiz, öyle bir canımı yaktı ki, ondan kurtulmak icin neler cektim. O günden beri hic kimse ozelimde tutmadim. Eski hesaplarimi da bilirsin. Genelde belirsiz rumuzunu kullandım yillarca. Rumuzundan tanirsin belki
Soran+1 yılBen de inandigimi söylüyorum onun takip attığını fakat karşılık vermen takiple senin de konuşmak istediğini gösterir. Neden takip atar karşı cins bu sitede? Sohbet kurmak için karşılık vermişsin neticede takibine geri takiple. Ben bu abes olduğu için söylemiyorum , neden yaptın manasında da söylemiyorum. Sadece durumu açıklamaya calsiyorm. Durmadan takip yağdıroyorlar burada 2 soru cevaplayinca ben herhangi birinin takibine dönüş yapmamıştım. Acaba derdi ne diye merak edip. Ta ki senin listene bakana kadar
Cevap sahibi+1 yılHic bir şekilde kötü olarak düşünmedim. Genelde hasta olanlar veya ailesi ile sorunu olanlar takip atar bana... onlarida fisfisiarim gonderirim. Bana laf söylüyorsun da... Ben uzaktan bakıldığında domuza mi benziyorum kiskankiyorum. Bende baktim biraz önce sayfana iki tane erkek var takiplestigin. yakisiyor mu sana...
Soran+1 yılSen geri takip atmadan da derdini anlatabilirdi sana. Yakışmayan hiçbir şeyi yapmam ben
Soran+1 yılAkşamüstü takip ettim onları
Cevap sahibi+1 yılO kişiler sayfandan atilacak. Sonra beni geri takip edilecek. O kadar seviyorum lan seni uyuz.
Soran+1 yılArayışına geri dön sen güzel arkadasim
Cevap sahibi+1 yılBırakılacak o zaman. Bul o kızı yalan desin dediklerimin. O zaman beni göm. Haklisin. hadi uyu sen prenses. Sabah ise gitcen galiba. Ozelden yazarim sana uyaninca. Yarin bir dünya boş işim var. Kalkmam gene 12 de uyanirim anca. Ya ben dakik insandim. O kadar çok boşvermisim ki hayati, galiba fazla ciddi olmak beni cok yormuş. Umursamamaya basladim hayati
Cevap sahibi+1 yılÇok öpüyorum prenses uyu sende, bende uyuyayim
Soran+1 yılNe kadar inat olduğumu tahmin bile edemezsin. ben sadece seninle konuşmak için giriyor dum
Cevap sahibi+1 yılOnyargidan uzak dur dedikçe inadina uzak durmuyorsun. O kişilerle görüş, benden o zaman ozur diliyceksin. Hodri meydan... Ben iddialıyım özür diliycegine ama kalbimi kirip gidiyorsun. Yapmadığım arayis icinde olmadigimi onlar cok güzel anlatirlar sana. Cok pişman olacaksin bu onyargina. Seni seviyorum prenses cok öpüyorum uyu artık sabah yorgun kalkma.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle devam et işte bende senden baskasiyla kobusmiycam söz, takip atana askim kızıyor diyicem. soz
Soran+1 yılİşi dalgaya vuruyorsun ama ben sadece birinin sohbetini sevmekten başka biriyle konuşmaya ihtiyaç duymamaktn bahseidyorjm
Cevap sahibi+1 yılAslında dalgaya da vurmuyorum. Sen demiştin ki. Sevilmeye , sevmeye acmisin diye. Keske hayat hikayemi yazdigim yorumumu da bulsaydin 10 yasindan beri sokaktayim. Cok ac kaldim. Ailem şimdiki konuya gore zenginlerdi. Babam her gün ölümümu istedi. Neler yasadim ki. Sevmek nedir, sevilmek nedir bilmiyorum. Esim beni aldatiyormus. Offf daha derine girmiycem bu gece. Sadece tatlı bir gülüşe dunyami verirdim. Sen para dedin ben kariyerimi kızım icin bıraktım. Rezil hayat yasiyorum. Dalga gecseydim sana değer vermeseydim bu yorumlar bu kadar olmazdi
Soran+1 yılİster katı yürekli de ister herhangi başka bir şey. Ben büyük resme bakarmaya calisirim herzaman neticeye
Cevap sahibi+1 yılSenin için dağları deldim. Çölleri gectim. 3 exper oldum. Özelden günaydınlar yazdim. Yine yoksun.
Cevap sahibi+1 yılNiye küfür ediyorsun. İnsan gibi konusucam dedim artık. Ne dedim de küfür ediyorsun
Soran+1 yılİsmini bile yazmamissin ne konuşacağız daha defol
Cevap sahibi+1 yılSana sor dedim. Sirayla her seyini cevaplayacaktim. Buradamisin degilmisin bilmiyorum. Uyumusta olabilirdin. Burada 3 kişi gerçek ismimi biliyor. Al acik açık söyleyeyim. Bu kadar buyutmeye ne gerek var. Kırklareliyim. Adim da oktay. Herkes bilsin.
Soran+1 yılSabahtan beri kendimi sana anlatmaya çalışıyorum sen kalkıp canım sıkıldı dalgaya aldım dersen senin sulaleni anarım burdan
Soran+1 yılKaybol simdi
Cevap sahibi+1 yılCevap bile yazmiycam.
Soran+1 yılSevinirim
Cevap sahibi+1 yılYoo zoruna gidecek
Seni anladım ve tanidim.
Soran+1 yılSöyle şöyle
Soran+1 yılSen sırf eski eşine laf söylediğim için o engeli koydun ya aklın varsa sakın kaldırma senin beynini...
Cevap sahibi+1 yılGıcık ediyorsun beni, hep tersliyon yoruldum. Seni dusunmekten
Cevap sahibi+1 yılKaldirdim engelibi niyr yszmiyon. Hep tersin
Soran+1 yılOkadar sinirimi bozdun dengemi bozdun birkere engellemedim. Sen o engeli koyduğuna pişman olcaksin.
Cevap sahibi+1 yılSeni sabaha kadar... Ara diyorum aramıyorsun.
Soran+1 yılHâlâ eski karısını kıskanan adamla muhatap olmam git istediğin kadar engel at keyfin bilir
Soran+1 yılKıskançlıktan kudurup kadına kaşar diyosun ya
Soran+1 yılBo.. k bulursun mesajı bundan sonra. O engeli düt düt çıkarticam senden
Soran+1 yılSite sistemi de sinir ediyo ya s... ike s... ile çıkartıcam*
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazican belli. Engelini kaldirdim yazmasan da olur. Sinir krizine sokuyorsun beni..
Soran+1 yılEngelleyen kimseyi ciddiye almadım sktr git simdi
Soran+1 yılKıskanmıyorum diyebilseydin kaldırırdım o engeli defol
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyorsam. En büyük serefsizim. Zaten hiç sevmedim neyini kiskanayim. Aldatti beni. Yine güldüm geçtim yeterki bosansin diye. Neyini kiskanayim. Ne kadar kasar oldugunu soyledim. Sen onu bile anlamadin
Cevap sahibi+1 yılYaz bak yoksa küfür ederim sabaha kadar. Eninde sonunda evlenicez seninle uzatma fazla evliligimizi
Soran+1 yılSus
Cevap sahibi+1 yılSusmam seninle evlenicez neden susayim. Karima laf soyleyemezsem kime soyliycem
Soran+1 yılEngellemem için yapıyorsun sanirim ben senin gibi saygısız değilim , engellemiycem
Cevap sahibi+1 yılKaricigim özele gelsene
Cevap sahibi+1 yılAskim günaydın.. bir sustun tam sustun
Cevap sahibi+1 yılPrensesim ozelime gelir misin. Ya da arasan mi.
Soran+1 yılBitti sohbet
Cevap sahibi+1 yılBen bitti dedim mi. demedim o zaman devam eticez
. o 5 takipcini at. Delirtme beni. İnsanin karısı bunları yaparma
Cevap sahibi+1 yılBir de ben sana gelirmisin mi dedim.
Ben kocanim gelicen. O kadar
Cevap sahibi+1 yılYarin sabah 11 de 16 yaşındaki ki sevgilim gelecek. Kahvaltiya gidicez bay öptüm
Cevap sahibi+1 yılHemi de ,,, kavrengli saci, mavi gözlü bitane askim ya.
Soran+1 yılSen burada en akıcı sıkılmadan sohbet kurdugun insandım ama çok kırdın uzatma lütfen kimsenin unutamadıklariyla uğraşamam. Bütün kadinalrdan nefret ediyorum sizin gibiler yüzünden yalnız ölcem
Soran+1 yılKurduğum insandın*
Cevap sahibi+1 yılGuzeldin be
Soran+1 yıl300 mesaji sen heba ettin sen bozdun herşeyi
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bir şeyi bozmadim. Sen öyle olsun istedin sadece
Soran+1 yılBoşanmış birkaç kişiyle konstum hiçbiri eski karısına kufredecek kadar takmıyordu hâlâ. Bir tanesi vardı telefonda konuşurken eski karım güzel seksi biseydi demişti ona çok gülmüştüm ama konu dışı bu.
Soran+1 yılFenomendi kendisi
Cevap sahibi+1 yılSe*tefsize se*refsiz derim.
Cevap sahibi+1 yılBen onun yüzünden hayallerimden , herşeyimden oldum. Hayatimi tamamen mahvetti
Soran+1 yılSen bu yüzden değil evlendigi için sitemliydin neyse ya gider misin?
Cevap sahibi+1 yılAynen ben o s*erfsizle evlenmemilydim. Senle evlenmeliydik
Soran+1 yılKapa ceneni taramalıya takıyorum sonra
Cevap sahibi+1 yılTak yeter ki sen tak. Biz seninle 2 zirdeliyiz.
Cevap sahibi+1 yılKonuşsana gıcık. Özledim seni be ya
Cevap sahibi+1 yılNeredesin... Ben seni beklemek zorundamiyim konuşmak icin. Uyuz
Cevap sahibi+1 yılAzıcık kounssak olmaz mı
Soran+1 yılHayır oktay
Cevap sahibi+1 yılEvlenelim diyorum. Ona da hayır diyorsun gizem... Sonu nereye gidecek böyle
Soran+1 yılNe sonundan bahseidyosun😂 karına koş sen
Cevap sahibi+1 yılOndan banane. Ben seni istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSu sitey sirf senile konusucaz diye giriyorum. Sende yazmiyon. Kapatip gidecem sonunda hesabı
Soran+1 yılBanane
Cevap sahibi+1 yılBir saatten fazla oldu seni bekliyorum. Askim ben uyuycam o zaman. Sen küfür falan edersin. Bastan daha tersledine
Cevap sahibi+1 yılÇok çok çok öpüyorum guzel bir uykun olsun prenses. İyi geceler
Soran+1 yılBitti
Cevap sahibi+1 yılBen kocan olucam. Koca bitti demeden bitmez
Cevap sahibi+1 yılNe bitti evde ekmek mi bitti. Ne bitti. Seni sadece ben severim. O da senin demenle bitmez
Soran+1 yılGörürsün neyin bittigini
Cevap sahibi+1 yılNeyi gorucem. Söyle bakalim ne bitmiş
Soran+1 yılO engeli koyduğuna pişman olcaksin. Takip ettiğim kişi bir erkek bile değildi
Cevap sahibi+1 yılHesabi mi kapattım sırf sen canimi yaktin diye actim. Takip ediyorsun kim oldukları belli değil. Ben senden gerçekten cok. Sevdim herkese de ilan ettim. Sen beni asagiladin. Neden yapiyorsun. Seni sevmek sucmu.
Soran+1 yılEngellemişsin aptal
Soran+1 yılAma kaldırma sakın
Cevap sahibi+1 yılCanimi acitiyorsun Gizem. Sana cok deger veriyorum. Konusunca yapma dedikce hep hakaret ediyorsun. Senden hoşlanıyorum diyorum ona bile küfür ediyorsun. Cikar yolu bul. Telefon numarami verdim. Daha ne edeyim
Soran+1 yılBenim de canım sıkıldı eski eşin mevzusuna ama yapcak hiçbir şey yok maalesef bazı şeyler gün gibi ortadadır bazen, üstüne bir de engel atmışsın tekrar ve söyleyecek hicbir şey bırakmadın. Birini takip ediyosun birini takip ediyosun dedin takip ettiğim erkek falan değildi.
Cevap sahibi+1 yılCanim yandi farkindamisin
. bilmiyorum o erkek veya değil. Senden hoşlanıyorum o uyuza gicik. Oldum. Beni yıktı
Cevap sahibi+1 yılSen birilerini takip ettin konuştun nasil duygu bana sor
Soran+1 yılO uyuz kim?
Cevap sahibi+1 yılTakip edenler ve en önemlisi senin takip ettiklerini. Canimi yakıyor bil
Soran+1 yılEn azından hiçbiriyle bir iliskim yok yahut eski ilişkim yok ve hiçbirine küfür etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen tertemizim. Herşeyim. acik. Sana telimi verdim. Tc mi de veriririm. Ben bu kadar acik ve temizim. Sen... Sennnn. Hesabina adam aldin.
Soran+1 yılSen mi açıksın sen hatanın Allahini yaptın eski karını kıskanmak nedir sanane evlenip evlenmesinden
Soran+1 yılNeyse geriliyorum canımı sıkma
Cevap sahibi+1 yılZoruma o gitmiyor kizim onda. Kizim yüzünden ne yasadigimi bir bilsen keşke konuşmayı bilsen. Onun a#mina koyayım kizim yüzünden ondayken ne yasadigimi bilip benim ne halde yasadigimi bilsen
Cevap sahibi+1 yılHep hakaret ediyorsun. Kızım için yaptigim fedakarlığı bir bilsen. Sen yapabilirmiydin diye sana sorarim
Soran+1 yılKonu kızın falan değildi, konu bilmem kaç kez evlenmesiydi canını sıkan bu. Fakat beni ilgilendirmiyor naparsan yap
Cevap sahibi+1 yılSen varya ayri bir delisin. Sana telimi verdim.. ara. bilmedigin herşeyi yuzune konusucam.
Cevap sahibi+1 yılGizliden ara. O kadar kolay
Soran+1 yılNumaranı sildim şimdi yorumlarını da silicem ulaşama diye
Cevap sahibi+1 yılDaha ne kadar kendimi etiket edicem
Soran+1 yılEn iyi görüş seçmişim silemiyorum yorumu sen varya dünya şanslısısın
Cevap sahibi+1 yılAra uyuz prenses
Cevap sahibi+1 yılSenden çok hoşlanıyorum sen benim ikizimsin
Soran+1 yılAma dur yorumu silemezsek soruyu sileriz
Soran+1 yılSoru da silinmiyor
Soran+1 yılDefol seninle de bilmem kaç kez evlendiğini kafaya taktiğin eşinle de ilgilenmiyorm boş ver git simdi
Cevap sahibi+1 yılNeden pislik pesindesin. Seni. seviyorum. hemde Trakyalisin toprağımsin , sana canımdan cok değer veriyorum diyemi mi beni disliyon. Sebep ne
Soran+1 yılSktrr git
Cevap sahibi+1 yılSenden cok etkileniyorum ve hoşlanıyorum bu
Soran+1 yılSen beni etiketlerin sorularda bile elaleme y. vşıyosun yorumlarda yok Trakyalı misin tüh ben trakyakliydim falan , orspu cocugusun
Cevap sahibi+1 yılBen senden başka bu sitede bir kisiye yavsamadim. Ben sana bir hata yapmadim. Ve herşeyimi açık açık yazdim. Kimseden cekinmeden. Ne sen aramaya cesaret ettin. Ne de kimse, yanlisimi buldu
Soran+1 yılBi sktr git ya görüyor gözüm kör değil yazılıp duruyorsun millete hadi işine
Cevap sahibi+1 yılSen benimsin bu. Delirtiyorsun beni. Kac kişiyle diyalog kurdun. O p*cler sana ne dedi onu konusalim. Moralimi fena bozdun
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim senden başka kimseye asilmadim.
Soran+1 yılBen gördüğümü biliyorum gayet net hatirliyorm. Aranıyorsun kimi dusursem diye
Cevap sahibi+1 yılPeki biri hesabimdami. Eski hesaplarima da bak. Keşke görsen. İsim troll , ozelime gelemezsiniz diye bin tane mesajim var. keske bunlarida gorseydin
Soran+1 yılYok Trakyalı misin yok tüh ben öyleydim aptal mıyım ben okudum hepsini
Cevap sahibi+1 yılSana troll takiliyorum dedim ay oldu. Peki biri hesabimdami olmuş. Bu kadar açıkim
Soran+1 yılDefol
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
Bizimdi zaten. Vakti doldu, amacına ulaştı ve süresi bitince gitti. Yani gelmesinin bir amacı vardı.
14 Yorumla
Soran+1 yılAmacına ulaşan da gidiyor ulaşamayan da anlamadım bu işten bir şey ben🤷
Soran+1 yılOluyorsa mutlu mesut olsunlar ne diyelim😂 bay bay yaparız biz de 😅
Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Gidene dur denmez. Zira gururunu incitmekten başka bir işe yaramayacaktır.
114 Yorumla
Soran+1 yılGururu da hiçe sayar bazen insan
Soran+1 yılHaklısın fakat varlığı iyi geliyordu cok
Soran+1 yılAmacım onunla irtibatta kalmayı sürdürmekti. Ben fazla bişey istemedim. Sadece arada bir nasıl olduğunu bilmek isterdim ama tüm yolları kapattı
Soran+1 yılYa artık dönse de eskisi gibi olmaz zaten ama duygularını susturamiyor kalbine söz geçirmiyor insan
Soran+1 yılBiliyorum gayet farkındayim döndüğünde neden olacağını ve neler olacağını
Soran+1 yılUmarım.
Soran+1 yılBiliyor musun çocukken Tweety o çizmeyi çok severdim profiline bakınca animsattin:)
Soran+1 yılÇok sevimli:))
Olmadığı yerde bırakmak bazen en doğrusu. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır derler. Bazen en güzel şeyler biz bıraktığımızda bize gelir
10 Yorumla
+1 yılHayatta ne olursa olsun imkansıza inanmam her şey mümkündür.
10 Yorumla
+1 yılHayır gitmeyiniz. Bu hareket doğru bir hareket değil evladım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Denemeden olmayacağını bilemezsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliydi sanirim hiçbir zaman tanışmaya yanaşmadı
+1 yılevet bir şey olacaksa zaten olur
10 Yorumla
+1 yılDoğru noktada bırakmak lazım yoksa bize zarar
10 YorumlaOlmuyorsa olana yönelmek en iyisi
17 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorsak?
Soran+1 yılUmut etmeme o sebep oldu sonra hicbir şey yapmamış gibi gitti
Soran+1 yılOnu arıyorum hep
Soran+1 yılGelse herşeye rağmen kabullenecekmişim gibi arıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Hayatı zorlama
00 Yorumla Giden yine gider
10 YorumlaDeğildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bazen vazgeçmeyi bilmek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsk meskmi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026