şöyle ki, eşim benim hemcinsime ilgi duymamın onun cok hosuna gideceğinden bahsetti. Ve belkide üçüncü kişi olarak biri daha eklenir ne dersin diye sordu. Siz olsanız kabul eder misiniz? Çok iyi giden bir hayatımız var. Aslında benim de buna cok ilgim var ama soyleyemedim hiç.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu olay son zamanlarda çoğu eş tarafından fantezi haline gelmiş bir durum ilişkinize zarar verir mi bilmiyorum ama kulağa çok iyi gelen ve hazzı arattıracak bir fantezi bunu herkes merak ediyor yapmak istiyor ama cesareti olanlar yapa biliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Fazlaca cesaret meselesi. En özel anların nede olsa. Ve dünya küçük. O kisiyle bir daha görüşmek var
- +1 yıl
denemek ister misin? gerçekten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen söyleyememişsin ama benim eşim bana söyledi. Bununla ilgili olarak birilerini bulduk. Birisi kendi eşiyle birlikte kabul etti yani swinger olarak ama onu da benim eşim kabul etmedi diğer kişi kabul etti zaten evli değil onunla birlikte olduk güzel oldu ama eşim esas diğer kişiyi istiyo da kocasını istemiyor. Eğer ki değerlerinize göre yanlışsa hiç bulaşmayın uzak durun. En önemlisi de gizlilik. Bu gizlilik sadece bizim gibi bunu yaşamak isteyenlere partner bulma kısmında zorluk yaşatıyor bununla ilgili bir platform olması iyi olurdu sanki
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki üçüncü kişi kadın miydi? Erkek olsa sen ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılEvet kadın. Diğer bulduğumuz ama olmayan kişi de kadın ama eşiyle birlikte istiyor. Yani kocası da olsun istiyor. Ben kabul ediyorum tek erkek değil ama öyle çift olur
Soran+1 yılAçıkçası beni sonrasi düşündürüyor. Hic deneyimimiz yok. Eşim sorun yapmaz sonrasında. En fazla kıskanır. Ozellikle de benim o hazzi yaşamamı istiyor. Ben zevk aldıkça cok mutlu oluyor ama ben sonrası için kendim korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz de mi kadın istiyorsunuz? Sonrası için neden korkuyorsun?
Soran+1 yılTek olursa kadın ama çift olarak da olabilir. Simdilik sadece fantezide böyleyiz. Gerçekte olmasi için kafamın epeyce güzel, ortamın da cok uygun olmasi lazım. Sartlanip yapamam sanırım
Soran+1 yılYani bu hep düşüncede olan birsey. Birgun gerçek olsa o an artık ikimize özel olmamış olacak. Psikolojik olarak kaldiramamaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi ki 3 veya çift ise 4 kişilik bir hayat oluyor. Benim eşim de ilk zorlandı üstelik kendisinin de tanıdığı biri olmasına rağmen ama sonra rahatladı
Soran+1 yılHele tanıdık asla olmaz. Siz erkekler daha rahatsızsiniz bu konuda. Kadınların konsantre olmasi cok daha zor
Cevap sahibi+1 yılMerak etme erkekler için de zor özellikle çift olunca ve güven kısmı çok zor çünkü böyle hayat yaşayan ama kariyer sahibi çeşitli yüksek kademelerde işi olan çevresi olan adamlar var. Yani senin eşin gözünün önünde başka bir kadınla olacak, çift olunca da diğer erkek de seninle eşinin önünde olacak. Küfür için cinayet işlenen bi ülkede bi erkek için ne kadar zor olduğunu düşünsene
+1 yılEtrafimda FFM ya da MMF yapan bir cok kisi var ve bir müddet sonra insan iliskilerinde sorunlar yasadiklarindan söz ettiler. Ilk baslarda zevk, sehvet baskin gelip diger duygulari bastirdigindan fark edilmiyormus ama daha sonralari pismanliklar, partnere karsi kiskanclik, güvensizlik, Insan iliskilerinde sorunlar dogmaya basliyormus.
03 Yorumla
Soran+1 yılHah iste tam olarak korkumuz o. O bana söyleyip geciyor ama ben tamam desem vazgecer bence. Bide benim de hemcinsime ilgim var ama hic ona soylemedim bunu
- +1 yıl
Bence siz yatakta fantezi olarak kullanin gerceklestirmeyin.
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni ne kadar düşünüyor bilmem ama bir erkek 3. olarak kadın hoşuma gider der tabi bir kadın daha tabiki güzel olur :D sen bide ona 3. erkek olsun desene o zaman ne diyecek :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOnda da sorun yok. Hatta değişimi de konuşup renklendiriyoruz hayatımızı. Cok güzel konular bunlar. Erkeklerin dunyasi degil yalnizca. Biz aldigimiz hazza bakıyoruz. Masaj da cok iyi fikir mesela
- +1 yıl
Senin karısı yerine konuşan bir erkek olduğun düşüncesi takıldı kafama :D
Soran+1 yılHa haaa 😅 hic aklima gelmemişti. Yok valla değilim. Cins*llik hepimiz icin degil mi ama 🙌🏻
- +1 yıl
Zaten öyle olsanda böyle davransan evet ben erkeğim diyecek halin yok :) Ayrıca cinsellik hepimiz için konusunda haklısın da ne biliyim öyle hissettim :D
Soran+1 yılHislerine engel olamam. Ama kadınım yani 😄 esimle konuştuğumuz konular bunlar
- +1 yıl
Ispatlayabilirsin :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Bunun icin en iyi yerler tatil yerleri hem kimse tanımaz hem orada yapılan orada kalır kesinlikle o sekilde deneyimleyin
04 Yorumla
Soran+1 yılTatil yerlerinde zaten hic giymedigim kiyafetleri giydim resmen. Eşim inanılmaz heyecanlanıyor. Altima da giymiyorum mesela. Uygun bir yerde direk.. anlarsınız ya
Soran+1 yılAlmanyada saunaya gittik. Cplak ☺️. Cok iyiydi
Ben denedim iyi değil.. adam sonradan kıskançlık krizine giriyor
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi adam? Biz l*zbiyen iliskiden bahsediyoruz. Cok hosumuza gidiyor ama ben bunu itiraf edemedim eşime. Kadınların ç*plak fotoğraflarina bakarken buluyorum kendimi
Soran+1 yılOo hemde liseli. Ben 34 üm ☺️ Ona cok sey öğretirim aslinda. Ya da eşim ona
Soran+1 yılEvet. En iyi yaşlarımı yaşıyorum ve kendimi cok iyi keşfettim
Soran+1 yılEşim de s*KS bombasısın diyor bana
Soran+1 yılCesurol34 sana mesaj atamadım. Yorumun cok iyiydi. Xper 3 un uzerinde olmaliymis. Ayarlarini degistirsen ne iyi olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen yapmak istersen yap ama kocanı karıştırma bence.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle de düşündüm. İlk kez rüyamda gördüm kendimi bir kadınla. Cok şaşırdım. Esime anlattım cok hosuna gitti. Sanırım o da seviyor l*ezbiyenleri
Soran+1 yılHatta siz yapın ben izleyim diyor. Biri katılsa bile istemem yine seninle olmak istiyorum diyor. Esimin benden önce hic iliskisi olmamış. Ben onun canlı olsrak gördüğü ilk kadınım. Yani gözü cok tok biridir
Cevap sahibi+1 yılGözü tok diye bir şey yoktur bence. Ben kocamı katmazdım bu işe.
Soran+1 yılSizinde mi azicik da olsa boyle hisleriniz var?
Cevap sahibi+1 yılBöyle başlıklar okuyunca kendi kendime "acaba mı?" diyorum ama sanmam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan bunlara fantezi dersiniz, çok eşlilik yasal olsun deyince yok laiklik elden gidiyor diye bağırırsınız, sizi gidi yobazlar sizi.
14 Yorumla
Soran+1 yılYobaz değiliz. Evliliğin iki kisi arasında olmasi dogru elbette. Diger konuya gelecek olursak o dusuncelerinde serbest oldugun büyük bir dünya
Cevap sahibi+1 yılSenin evliliğine partner eklemen doğru ise bir adamın 4 eşinin olması da normal o zaman.
Soran+1 yılO sadece erkek için ama. Eşitlik yok.
Cevap sahibi+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim eski çalıştığı yerden birisini sürekli hayal ederdi. Ufak bir temas olmuş ama sonra kız ayrılmıştı. Bizim de fantazimiz var
08 Yorumla
Soran+1 yılBizim de hep fanteziden ibaret. Ama düşünmesi bile cok renk katıyor hayatımıza. Ve ben de cok beğeniyorum hemcinsimi. Benim gibi teni cok iyi, fiziğine cok dikkat eden cok temiz ve bakımlı biri olmalı. Kocamin ona bakarak birseyler hissetmesi beni cok heyecanlandiriyor ve kudurtuyor
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten ilişkiyi aşırı ateşliyor. Biz bir kere tanıdık birisini bulmuştuk. Önce telefonda konuşalım falan dedik hani alışma evresi olsun diye. Ama eşim bir iki gün sonra kıskançlık yapmaya başlamıştı 😃
Cevap sahibi+1 yılHiç denemek için bir şeyler yaptın mı şimdiye kadar
Soran+1 yılHayır yapmadım. Ama mesela oyle film izleyeceksek eşimin secmesini istiyorum. Senin begendigin biri olsun diye söylüyorum hatta. Bu da cok hosuma gidiyor. Ama o da sana benzeyen biri olsun sen sec diyor.
Cevap sahibi+1 yılEşlerin böyle uyumlu olması mükemmel oluyor. Sorunu beğeniyorum şimdi daha detaylı konuşuruz
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılDaha detayli nereden konuşacağız? Bulamadım seni
Cevap sahibi+1 yılDur gizliden çıkıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz ikinci bir kadın aldık. Eşimde hiç olmadığı kadar tatmin oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi? Peki siz ne hissettiniz? Misafirle birlikte oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılOlduk tabiki. İki kadınla çok daha ateşli oluyor
Soran+1 yılPeki eşiniz siz o kadınla birlikte olunca ve zevk alınca kiskanmadi mi?
Cevap sahibi+1 yılYoo ikisinide yatakta kudurttum
Soran+1 yılOo cok iyi. Ben kıskanırdım. Eşim beni kadınla görüp izlemek istiyor
Cevap sahibi+1 yılValla muamele çok daha güzel oluyor. Birinden çıkarıp birine koyuyom alet hiç boş kalmıyor. Ağzım ellerim bile hiç boş kalmıyor. Hatta yarışıyorlar beni daha çok silk diye
Soran+1 yılBu cok cezbedici evet. Çok sevdim.
Cevap sahibi+1 yılOhoo daha ne pozisyonlar yaptık
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen ayrılmalısın o adamdan. yakında yatağınıza başka erkekte getirir
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz oyle odalari konuşuyoruz zaten. Ya da erkeğin bana masaj yapmasını istiyor. Cok keyif verici
Cevap sahibi+1 yılsiz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. yani yatağa ikinci bir erkek ya da kadın alınmasını.
Soran+1 yılBiraz korkutucu. Sonrasi nasıl olur bilmiyorum ama yasama düşüncesi bile cok hosumuza gidiyor
Cevap sahibi+1 yılpeki yatağınıza alacağınız 3. kişi sizi ya da eşinizi daha fazla memnun eder ve aklınız onda kalırsa ne olacak. aradaki aşk bağı kopmazmı.
Soran+1 yılHah iste tam olarak ondan korkuyorum. Bide baska bir vücut oldugu icin hani yasak gibi ya bu nedenle cok daha zevk verebilir. Bunu yaşarım diye cesaret edemiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıloyuncakları kullanmayı deneyin. ilişkinize 3. şahısları dahil ederseniz evliliğiniz bitiş noktasına doğru ilerlemeye başlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu düşüncede çok fazla kişide denk geldim ancak çoğu kişi kendine bile itiraf edemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi 30’lu yaşlarımdan sonra keşfettim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılKendinizin bunu kabul etmiş olması taktir edilesi açıkçası kontrollu birsekilde ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz bişey elektirik bile kısa devre oluyor
00 Yorumla
+1 yılİyide 3. Kişiyi nerden bulacaksınız erkek olsa hemen bulunurda kadın bulmak zor ve sizin cinsel hayatınız nasıl kötü mü
021 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi. İnanılmaz hemde. Sanırım en iyi dönemlerimizi yaşıyoruz.
- +1 yıl
Peki anal oral var mı
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılAnal yok. Hiç deneyimim olmadı. Diğerleri var
Soran+1 yıl34 ben -37 eşim
- +1 yıl
Peki anal niye yok eşin istemedi mi hic
- +1 yıl
Yaşlarınız normal peki ne kadar süredir evlisiniz ve çocuk var mı
Soran+1 yıl10 yıllık. Evet var çocuk. Yani hic denemedik. Bilmiyorum.
- +1 yıl
Peki eşin isterse ne yaparsın
- +1 yıl
Cevap
Soran+1 yılİsterse olur. Aslında konuştuk olabilir diye. Ama hazırlık aşaması var. Gundeme gelmedi tekrardan
- +1 yıl
Ne zaman konuştunuz ve hazırlık aşaması derken
- +1 yıl
Birde evli çiftler var böyle eş değiştirmeli duydunmu hic onları kabul edermisiniz peki
Soran+1 yılİste eşim istiyor ama ben kararsizim. Cok oldu konuşalı. İste hazirlik asamasi derken anlaman lazım
- +1 yıl
Acır diyemi korkuyorsun yoksa günah diyemi istemiyorsun
Soran+1 yılYani bağırsakları temizleme işlemi sıkıntı bence. Sonucta tertemiz olmak şart. Ben hijyene cok önem veriyorum. Bu yüzden. Yoksa eşimle yapacaklarımın günah boyutunu sorgulamıyorum hiç. Ne günahlar var ona kaldıysak. Önce baska konularda düzelmek lazım toplum olarak
- +1 yıl
Evet oda doğru peki esin arkanla hiç oynadı mı eliyle falan
Soran+1 yılEvet. Tabi ki 😌
- +1 yıl
Peki parmak soktumu hic
- +1 yıl
Ve sen zevk aldın mı
- +1 yıl
İstk atsna ordn konuslm
+1 yılAdam farklı tatlar deneyecek izin verme bence
12 Yorumla- +1 yıl
bu durumda kadınlarda farklı tatlar tadacak ama
Soran+1 yılEvet. Ben de deneyeceğim sonuçta
İzlemek benimde hoşuma gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim de gidiyor. Esim de izlemek istiyor beni. Bu vücut bosa gitmemeli diyor. İzlerken bile o hazzi Yaşar zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yaşlar herşeye açık
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Cok iyi dönemler. Düşünmesi büyük keyif verici. Ama denemesi zordur
- +1 yıl
Evet biraz zor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılmadem ilgin var dene ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılSonrası korkutuyor. Cesaret edemiyorum. Bide fantezi ile gerçek bir olmaz. Bilemiyorum
- +1 yıl
başka bir erkek olsa neyse hemcinsin olacak bence korkulacak bir şey yok
Soran+1 yılBilmiyorum. Yapamam belkide. Bis*ksüelim sanırım. Çünkü hemcinsime bakıp, güzel seyler hissedip, esimle yaşıyorum
- +1 yıl
bence dene eğer beklediğin gibi olmazsa bir daha yapmazsın
Soran+1 yılCesaret isi. Belki bir gün fırsat olur. Bilmiyorum. Ama direk birini katamam sanıyorum. Mesela birlikte saunaya gidiyoruz. Herkes ç*plak. Cok büyük hazz bunlar.
- +1 yıl
ne güzel eşin çok şanslı ;)
Soran+1 yılO da bunu hep söylüyor. Çünkü beni cok beğeniyor ve kendime guvenim oldugu icin diğer dusuncelere açık bir yapım var
- +1 yıl
ne güzel. her erkek senin gibi bir eşe sahip olmak isterdi ;)
Soran+1 yılO da bunu söylüyor. O kadar doyuyorum ki daha ne isterim diyor. Dusuncelerde de herseye açığız. Bu da bana olan bağlılığını arttiriyor. 10 yıllık eşine hala böyle hayranlık duyması benim icin de eşsiz bir durum bence
- +1 yıl
Onun yerinde olmak vardı doğrusu 😂
olur olur neden olmasın çokda iyi olur gel
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık olmak gerekir aslında. Düşüncesi bile cok güzel cünkü
+1 yılBen 3. Yu erkek istiyorum de bakalım ne diyecek
010 Yorumla
Soran+1 yılFantazilerimiz arasında o da var ama asla gerçekte istemem. L*zbiyenlik her zaman daha çekici
- +1 yıl
Olsun adalet onemli bir kere de olsa mutlaka 3. Yu erkek iste eger izin verirse o zaman ondan sonra 3. yu kadin alin.
Soran+1 yılAslında grup yapilan odalar var. Herkes kendi partneriyle. Eger istiyorsan degisim oluyor. Biz orada birliktelik istiyoruz. Değişim olmadan. Sonra belki cok hosumuza giderse o da olur diyoruz ama ucu kacar diye korkuyoruz tabi ki. Esim beni cok beğeniyor. Ben de ona güzel kadinlar gösteriyorum ama onun gözü hep bende. Oysa onlara baksa beni de cok büyük hazza çıkartıyor bu durum
- +1 yıl
O kadarını bilemem ben diyeceğimi dedim gerisi size kalmiş
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorumun icin
- +1 yıl
Önemli degil. bazı erkekler çakallık yapiyor da ona sinir oluyorum.
Soran+1 yılCok benimki kör kütük aşık bana. Benim org*zmı yaşamam onun aldığı hazzdan cok daha önemli geliyor ona
- +1 yıl
Siz yeni evlisiniz galiba
Soran+1 yıl10 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Milyonda bir rastlanacak bir durum sizinkisi.
+1 yılAbaza hayallerini kendine sakla
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu benim de hoşuma gidiyor
onun hoşuna giden üçüncü kadın olması
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim a*mam onu cok heyecanlandırıyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGelemiyorum cunku xper seviyemin 3 olması gerekiyormuş sana yazmam icin
+1 yılÖğğğğğ
04 Yorumla
Soran+1 yılSen sevmediğin için oyle buluyorsun ama begenen için harika birsey
- +1 yıl
Cidden neden ogg fantezi iste
Soran+1 yıl@Sakininsan5 demi ama
- +1 yıl
Yani mide bulandırıcı ne var ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yanıt icin
+1 yılkuma is loading
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenemeden bilmemezsin :D
00 Yorumla
+1 yılsöyleme hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılAma onun cok hoşuna gidiyor. Sadece bunu ben cok özel oldugu icin soylemek istemiyorum
- +1 yıl
o zaman çok uzun sürmez bu mutlu günleriniz bitmesi
Soran+1 yılHak veriyorum. Uygulama sıkıntıya düşürür sanırım
- +1 yıl
haramdan helal mutluluk bekleme
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!