Buu tipler hep vardı ama gübdemde olmalarının sebebi bu dönekleri savunan kitlenin artmasıdır o kitleden cesaret buluyor her şeye çıkıyorlar her saçmalığı yapıyorlar bu da kıyamet alametidir
Lut kavminde bile her gece kalkıp teheccüt namazı kılan alimler vardı ama helak olan sadece geyler değil hepsi oldu. Yanarım bir buna yanarım onlar gebercek olan bize olcak.
Yok saygı duyuyorum mesela ben düzgün insan gibi konuşurum ama bana sulanır hoşlanır bişey yaparsa İçimdeki Sivaslının yumruğunu azının üstüne hisseder tabi. Sivaslıyım lan ben
Edepsizleri ahlaksızları zina yapanları hergün Müge Anlı ve Esra Erol programlarında görüyoruz Ahlaksızlığın en büyüğü anadolu'da. Köylerde. Türbanlılarda. Mesela sana soruyorum; 25 yaşındasın. Evli misin? Bugüne kadar kaç kez cinsel ilişki yaşadın? Ya da kaç kez kadınların eline dokudun? Senin allahın sana dokunma demedi mi? Ahlaksız..
Bakireyim ben hiç dokunmadım kimseye Ahlaksızlığı savunan sensin Erkeklerin birbirini skmesi mi hoşuna gidiyor bilip bilmeden konuşma.. Ahlaksız diye sana derler ahlaksızın en büyüğünü sensin edepsiz orspu
Sapık pislik yürü git lan burdan sana değmez asıl... özgürdür her insan istediğini kimse kimseye karışamaz ama. Kurban olduğum yaradan yarabbim kurallar koymuş. Her tarafını seçer sen sapıkların tarafını seçip onları savunanlardan ve onlardan olanlardansın.