Olgun kadınlardan hoşlanan erkeklerin sayısı neden arttı?

#orkide
Olgun kadınlardan hoşlanan erkeklerin sayısı neden arttı?

#orkide
Buna verebilecek en mantıklı cevabın artık şu an ki genç ve çocuk neslin İnstagramlar da, Tiktok videoları çekerek, Yeni nesil rap dinleyip oradaki ihanet, arsızlık, para gözlülük gibi kavramları beynine yer ederek büyüdükleri için, ne nazları naz değil ne tripleri trip değil nede hal ve hareketleri düzgün değil. Bu tarz gençlik ilişkilerini istemeyen çoğu kesim kendisinden bir önceki neslin olgunluğuna hasret kalıyor.
Olgun yaşlardaki kadınların tavrı ve davranışları çok daha fazla çekici oluyor çünkü kendilerini keşfetmiş oluyorlar yani kadınlığının tam anlamıyla farkında bilincinde olduğu dönemleri yaşıyorlar bunu da her halleri ile karşı cinse hissettiriyorlar, bu yüzden erkekler tarafından daha çok tercih ediliyorlar.
Bunun daha fazla artmasının nedeni ise artık kadınların kendine daha iyi baktığı ve ekonomik özgürlüğe bağlı olarak daha sosyal olduklarından kaynaklı olabilir
Bu muhabbetin sarması ile alakalı. Özel bir durum değil. Bazı burada konuştuğum genç Hanımlar var. Çok iyi yetiştirmiş kendini ve oldukça güzel muhabbetleri var. Yani olgunluk birazda yaşantı ile alakalı. Yoksa illede yaşı büyük olsun değil.
Kendini bilen kadınlar her zaman ilgi çeker, olgunlaşınca aşırı istek oluyor. Çünkü kadınlığı mükemmel, genç kadın da çok iyi ama kaprisleri, egoları, Mitleri, havaları bir yere kadar çekilip, sonra çekilmiyor.
Cevap
59Cevap
Erkeklerde kadınlarda olgun istiyor 😂 Çekici insana her zaman talep olur ne olursa olsun asıl gerçek bu eğer ki bir adam ya da bir kadın çekici ise isterse kırkbeş yaşına gelsin yine de şöyle bakınca hmm dedirtip bir duraksatır ne olursa olsun
Selam gadası 🙃
Maddi açıdan zora düşen erkekler daha çok tercih eder oldu.
kadınlar geç olgunlaşıyor ve bazen anne sevgisi görmemekte bunda etkili
Olgun kadın naz yapmaz trip atmaz genç kadınlar adamları canından bezdiriyor
Kendini ve ne istediğini bilen kadın tabi ki genç kızlara göre daha çekici geliyor. Olgun erkekler de aynı şekilde genç kızlara hep çekici gelmiştir.
Bence artan bişey yok, çekici kadına her yaşta ilgi olur zaten.
Herkesi genellemeyelim lütfen Ben aşırı derecede nefret ederim
Olgun ablaların avuntusu inanmayın gençler asparagas.
Genç olduğum için erkeksiz kalacağım sanırım ağlıyorum
Olgun kadınlara artan bir şey yok.
Olgun kadınlar pedofili olmaya niyetlenmiş.
kıymet bildikleri için :D ama benim tercihim çıtır :D
çünkü ne oluyorlar çoluk cocuk düşünecelere sahip değiller bazı şeylerin farkındalar daha sevecenler daha bir çok sebebi var bunun bende 26 biri olarak 40 yaşında flörtüm oldu nadir de olsa 2 kelime ederiz ama bi aralar baya yakındık
Kimse 22 yaşında prenseslerin kahrını çekmek istemiyor da ondan adam mesela cinsellik yaşayacak burnundan getiriyorlar aw öyle yapacağına orayı terk et git daha iyi
Olgun kadınlar iyi sevisir sınırları yoktur gençler hamile kalırım kızım ileri gitme demeleri ibareleri olgunlaşa kaldırıyor var mı öylesi canlarım benim
Çok fazla milf p*rno izlemiş arkadaşlarda olur böyle
Pek benlik bir durum değil
meyvanın olgun olanı daha tatlıdır yedıkce yıyesın gelır bu kadınlar ıcınde erkekler ıcınde gecerlıdır
Ne istediklerini biliyorlar geneli çoluk çocuk gibi davranmıyor ve sekste çok çok iyiler geneldede erkeğine iyi bakıyorlar her konuda
Kendini bilen, ne istedigini bilen Kadin her zaman bir erkegin önceligidir. Olgun Kadinlar erkegi yormazlar
Gençler pas vermeyince rota değişiyor olabilir😅, bide vücut olarak daha dolgun oldukları için de olabilir ya da o hayat tecrübeleri çekici gelebilir
Bende hoşlanıyorum da tutup 60 yasindaki kadinla birlikte olmuyorum benden 10 yas falan buyuk oluyor sadece
Ben şuna yoruyorum kimse yanlış idrak etmesin konuyu, şimdiki gençlerimiz çok kıpır kupır ve hışır hışır oynuyor rp yapar gibi, ciddiyet yok, ama olgunlar öyle degil ben bu yüzden oldugunu düşünüyorum.
Ne istediklerini biliyorlar, bedavaya kürek çekmenin anlamı yok.
Galiba seks konusunda rahat olacaklarını düşündükleri için
Bende olgun seviyorum da nedenini bilmiyorum
Ya aga bu resimdeki teyze olgun değil ki nine.
Erkek biliyor ne mal olduğunu bari eşimi düzgün seçiyim de beni düzeltsin diyor 😂
Yaşıtlarımız ve küçükler ne istediğini daha tam bilmiyor, çocukça tripler filan yoruyor
Gençler ne istediğini bilmiyor ve aşırı cıvık davraniyorlar bence sebeplerinden biri bu olabilir
38 yaşındayım ve 20 yaşındaki dünya ahiret kardeşim bile dönüp bakar. Çekici olan çekicidir
Anne travması gibi libido killer bir sebebi olduğunu bilseler keşke 😂
Olgun kadın ne istediğini ve ne vereceğini çok iyi biliyor genç kızların nazı bitmiyor
Çünkü onlarda trip yok tantana yok beklenti yok şefkat çok
Çocuksu triplerden sonra olabilir
hiç bilmiyorum öyle mi
Düşünce olarak Olgun birini bende isterim ki anlayışlı birini bulsam evlilikte düşüncem var hatta
Kadınlar genel olarak çok karmaşık. Olgun kadınlar öyle değil ama ne istediklerini biliyorlar. Bu da erkekler için daha anlaşılır kadın demek.
Ben olgun kadınlarla ilgilenmek onları mutlu etmekten zevk alıyorum ne istediği bilen kadınlar her zaman etkileyici olmuşlardır bence
Çünki güven vermiyolar afrasi taftasi çok bide gözleri çok aç şıp sevdi
Bunlardan biride benim aşirı tahrik oluyorum olgunlara
Eski bal iyidir ego trip naz sıfır mutluluk ise sonsuz
Dişini değdirmesin istiyorlar artık djsjsj
😊😊
Ebeveyn sevgisinin azlığından
Hep çoktu, sadece daha görünür oldular
ya sohbeti daha zihin açıcı geliyor bazen.
Olgunluk. karakterde ise iyidir
Yoğğğ ben halen çıtırlardan hoşlanıyorum
Sevgi açlığı.. Cevap budur
Nüfus yaslandı 🙂
Kızlar tecrübesiz diye olgun isteniyor
Abazaların sayısıdır o 😀
Mikili filimleri yüzünden
Seks için süründürmezler
Tecrūbeli oldukları için sanırım
Genç kadınlar çocuk gibi çünkü
film sahnesi sandım fotoyu, değilmiş.
Trip yok kapris yok tutarsızlık yok.