Ya ben simdi 24 yasina 1 ay önce girdim ve 22 yasindayken 19 saniyorlardi beni simdi kendimi cok yasli görüyorum mesela fotolari misal verdim cok yüz cene kemiklerim belli degildi ama simdi belli cok yasli hissediyorum kendimi kiloda aldim acaba ondanmi diyorum simdi veriyorum kilo ama yinede bir degisiklik var agir majör depresyon gecirdim onlarmi beni bu hale soktu diyorum... bir ara siskoymus adri cidden kilolu olmak okadarda yakismiyor kimseye
Fotolara bakilirsa cidden yas ilerledikce kadinlarin yüz kemikleei daha belirgin oluyor
Yas ilerlerken ciddi anlamda degisim oluyormu yüzde felan?
Kadınların sorunu bu ya çok erken çöküyorlar çok özel bir kadın değilse misal Jolie 80 yaşına da gelse yüzüne bakılır o güzellğini kaybetmez ama bizimkiler için aynısını söylemek çok zor :D
0
18 Yorumla
Soran
Yok kardesim bende asiri bakimliyim güzellik takintisi var bende iste bilmiyorum yani yine begeniliyorum da ben iyi hissetmiyorum iste hayir her kadin kendine bekiyorsa guzeldir
Aynen aynen ben su anda adriana tipinden yeni tekrar düzeliyorum ya iki meme iki göt büyütelim diye yedik fazla kacirdik spor en makbulu ! 1,67-68 boyundayim 69 kiloya düstüm az daha vereyim yüzümde zayiflar demi?
Uuf boyuna göre kilon çok ya 52-55 arası olman şart gibi sanki zayıflar tabi. İnan kilo bütün yüz güzelliğini silip atıyor bakası gelmiyor insanın sağlık problemi olanları yargılamıyorum tabi
Aynen haklisin ya 65 olayim bir ben 1 haftaya olurum hizli veriyorum ve spora baslicam hic huzurlu degilim evet ama verdim verdim ama halen iyi vucudum var popom felan gogslerim cok iyi oldu
Ever ondan korkuyorum ama hafiften gidiyor ya kalcadan da kilo gogsler den de azicik gider olsun olsun orantili guzel dursun yeter sporada baslicam insAllah.) evet alt yapim iyi o yüzden kisa sürede amacila Ulasirim hatta dedigin gibi 55 ler felan olunca alisirim ve büyük giydugim seylerden tiksinicem bu ne hayvan gibiymissim diye :D
En İyi Cevaplar