Sevgilimin cin arkadaşı var?

merhaba arkadaşlar delirmek üzereyim ki buraya yazıyorum erkek arkadaşımın cin arkadaşı var aslında inanmıyordum hiç sürekli derdi bana bende onun sayesinde paranoyak birine dönüştüm ama gerçekten var. Geçtiğimiz günlerde inanmıyorsan kanıtlatırım dedi kanıtla dedim bir kafedeydik bak şimdi bardagı yere düşürcek dedi bardak aniden hiç temas bile olmadan yere düştü sonra yine inanmadım evdeydik yemek yiyorduk yine konusu açıldı şimdi suyu açtırcam dedi ve çeşme kendiliğinden açıldı daha bir çok şey yaptırdı 3 yıllık bir ilişkimiz var ve bu olaylardan sonra ayrılma kararı aldım ve kimseye demeden onu aradım hayır ayrılamayız diye açtı telefonu daha söylemeden bana böylr dedi ne yapmalıyım biri beni izliyo gibi hissediyorum ne yapsam korkuyorum bana cin arkadaşım müslüman cinlerden, korkma diyo sürekli hatta namaz bile kıldığını söyledi ne zamandan beri görüyosun dedim çocukluğumdan beri dedi ne yapacağımı inanın bilmiyorum sevgilimi seviyorum ama beni korkutuyor artık yanımızda her an birisi var gibi hissediyorum yalnız olsak bile:(
Sevgilimin cin arkadaşı var?