Arkadasim var. Ama erkek. Beni arkadasi gibi mi goruyor emin degilim. Yardim edin lutfeeen?

Benim bir arkadaşım var. Ama erkek. Sevgili değiliz. Ben onun içinde bana karşı her hangi bir kötü niyeti olmadığını nasıl anlarım? Bir anlatayım nasil tanistigimizi. Biz aslinda anonimchatte tanistik. Orayi D C oynarken yuklemek zorunda kaldim. 1 gun sonra silecektim. O 1 gun icinde bana yazdi o. Sexting yapiyormusun diye hayir sg dedim ucretli peki dedi? Boyle iste beni rahatsiz etti. Ama sonralar duzeldi. Bana beni kankan gor dedi. Kabul etmedim ama oyle bir konustu ki inandim ona. Simdi arkadasiz ama benim kafamda cok fikir var. Bir keresinde bana soyle bir soru sordu. "Seni dudagindan opersem naparsin?" Bende agzinin payini verdim. Sonrasin da peki sana evlenme teklif etsem? Dedi. Boyle boyle yola verdm onu. Bu gunde napiyorsun dedi. Bende erken kalktim simdi tekrar uyumak istiyorum dedim. O da ben gelim beraber uyuyalim dedi. Bende kizdim ona. Bana saka oldugu belli dedi. Nerden belli dedim. Neyse sen git uyu ozur dilerm dedi. Yani ben anlayamiyorum. Lutfen biri bana yardim etsin. Ben bununla arkadas olmali miyim? Ya da bunun icinde bana karsi bir kotu niyet var mi? Beni arkadasi gibi mi goruyor?
Arkadasim var. Ama erkek. Beni arkadasi gibi mi goruyor emin degilim. Yardim edin lutfeeen?