Bizden olmaz dedi?

2 aylık rüya gibi bir ilişkim vardı, ilkokulu ortaokulu beraber okuduğum benden 1 yaş büyük bir çocukla konuşmaya başlamıştık her şey çok hızlı gelişti ve sevgili olduk hayatımda ilk defa sevgilim o oldu 1 ayda 4 kere buluştuk ve 2. Ayda ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Dün eve geldim ve ayrılmak istediğini bizden olmayacağını söyledi, kendisi anksiyete hastası geçmişte de 1-2 tane ilişkis olmuş uzun ve kısa ben de çok takıntılı ve utangaç birisiyim yanında asla rahat hareket edemem gözlerinin içine bakamam, geçmişini biraz ona sorup kendi kendime düşünüp kafayı yediğim zamanlar oldu. Şehir dışında olduğum 1 ay boyunca haftada bir telefonda konuştuk ben ona karşı sesli olarak bile aşkım canım diyemiyorum utanıyorum söyleyemiyorum en son konuşmamızda söylemediğim için biraz morali bozuldu. Gün içinde de konuşurken yaşadığımjz şeyleri anlatmak yerine hep sevgi sözcüğü kullanıyordu seni seviyorum seni yiyim gel falan gibi. 2 kere bel altı konuşmaya yeltendi fazla ileri gitmedi ama konuştu ben de hayır diyemedim ama sonradan pişman oldum bir daha bu konuyu açma vs dedim. Dün ben bizden olmayacağını anladım benim istediğim şeyler sana uymuyor kendimi kötü hissediyorum diyorsun benim gibi değilsin ben delilik yapmak istiyorum seninle olmuyor benim gibi olsan daha çok düşünürsün bizden olmaz vs dedi ben de kendimi acayip kötü hissediyorum ve dipte gibiyim keşke geri dönse tekrar yazsa istiyorum sabahtan beri defalarca ağladım ki hâlâ ağlayasım geliyor yazmalı mıyım yazmamalı mıyım gerçekten sevmiyor ve istemiyor mu lütfen yardımcı olur musunuz
Bizden olmaz dedi?