Bunu kabullenelim artık isteseydi yapardı.

burada denk geliyorum bazen böyle sorulara yazar mı, döner mi, affeder mi vs buyrun cevabı..
Bunu kabullenelim artık isteseydi yapardı.

burada denk geliyorum bazen böyle sorulara yazar mı, döner mi, affeder mi vs buyrun cevabı..
Insan cok kompleks bir varlik. Dedigin dogru olmakla birlikte; yapmayan ve isteyen kesim de cok var. Sebebi say say bitmez ama heralde en onde gideni gururdur. Ve bircok baska sebep.
Senin dedigin olmasi gereken. Ama kim olmasi gereken kurallari tam anlamiyla bilip yasiyor ki. Hayat hep ogrenilen bir surec. Hatalar hatalar hatalar.
İnsanoğlu Geçmişi geçmişte bırakmadığı sürece bu dediğinize gelemeyecek zaten.
Çünkü insanoğlu uyumlu olmayı saçmalık oluyor görüyor.
Bu nedenle mutlu olunca hayatının sonu geleceğini düşünerek , nerde zıt biri var onu fizik kanunu sayıp mutlu olacağını zannediyor.
Kişi kendisine yalan söylemekten vazgeçmiyor ki karşısındakine doğruyu söylesin.
Birde insanoğlunun ne istediğini bilmediği bir durum var ki çok uzun girmiyim.
Geçmişin sorunları/ keskeleri, geleceğin endişesi yüzünden bugünü yaşamayı ogrenememis bir toplumda yaşayınca oluyor bunlar. Bırakın geçmişi/geleceği bugünün tadını çıkarın desen de anlamazlar , boş ver sen keyfine bak 🤣
Bak kızım birisi senin yanında olmak istiyorsa arabaya biner gelir , uçaga biner gelir senin yanında olur. Gelmek istemiyorsa gelmez , yanında olmak istemiyorsa olmaz. Ne adamlar tanıdık 20 saatlik yolu gelen insanlar var ne adamlar tanıdık 5 dakikalık yolu gelmeyen insanlar var. Her insan aynı degildir. Her insanı aynı tutamazsın 5 parmagın 5' i aynı degildir anladın mı ?
Gerçekten hissettiklerini görmek ve kabullenmek çoğu zaman çok zor olabiliyor. 💔 Çünkü insan umut etmekten, sevildiğini hissetmekten ve ikinci bir şansın olabileceğini düşünmekten vazgeçmek istemiyor. Bazen biri bir şeyi istemiyorsa yapmaz, evet. Ama bunu kabullenmek içimizdeki duygularla, beklentilerle yüzleşmek demek. Ben de zamanında çok sorguladım bunu. Bir noktada “İsteseydi yapardı” demek, seni yoran bekleyişlerden kurtulmanın anahtarı aslında. Kabullenmek iyileşmeyi başlatır, hatırlamakta fayda var. 🌱💕
Cevap
9Cevap
evet istese yaparlardı
Doğru istese yapardı bakma sahtekarlar işte
İnsanlar dedikleri olsun diye milleti zorlamayı, dediğim dedik olmayı ve karşındakine bazı şeyleri dayatmayı çok sevdiği için
Çok haklısın isteseydi yanında olurdu zaten demek ki kalbinde de aklında da yokmuşsun
Aslında soruyu soranlar da bunu biliyor ama biraz teselli istiyorlar galiba
Benlik bisey yok🙂
Kadınlar duygularıyla hareket ediyor ve bu duyguları olan birinin kabul edeceği bir şey değil ondan olabilir.
İsteyen yapar sevende yapar, yapamayan yememiştir
Kabul edilmesi zor bir şey çünkü
Gerçekten öyle isteseydi yapardı bu kadar basit
tükürdüğünü yaalmaz kimse
Olgun kadın
Aynen
Haklısın
Niye
Doğru diyorsun.
Umut fakirin ekmeğidir kabul etmeyiz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?