Üç yıllık iliskimde çok sorun yaşıyorum napmaliyim sizce?

Üç yıllık bı ilişkim var. Son bı yılı berbat geçiyor sinirlenince hakaret ediyor küfür ediyor. Aileme bile küfür etti. Değersiz hissetiriyor. Ben öyle hissediyorum dediğimde iyot bişey yok çok değerlisin diyor. O kadar boş sebeplerden kırıyor ki. Neredeys hergün tartışma var. O kadar alıştım ki ona ayrılmak çok zor geliyor. Bu ilişki için o kadar çok şey çektim ki. Çoğu şeyi karşıma aldım. Onun için ama şu an çıkmazdayim gibi. Çok mutsuzum. Beni hiç dinlemeye anlamaya çalışmıyor. tamam yeni sayfa açtık diyor sonra yine bişey oluyor yine eskisi gibi yapıyor. Senin suçun diyor. Sen beni sinirlendirmesen ben onları söylemem diyor. Çok ciddi şeyler yaşadık ama en ufak tartışmada beğenmiyorsan ayrıl o zaman diyor. Ama o kadar alıştım ki ona yapamıyorum. Böyle de mutsuzum ama ayrıldığı zaman çok daha mutsuz oluyorum. O kadar içim doldu ki elimden kalek düşse saatlerce onun için sağlayabilirim. O kadar doldu içim. Bunları ona anlatamıyorum. İçimde o kadar biriktirdim ki artık yapamıyorum durup durup ağlıyorum tutamıyorum kendimi napabilirim ilişkimi nasıl duzeltebilirim?
Üç yıllık iliskimde çok sorun yaşıyorum napmaliyim sizce?