Mantığıyla hareket eden biriyim ama işin içine duygular girince hesap kitap şaşar bende. Siz de durumlar nasıl? Duygularınıza kapılıp gider misiniz mantık hep ön planda mıdır?

Mantığıyla hareket eden biriyim ama işin içine duygular girince hesap kitap şaşar bende. Siz de durumlar nasıl? Duygularınıza kapılıp gider misiniz mantık hep ön planda mıdır?
Aşık oldum. Sonrasında baktım ki, ellerimi açıp, çığın gelişini izlemekle olacak iş değil. Ya ölecektim ya da ağır yaralanacaktım. Bu ilişkinin sonunda ağır yaralanmayı tercih ettim. Beynimi avuçlarımın içine aldım ve dedim ki: "Sen üzülme be yüreğim, sen aşkının hakkını verdin, doğrul ve çek git."
o duygulara kapılıp gitme işini herkes hayatında en az bir kez yaşar sonucunda kötü şeyler olursa eğer bir daha genellikle mantığını dinler ama birde şurdan bakacak olursak duygularımıza hoş gelen şeyleri mantığımıza kabul ettiririz mantığımıza uygun olan şeylerde duygulara zaten hoş gelir bu ikisini aynı anda yakalamakta mükemmel bir his
Aşık olunca ister istemez insanın duyguları tabi ki daha ağır basıyor ama aşıksın diye mantığını da kaybedersen o ilişkide bir sorun olması halinde üzülen sen olursun. O yüzden mantığını da eksik etmeyeceksin...
Teşekkür ederim EİG için :)
Aşık olduğum zaman eminim duygusal şelale olurum ama mantık her zaman yoldaşımdır 😁
Teşekkür ederim 😇
Cevap
15Cevap
Maalesef ama maalesef duygularım
Mantığım tabi ki
Ben normalde de duygularımla hareket eden birisiyim aşık olunca da aynı şekilde aşkın olduğu yerde mantık aranmaz 🤣
Duygularıma göre yaşayan birisiyim ama işin içine başka şeyler girdiği zaman canımdan çok da sevsem gitmesini ve hayır demesini bilirim
Duygusal biriyim ancak bir noktada mantığım hoppp ne yapıyorsun sen der❗️Kendime yakışmayanı yaptırmaz.
Ben aşık olmam. Mantığım ön plandadır.
Zaten mantık evliliğine yatkın olduğum için arayışım da bu şekilde.
Aşk kapıdan girince, akıl bacadan çıkar. Aşkın olduğu yerde mantık ikamet edemez
Mantığınla hareket edebiliyorsan aşık değilsin. Aşka mantık işlemez.
konu aşk ise mantığımı bir kenara bırakırım. sevmek akıllıca bir iş olmamalı
Günlük yaşamımda bile mantığımla hareket etmekte zorlanan ben ,. aşık olunca...
Her ne kadar mantık desekte duygular mantığı yenmeyi başarıyor
direksiyonda ben varım gazda frende beynim öyle söyliyim
Duygularım ağır basar ama bir Mecnun da olmam. Aşk adamı değilim.
Ben mantığımı hiçbir zaman kaybetmiyorum.
Mantıklı aşk olmuyor zaman..
Duygularım ağır basıyor
Mantıklı duygular diyebilirmiyiz... 🥂
mantık varsa o aşk değildir
Duygular mantığa bağlıdır.
Duygularım daha yoğun sanki.
Mantıksız davranıyorum
Duygularım
Mantık
Mantık.
Fifti fifti
Duygularım