İlişkimden soğudum bitiremiyorum? Acil yardım edin? Biraz uzun yazdım sabırla okuyup yardım edin lütfen? uzun yazdım helal edin?

6 ay 22 gün önce başlayan bir ilişkim var (sanal) ve ilişki en başlarda çok iyiydi vs. Ama zamanla eski heyecanımı kaybetmeye başladım 3 kez ayrılma derecesinde kavgalar ettik ve bu kavgalar da genellikle 12/24 saat içerisinde barıştık fakat ben bu süre içerisinde ağladım hayatımı kendimi sorguladım ve ben onsuz yapamam vs. Gibi düşüncelerle beynimin içi doldu ve hatta evlilik planları yapar olduk ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz fakat kız arkadaşım gerçekten çok sahiplenici ve kıskanç belki de başak kadını olmanın verdiği bir şey ki ben de bir aslan erkeği olarak özgürlüğüne düşkünüm fakat olay normal kıskançlık değil yani erkek arkadaşlarımdan bile kıskandığı zamanlar oldu ve bunlar normal de değil yani sürekli bir kavga etme durumu sürekli bir trip atma ve kendini ulaşılmaz hale getirme (sosyal medya hesaplarını kapatma mesajlarıma /aramalarıma bakmama-geç bakma) Ve bu durum da soğumama neden oldu hatta bu durumu yaklaşık 2 2,5 aydır yaşıyorum fakat kafamda sürekli olarak (bunlar doğal, bu ilişki devam etmeli, soğumadın sadece biraz darlandın kendinle ilgilen kafanı toparla) gibi şeylerle kendimi kontrol altına aldım ama katlanamıyorum ya da almaya çalıştığımı sanarken daha da mı büyüdü bilemiyorum ama gerçekten bu ilişkiden soğumuş durumdayım ama bunu istemiyorum belki 7 aylık zamanımın boşa gitmesinden bunca zaman boşa kürek çekmiş olmaktan korkuyorum ama şunu da kesinlikle biliyorum ki hala onu seviyorum fakat ölümüne bir aşkdan ziyade eski zamanlardan kalmış bir sevgi hâlâ ona kıyamama herzaman iyi olsun mutlu olsun gene hayatımda olsun ama biraz rahat mı olsak gibi bir sevgi yani yazarken bile gözlerim doldu belki de sadece yoruldum ama bu ilişkiyi bitiremiyorum kıyamıyorum yapamıyorum bunu hatta son çare olarak acaba soğuk davransam kendi gider mi? Belki böyle vicdanım daha rahat olur en azından kendi terk etti derim diye düşündüm ama kafam çok karışık ne yapmalıyım bilmiyorum hoşlandığım birisi de var ama hala şu an ki sevgilimi sevdiğim ama bu duruma düştüğüm için boşlukta oluşumla mı ondan hoşlanıyorum diye de kafamın içinde sesler susmuyor lütfen yardımcı olun

İlişkimden soğudum bitiremiyorum? Acil yardım edin? Biraz uzun yazdım sabırla okuyup yardım edin lütfen? uzun yazdım helal edin?