Sanal arkadaşım erkek mi?

Şimdi bu soruyu daha önce attığımda hemen duyar kasanlar başlamıştı. ‘Sanal arkadaş ne ya, sanal kişiyle niye o kadar süre dosttun?’ Diye Allah aşkına buna karışmadan sadece fikrinizi sunun. Ben burada bişey soruyorum dostluğa karışmak ne? Neyse ben neredeyse üç senedir biriyle arkadaşım. Gerçek ismi bu değil fakat örnek vermeliyim. Adı leyla. Leylayla ben instagramdan tanıştım. İlk ikimizde birbirimizi erkek tanıttık çünkü ben taciz edilmek istemedim neyse bir süre sonra o bana kız olduğunu söyledi. Bende itiraf ettim o söyleyince. Fakat hala kafamda soru işaretleri var. Mesela fazla inatçı fazla öfkeli veya kararlı. Bunlar kızlarda da olabilir tabiki fakat leylada şimdi anlatacağım şeylerden sonra bu özellikler garipleşiyor. Leyla çirkin olduğunu ve işte bundan utanmasından dolayı foto atmayı sevmem der fakat kendi istediği vakit anlık foto atıyor. Yani her türlü tipi değişmiyor sonuçta ben istediğimde değil anca kendi istediğinde. Sonra ben uzun süre telefonla konuşalım sesini duymak istiyorum dedim. Her seferinde bir bahane bulup reddetti. Utanmasına sığındı. Fakat bir gün bir anda hadi konuşalım demeye beni zorlamaya başladı. Ve o gün konuştuk. Hala tek o istediğinde konuşuyoruz ya da o istediğinde foto atıyor. Ne bileyim kız olduğundan şüphe duyuyorum ister istemez. Bu şüphe aslında ilk bir rüyamla başladı aslında rüyamı fazla umursamazdım fakat bu rüya o kadar gerçekçi ve anlamlı duruyordu ki uyanınca bile öfkeliydim. Ve hiç böyle bişey aklıma gelmeden görmüştüm. Leyla ile yakın dostuz ve bu arkadaşlıktan dolayı birbirimizi kıskanırız. İşte konuştuğum başka bir kız vardı ve leyla onunla yakınlığımı görmüş. Ve ona oldukça samimi davranınca kızmış. Bana şifreyi tekrar vermemi istedi bende buna sinirlendim ve karşılığında onunda kendi şifresini vermesini istedim kabul etmedi. Israr ettim yinede yapmadı hoşuna gitmediğini söyledi. Fakat benim şifremi istemesi benim kadar yumuşak değildi ben şifresini isterken sadece inatlaşıyordum fakat o sanki tehdit ediyormuşcasına sertti. Bilmiyorum belkide saçmalıyorum ama bunlar gerçekten garip geliyor. Size birazcık bile erkek olma ve beni kandırma ihtimali var mı lütfen yardım edin?

Sanal arkadaşım erkek mi?