Ulan yapay zeka cevap vermis yok empati yetenegi gelistir psikolojik ders al filan anlamasi yok mu bunun zaten ben karsi cikiyorum anlayisizliga emoatisizlige dbdnndndn neyse kaldırdim
Her insan hata yapabilir onemli olan su ana bakmaktir hatasiz insan yoktur sadece hastasını saklayan ya da hatasini durustce söyleyen insan vardir. Insanlari geçmişiyle peygmaberler bile yargılamadı onlar kim oluyor da kendileri o halleriyle baskalarini yargilayip yaralarini deşebiliyor ben ne insanlar gordum psikoterapilere ilaclara ragmen o pişmanlığı atamayip kafayi sıyirqn yani onlara haksizlik bence bu insanlarin boyle davranmasi
Kimisi gecmisinde 16-18 yaslarindayken baskalariyla seksting yapmış kendini kirli hissediyor kimisi gidip insanlari yaralamiş suc işlemiş devletin ona verdigi cezayi kabul etmeyip daha fazlasini istiyor
Ana Sayfa > Üniversite Tercihleri > Sorular > Gecmise onem veren gecmiste hata yapan insanlarla evlenmeyenlerin neden hep psikolojik sorunu veya gecmisi kirli oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her insan hata yapabilir, önemli olan o hatasından ders aldı mı? Yoksa zaten hata yaptım diyerek devam ettirerek yaşaması.
Kesinlikle
O yüzden kimse ben hata yapmadım diye övünmesin illa ki vardır bir hatası her şey cinsellik değil.
Kesinlikle doğru katılıyorum
YKS 2024 başlığına patladım slwçwpdldöa
Ben de
Soruna cevap olarakta “kişi kendinden bilir işi” diyebilirim diğerlerini de kendi gibi zannediyor ve kendini gizlemeye çalışıyor
Ulan yapay zeka cevap vermis yok empati yetenegi gelistir psikolojik ders al filan anlamasi yok mu bunun zaten ben karsi cikiyorum anlayisizliga emoatisizlige dbdnndndn neyse kaldırdim
Dogru diyrosun mantikli
Buranın yapay zekası biraz kırık ya sşwçwpödeod
Cidden bu arada dhjdjf
Ahabwwlödpeöd
Tercih meselesi
Her insan hata yapabilir onemli olan su ana bakmaktir hatasiz insan yoktur sadece hastasını saklayan ya da hatasini durustce söyleyen insan vardir. Insanlari geçmişiyle peygmaberler bile yargılamadı onlar kim oluyor da kendileri o halleriyle baskalarini yargilayip yaralarini deşebiliyor ben ne insanlar gordum psikoterapilere ilaclara ragmen o pişmanlığı atamayip kafayi sıyirqn yani onlara haksizlik bence bu insanlarin boyle davranmasi
Bayan gizli mesele bekâret mi? Ona göre bişey konuscam
Hayir
Her seyi icine aloyor konu ya o bekaret tek degil
Kimisi gecmisinde 16-18 yaslarindayken baskalariyla seksting yapmış kendini kirli hissediyor kimisi gidip insanlari yaralamiş suc işlemiş devletin ona verdigi cezayi kabul etmeyip daha fazlasini istiyor
Kimisi ailesine karşı yankis yapmış psikolojik sorunlarinin oldigunu zeka seviyesinin dusuk oldigunu asla affedilmemesi gerketigini dusunuyor
Kimisi annesini strese sokmus kadin kalp hastasi olmus bunun uzuntusunu pismanligini yasiyor