Kadın olmak daha mı iyi nesine özeniyorlar bu kadar , kadınlar da bu yok mesela 

Kolay sanıyorlar. Sadece duygudan ibaret görüyorlar. Ve genetik faktör. Yıllarca genetik olarak bunu yapmaya çalıştı insanlar sanırım başarıyorlar.
Genleri ile mi oynadılar, eskiden böyle değildi giderek arttı kadına benzemeye çalışmalar
Çünkü kadın olmak basit. Bedenini sergile erkekleri çek rahatla. Hormon kullanıyorum bende. Depo provera estorojen..
Yokluk her şey yokluk. Intihar edecektim yalnızlıktan hormonla sakinleştim kadın gibiyim
Şimdi yalnız değil misin?
Evet hormon kullanarak dinginlik yaşıyorum
Çok mu stresliydin
Intihar etmeyi planlanmıştim o derece
Hormon alınca rahatladin mi
Evet erkeklik bitti. Hissiz yaşıyorum
İntihar sebebin neydi
Yalnızlık hiç kimse yok. Aşırı istek arzu duymam. B
Cinselliği mi arzuluyodun
Evet ağlama krizine giriyordum. Bazen öyle istek gelir ki ayaklarına kapanadim gelir
Kadın olmak daha mı güzel
Hayır alakası yok kadınlık hormonu erkekliği bastırıyor ve nötr oluyorum
Memen falan büyür kadinsilasirsin
Yapacak bir şey yok. Kadinlasirsin ama istek bitiyor ve azalır
Napacan olum memelerin çıkınca sütyen mi takacan
Bilmem. İstemiyorum hiç bir şey yaşamak ki... attık Allah tan bile umudu kestim ki
Kestirecek misin
Ne alaka kestirmek değil ama seks yasamak istemiyorum artık nefret kin duyuyorum kadina karşı
Zaten hormon alırsan hiç bir kadın sana bakmaz
İstemiyorum kin nefret var artık içimde
Erkeklerin altına yatmaya okey misim
* misin? Ama ciddiyim gir ama sakın ilk yapacağım
Cevap
4Cevap
Sabah sabah bunu niye gördüm ki ya 😼🤦🏻♀️
Sitede çok var böyle
Niye bu kadar çoklar
Ben et yemeyenlerin testeron seviyesinin dustugune inaniyorum bunun bile sebebi ekonomik yani
Etle alakası var mi gerçekten
Ben öyle düşünüyorum geçenlerde vegan-vejeteryan insanların sizde olun videosuna denk geldim erkeklerin hepsi aşırı feminendi. Zaten vejetaryanlık dünyada fonlanıp iyi gösteriliyor ki et yenmesin beynimiz gerilesin lgbt normalleşsin
Kadınlar da et yiyor
Et yememkte problem var yemektr değil
Hmm olabilir
Kdın olmayı kolay bir şey sanıyorlar gtu verdin mi tamam gibi bu değildir ve bir erkek tamamıyla kadın gibi hissetmez
Ne kadar hisseder
Evet kadın olmak daha kolay
O yüzden mi kadinlara özeniyor erkekler
zincirleme özenti artık
Neden oluyor böyle
Kolay gibi geliyor
Daha mı kolay
Deli onlar :D
Kadınların nesine özeniyorlar
Tuhaflar
Çok varlar
Topitop