Sevgilimin başka sevgilisi varmış?

Aşırı kötüyüm o kadar şey oldu ki. Dün sevgilimin sevgilisiyle görüşdük ve birleşip 3ümüzun yüzleşmesine karar verdik. O kızla 8aydır birliktelermiş benimle de aynı günde başlamış hatta yani 8ay. Kızın ailesi ve sevgilimin ailesi zaten herşeyi biliyormuş tanıyorlarmış bir birlerini. Fark şu ki ben aileme henüz onu tanımadığım için bişey söylemiyordum ve onun çocuğu olmuyordu yaklaşık 5aydır bebek yapmaya çalışıyorduk beni sevdiğini söylüyordu. Dün 3ümüz tartıştıktan sonra biliyormusunuz sonda sordum neden ikimizle görüşüyordun? dedi o benim kiz arkadasim ama senle sadece görüşüyordum. hem de o kızın yanında söyledi. O kadar aptalım ki nasıl tanımamışım ben bu insanı. kendisi nijeryalı bu saçma düşüncesini hiç görmemişdim tam klasik türk erkeği. 36yaşında kendisi ben 25 o kiz da 23 ve o kız da ona söyledi ki bu yüzden senin çocuğun olmuyor. Ama kıza çocuğunun olmadığını söylememiş bir keresinde evlendiğimizde tüp ikiz bebek yapalım demiş. Dün bana hakaretler ediyordu guya ilk ben teklif etmişim ona yatmayi ve o bana kiz arkadasinin oldugunu soylemismis ben de kizmisim ona. Dün yüzleşirken hala içimde bir kin ve ya kızgınlık yokdu duygusallaşdım resmen. Allah belasini versin. Kaç gündür gözümde yaş kurumuyor. Sizce bunun sonu nasıl olucak o kızla barışır mı? Kız dedi aileme de söyledim herşeyi bir daha görüşme dediler ve ben de eminim bidaha görüşmem. Sadece sevgilim benimle olan çocuk meselesini herşeyi yalanladı tek korkduğum kızı yeniden kandıracak tabikide evlendikden sonra daha çok aldatır

Güncellemeler
+1 yıl
O kiza sen temizsin sana kiyamiyorum demiş. ama benimle çocuk denedi sonuçta
Güncellemeler
+1 yıl
8 ay aklimin ucundan bile onu aldatmak gecmedi kizla ayrilmamasi icin benim o*rspu olduğumu başkalarıyla da yatdığımı benim kendimi sadece memnun etmek istediğimi söylüyor
Sevgilimin başka sevgilisi varmış?