Selâmlar!!
Sevgiliniz yoksa ve çok tavsiye ettilerse tanışır mıydınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sevgiliniz yoksa ve çok tavsiye ettilerse tanışır mıydınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Görücü usulü ile tanışmıştım. Sonra dan dolu dizgin bir aşkın esiri olmuştum. 10 gün içerisinde de evlenmiştim. Ancak şu an bana deseler ki: "Seni biriyle tanistiralım, tanı! kabul etmem" Çünkü adı konularak başlanılan birliktelikleri artık samimi bulmuyorum. Kalbim seçmeli ve karşıdaki Beyefendinin de çabasını görmeliyim. Aşk, tutku, saygı, güven ve sevginin oluşabileceği bir ortam olursa benim istediğim biri ile yola devam ederim. Aracı istemiyorum. Bu tür isteklere kapalıyım🙂
Bu işler eskiden genelde bu şekilde olurdu, arkadaşlar arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanıştırılır edilir falan. Sevgilim yok (öyle tercih ettiğim için) tavsiye eden de yok. O yüzden gündemimde bir konu olmadığı için bir şey diyemem ama gayet normal durum.
Birinin tavsiyesiyle kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. Kendim tanıştım, buldum. Hataları kendim yaptım yani. Aksi olsa belki daha iyi sonuçlanırdı, ben beceremedim anlaşılan😂
Hiç denemedim sevgili düsüncesiyle değil fakat arkadaşlık acısından tanışmaya karsı değilim arayış içinde olup değişik insanlarla tanısmak nekadar doğru bilmiyorum...
Fakat söyle bir durumda söz konusu arkadasınız sizi çok iyi tanıdıgı için çok iyi anlaşabileceğinizi düsündügü çok güzel bir uyum saglayabileceginizi düsündügü birini size tavsiye edip tanısmanızı isteyebilir ve bu güzel bir şey... 🥂
Cevap
15Cevap
O kadar çok yalnızlıktan bunaldığım olmadığı için zor 😅
Hayır kimsenin tavsiyesini almam
Herkesle tanışabilirim ama;
Tesadüf ve kader diyebileceğim kadar spontane gelişmesi tercihim.
Öncelikle çok güzel soru 😁 yani ne aradığımı ben daha iyibilirim ama tavsiye edilen kişiyi tanımak lazım belki aradığım gibidir derim 😊
Tavsiyeyle sevgili yapma değişik bir deneyim olabilir ama ben almayın tırnağım varsa başımı kaşıyorum genelde
Tanışırım çevresi insanı kendisinden iyi tanıdığını düşünüyorum uygun gordulerse bi sebeb vardır
Birkez denedim bunu işler güzel gidince bı harika ama kötü gidince sen suçlanıyorsun.. iyi tanımak lazım.
Benim tanımam daha önemli bence duygular konusunda bunu kendim yaşamak istiyorum birilerinin aracı olmasından ziyade
Herkes kendi bulsun arada kalınır falan gerek yok..
Belki olabilir, sonuçta evlenecek değiliz :D
Tanışırım tabii.
Görücü usulü gelişen ilişkiler daha saygı ve seviye içeriyor.
Olabilir, ama sevgili olmak için değil, meraktan.
Hiç sevmem öyle işleri ben olsam tanışmazdım.
Çöpçatanlık bitti şimdi herkes kendi buluyor..
Kesinlikle hatta tanıştım ama pişöanlık arkadaşlar yapmayın bu sana kefil oldu diye kefil olan kişinin 7 sülalesine sayıyorsun kdldşdşdi
Hayır aslında bilmiyorum ruh halime bağlı
Bilmem hic düsunmedim
Evde kalmışım demektir. Qjsjdkfkfkgkglg
Tanışırım sokakta bile insanlarla tanışıyorum
Tanismak dan yeni insan tanimaktan zarar gelmez
Yeni bir insan tanımak istemem..
Olabilirdi
Belki
ruh halime bağlı
Kesin cevap net tanışırım evet!
Tanışırız
Tanismam