Bir arkadaşınızın ya da ailenizden birinin tavsiyesiyle birine şans verir miydiniz?

Bir arkadaşınızın ya da ailenizden birinin tavsiyesiyle birine şans verir miydiniz?

Ansızın olan tanışmaları daha çok beğeniyorum ben galiba. İki insanın da birbirinden etkilendiği, tatlı hoş tanışmaları. Kaderin bir cilvesi olanından.
Tavsiye üzerine tanışmaya da karşı değilim ancak o tarz tanışmalarda niyet az çok belli. İki taraf da ayıp olmasın diye görüşüyorlar en kötü birbiriyle. Ancak diğer durum öyle değil. İki taraf da kendi irade ve istekleriyle tanımaya çalışıyor karşısındakini.
O yüzden ben kendimin bulup tanıdığım ilişkiyi tercih ederim. 😄
Tanıştım daha önce. Çok absürt bir şey değil. Seni iyi tanıyan insanlar başka iyi tanıdıkları insan ile yakıştirabjliyor. İki uyumlu insani bir araya getirmek bence çok güzel. Hem sadece tanışmak hemen ciddi bir şey olucak anlamına gelmiyor. Olmazsa olmaz.
Bu şekilde tanıştırılan arkadaşım ve birbirlerine aşık olup evlendiler.
Niye olmasın ben yüksek bir oranda saglikli iliskilerin bu yollarla kuruldugunu dusunuyorum insanlar birbirleriyle asigim diye yüz göz olmuyor arada saygı oluyor diye dusunuyorum.
Tanışırım elbette..
Belli ki beni ve onu bilen biri, iyi anlaşacağımızı düşünmüş, yakıştırmış..
İlerlemese de tanışmış olurum..
Cevap
37Cevap
Fotoğrafını bile görmeden hayır diyorum.
Tanışırdım. ama karşım da ki de isterse
Ben daha çok tesadüf denilebilecek tanışmalara açığım. Böyle bir anda sürpriz gibi
Kuzenim, kendi kuzeniyle tanıştırdı. Ben aşık oldum, kız istemedi. Bende doktorama yöneldim. Kimseylede görüşmeyeceğim uzun bir müddet. Karşılıksız aşık olmak çok zormuş cidden. İkincisini yaşıyorum, resmen böyle ömür bitecek..
Tavsiye edilenler genelde kötü oluyor. İyi olsa kapılmış olur. İyi olsa sana gelene kadar en yakınlarına isterler. Kısaca işimiz allaha kaldı. onun da b meseleden haberi var mıdır mechul.
Kimseye şans vermem artık , istisnası yok.
Ömrümde bi kez aşık oldum , o da hayatımı kararttı kimseyi o kadar sevmemiştim , artık gönül işi defterini kapattım. Dersimi aldım.
bir defa böyle bir hata yaptım:)
bir daha olamaz:))
Hayır asla da olmaz bin kere hayır sürekli bu duruma maruz kalıyorum zorluyorlar artık burama kadar geldi yani
Tabikide 😊 Aşk meşk işlerini de gördük; iyi gibiler gözükenler sonradan fos çıktılar genelde hep 😀
Olasılığı düşük bir durum. Çünkü şimdiye kadar böyle bir konuda hiç oralı olmadım. Ama asla olmaz demem yine de.
Verebilirim konuşup tanışmaktan bi zarar gelmez beni tanıyanlar yakıştırdığına göre bi şansı hak ediyor diye düşünürüm…
Denedim aslında.. Ama eskidi artık ya. Gerek yok. Tanışmasak da olur
Uygun görmüşler ki böyle bir talepte bulunmuşlar kabul ederdim
Hayir. Bir insanla dogrudan evlilik dusuncesi ile konusmam.
Ortak tanıdıkların kefil olduğu kişiler her zaman daha doğru bir seçim olur.
Bir kez tanıştım 😄 pişmanım ama keşke devam etseydim diyorum
Sonuçta bir çay içip az biraz muhabbet edeceğiniz, bunun kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum
evet olurum gerisi nasip kısmet. zorla olmayacak sonuçta
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine biriyle tanışmıştım şu an evliyiz. ✌🏻
Tavsiyeyle olmaz şansını denemek istiyorsa bir yolunu bulup tanışsın bir zahmet :D
Yaşım geçmişse yaşardım. Yani ben çocuk severim. Anne olma isteğim gelmişse sırf çocuk için bile evlenirdim yani 🤭
Tavsiye üzerine biriyle görüştüm. Ancak görücü usulü evliliğe karşı olduğum için görüşmemiz, tanışmadan öteye geçmedi.
Evet neden olmasın ki hatta İki kişi oldu arkadaşimin bir tanıdıklarıydi
Hayır, tanışamam.
Deneyebilirim ama ilk fotosunu vs görmeden adım atmak istemem kendimi bildiğim için.
Öyle olunca genelde önyargı oluşuyor bende neden bilmiyorum. Tesadüfen tanışmayı daha çok seviyorum sanırım.
Beyni varsa tabiki olur. Kişisel bakımına ve kişisel gelişimine özen gösteren herkesle görücü usulü ile bile tanışabilirim 😁
Tanışmam çünkü birinin hislerimi yönetmesini istemem
kesinlikle tanışırim
Tanıştım ama sevgililik için değil
Tanışmışlığım olmuştu
Bir kere o hatayı yaptım bir daha asla yapmam.
Ya tanıştım ne oldu zdj yine hüsrağğğğn
Sevdigim yoksa veririm
Arada büyükler oldu mu? Evet
Deniyorlar ama hayır
Evet belki kısmetim o kişidir
Sanmıyorum hayır...
Yapmıştım bir iki ama olmuyor yani
Tanışırım , tanıdıktan sonra iyi ise şans veririm.
Kendimi aciz hisseder kabul etmezdim
Evet yakın çevrem tavsiye ediyorsa tanışırım
şans verdim ve evet şu an acısını çekiyorum hala :D
Neden olmasın ki...
evet ama o evlilik görüşmesiydi😂😂
Yok tanışmam.. kendim bulurum zaten
yaparım neden olmasin
Hayır, sevmem böyle emrivakileri.
Hayır
Yok sanırım.
Fotografini gormem lazım
Tanışırım