Çevrenizdeki insanların "ya tanısan çok seversin, aynı kafadasınız" dediği biriyle çıkmayı düşünür müsünüz? Bir nevi görücü usulü de diyebiliriz ahdh 😅✨️
Sanmıyorum zaten anlaşamam da büyük ihtimalle kimseye de güvenmiyorum eski sevgilisi ile arkadaşını tanıştıranı duydum tavsiye edilene de güvenmem tavsiye edene de o tavsiye edenler bir terslik olsa sen istesin tanışmayı derler kendim seçerim tanışacağım kişiyi daha iyi
Merhaba, Evet olabilir. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Güzel bir başlangıç olabilir. Bende tavsiye ediyorum aracı olmaya çalışıyorum çevremdeki insanlara, ancak dikkat etmeli. Çünkü insanlar tanıdıklarının kötü yanlarını söylemiyor. Örneğin alkol içen arkadaşım var, yardımcı olmamı istiyor, ona alkolü bırakmasını söylüyorum. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Alkol içen birini gelecekte kızıma istemem, başkasının kızına da tavsiye edemem...
Başka nasıl mümkün olabilir ki? Birileriyle tanışmak için bazen yardıma ihtiyacımız olur. Tanıdığımız sevdiğimiz insanların buna ön ayak olması çok güzel bir durum. Çünkü ikinizi de tanıyor ve huyunuzu biliyor.
Arkadaşlarım şu an onun çabasında dün akşam da hatta buluştuk ettik ama kıza aga reis başkan olarak hitap ettiğim için beni bir daha bu hanzonun olduğu yere çağırmayın demiş arkadaşlarıma 😂😂
E zaten ben istemiyorum ki birini hayatımda. Arkadaşlarıma da söyledim bunu ama anlamıyorlar ben de böyle davranıyorum kız güzel sohbeti hatta filmlerden bayağı konuştuk ama baktım çok ortak yanımız var dedim böyle olmaz başkan diyim ajdjd
Hayır ben tavsiye üzerine birisi ile hayatta çıkmam benim için aşk evliliği olmalı kendim sevmeliyim ve kendim seçmeliyim. başkasının tavsiyesi üzerine tanışmak istemem hiç bir zaman.
bence olmaması lazım. çünkü senin iç dünyanı sevdiğin bilecek oda aracı olana da söylenecek. sen hep bir adım geride mahcup olmamak için kalacaksın arkadaşım tanıştırdı diye. mantıklı değil.
Böyle bir iki kişiyle buluştuğum oldu ama çıkma niyetiyle değildi. En azından arkadaş oluruz ya da bir değişiklik olsun diye. Eğer ilişki düşünseydim neden olmasın kabul ederdim.