Erkek Arkadaşım Küstü Mü?

8 aydır birlikteyiz ama 2 aydır şehir dışına çıkmam gerekti dün döndüm ve bir araya geldik. Seni çok özledim dedi ve dudaklarıma yapıstı ama ben dur az konuşalım dedim, yatakta konuşuruz özledim diyorum dedi biraz üsteledi sonra durdu.

Yemek pişirdim ama birlikte yerken hiç sohbet etmedi telefonda vakit geçirdi. Daha sonra bir sorun mu var dedim otururken yanımdan kalktı yok bişey diyip sigara yaktı balkonda içti.

Bugünde akşam üzeri tekrar bir hamle yaptı ama cidden belim tutulduğu için şimdi olmaz dedim derin nefes çekti "İyi" dedi.

Az önce "Babamlar gelecekmiş sende istersen evine geç ablanla vakit geçirirsin hem" dedi. Peki dedim üstümü giyindim , "Ben babamları almaya gidicem arabayla yok ters kalıyor sen aşağıda duraktan otobüsle gidersin dimi" dedi giderim dedim çıktım.

Beni ilk defa gece vakti otobüsle evime kovdu ve kuzenini aradım babası köydeymiş burada bile değilmiş yani yalan söyledi.

Kendisi de zaten ilişkimiz de sıklıkla "Ben çıkarcıyım, çıkarım olmayan kimseyle arkadaş olmam ya parasını yemek için olurum ya da ortamından faydalanmak için" diye açıkça söylediğinden şaşırmadım ama sizce küs mü?

Erkek Arkadaşım Küstü Mü?