Evlenince değişir, bu özelliği sorun olmaz dediği için mi yanlış kişiyle evlenip boşanıyor insanlar?
Ya da karaktersiz birinden gördüğü en ufak sevgiye bağımlı hissedip buna mı kapılıyorlar?
İyi evlilik yapan kişilerin flört dönemi nasıl geçiyor?
Evlenince değişir, bu özelliği sorun olmaz dediği için mi yanlış kişiyle evlenip boşanıyor insanlar?
Ya da karaktersiz birinden gördüğü en ufak sevgiye bağımlı hissedip buna mı kapılıyorlar?
İyi evlilik yapan kişilerin flört dönemi nasıl geçiyor?
Konuyu kadınlar için ayrı erkekler için ayrı ele almak lazım. Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış demişler. Erkekler kendilerini az çok belli eder zaten. Yani kötü erkekle evlenen kadin bunu çoğu zaman baştan anlamistir. Tek sorun evlenince ben düzeltirim diye düşünüp göz göre yanlış evlilik yapmalarıdır. Kendini saklayan erkekler de illaki vardır ama kadınlar kadar değildir. Kızlarda başta iyi olup evlenince değişme durumu daha fazla var.
Kadınlardan uzak durmamın ne kadar doğru olduğunu kanıtlayan bir yorum daha
Kadınlardan uzak durmak zorunda değilsin ki. Erkekler kadınların kötü yanlarını göremiyorlar. Ancak ablan ya da annen karşındaki kızın niyetini daha iyi anlayabilir. Sen de o şekilde seçersin
Ben annemle ablama da güvenmiyorum maalesef. Kadın söz konusu olduğunda hep bir adım geride dururum.
Ne yaşadın da onlara bile güvenmiyorsun🤣
Kadının doğasını samimi bulmuyorum. En aldatmam diyen kadın bile daha iyisini bulduğu an sevgilisini aldatıyor. Bu sitede de çok gördüm gerçek hayatta da çok gördum. Kadınlar zirveye oynamak istiyor, tek olmak istiyor doğadaki tek amaçları bu.
Bunları kin yüzünden yazmıyorum. Her canlı doğasını yaşıyor bu hayatta. Hayvanlar aleminde de var erkek sadık kadın sürekli çok eşli. Sadece merak ettiğim bir konu olduğu için ve fikir edinmek adına yazdım soruyu da
Hipergaminin esiri olmuş kadınlar elbette çok fazla. Erkeklerde nasıl mı poligami var kadınlarda da hipergami var. Ama kontrol edilemeyecek bir şey değil bu. Ahlak dedigimiz şey burada ortaya çıkıyor zaten.
Ben dünyanın en iyi adamı da olsam kadın gider işyerinde çalışır orada bir adam ona takılar aldığında başı döner. Yüzde 99.99 kadınlar böyle. O yüzden o yüzde biri bulmak maalesef zor.
Mesele sadece senin iyi olman değil zaten. Ona bakarsan o takı alan adamı da daha çok takı alan ile aldatması lazım🤣
Evet, öyle oluyor zaten. Daldan dala giden bir şey bu, kadının doğası diyorum sana
Cevap
3Cevap
Yanlış kişi diye bişey yok kanka, İnsanlar kendilerini tanıyorlar aslında, başkasına boşuna suç atmaya gerek yok, boşananlar hep eşki eşlerini suçlar hiç özeleştiri yapmazlar.
hislerin değişmeyeceğini zannettiği için evlenir insanlar. karnın açken doymayacak sanırsın ya onun gibi
Acele ettikleri için bence, en başta 100 puan verdikleri için
Sevgi perde indirir ama saflık toyluk kötü aile de buna etken maselef
Evlendikten sonra herkes değişiyor, evlenirken ettiğin analiz doğru, evlendikten sonra oluşan yeni huylar yolları ayırabiliyor.
Bence insanlar olsunda bu olsun dediği için ve aceleye getirdiği için bizim türk toplumunda buldum kaçırmim mantığı var demiyoki olmuyorsa daha iyisi vardır yapışıyoruz
Evet karşılarındakini iyi gözlemleyemiyor ya da gözlemleseler bile "aşık oldukları" için gelecekte bu adam bu kadın bana neler yaşatır, nasıl davranır diye düşünemiyor olabilirler.
Hem analiz 0 hem de ayni evde kalip yiyisebilmek icin erkenden evleniolar cunku evlenmeden ayip
erkek için uçkur davası kadın için mal meselesi
Aynı adam başka kadınla evlense o kadın mal meselesini sorun etmeyecek belki.
Iyice tanimayip evlediklerinden olmali.
bence kesinlikle evet...
Ya her şey çıkar ilişkisi, sevgi aşk bunlar yok
hay ağzını öpeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?