Nişan, düğün, çocuk vs... Çok uzun bir yol gibi. İzlemek daha keyifli gibi 🧐 -kendimi teselli edişim- yok yok hazır değilim daha 😬
Sen hazır mısın? 🥷🏻

Nişan, düğün, çocuk vs... Çok uzun bir yol gibi. İzlemek daha keyifli gibi 🧐 -kendimi teselli edişim- yok yok hazır değilim daha 😬
Sen hazır mısın? 🥷🏻
Oje sürüyorum , işe gidip geliyorum , arkadaşlarımla takılıyorum , istediğimi alır istediğimi içiyorum. İstediğim yere gidiyorum istediğim saatte geliyorum , kafamı dinliyorum , ekstra sorumluluk yok , kaynana derdi görümce derdi kıyafet yıkandı mı ütülendi mi yemek niye yok gibi şeyleri duymadan rahatça yaşıyorum.
Hâlâ bekar arkadaşlarım var. Yeni anne baba olanlar var. İlk ben evlendim. Ben babaanne olurken onlar daha çocuklarını ilk okula veya liseye kayıt ettirirler.
Ben istediğim yere rahat rahat gidiyor geziyorum ama onlar daha yolun başındalar..
Zaman her şeyi değiştiriyor işte..
Umarım anlatabildim.
Anlaşıldı
Teşekkür ederim
Bende bilmiyorum hazir olup olmadigimi sevgilimden 1 yil oldu ayrilali ailesi beni istemedi o benden ailesinin karari yuzunden cok severek ayirldi Şu an istiyorum ama aklim takili mi bilmiyorum baska duzgun insanda yok
Ailesi niye istemiyormuş
Böyle durumda aileyi dinlemem şahsen
Pişmanlık vardır ama yeterince bir pişmanlığı olsa, adım atardı. Genelde pişmanlığın zirvesini başka biri ile evlenince anlarlar.
Ulaşacak her hangi bir yer yok mu yani
Bence ulaşmak isteyen her türlü ulaşır. Sevdiği için iş yerine mi gelemeyecek? Cesareti yetmiyor ise sevgide sorun var demektir zaten.
Ailesini ikna etmesi gerekir öncelikle
Bence hiç bir şey yapmana gerek yok. Senin tarafından bitmedi ki senle başlasın.
Bu konuda karar senin. Boşluktan sen kendini çıkar bence. Yine de dediğim gibi seçim senin.
Bu durumda kişilikler bağımsız olur. Net bir şey demek mümkün değil. Sadece hem cins olunma ile tepkileri anlamak mümkün değil.
Yoo hiç hazır değilim 😬😬😂
Trolleme kız 😃
Trol yapmayı yeni mi öğrendin 😂😂😬
Tarzını yesinler 😂😂
Anlamadım pardon 😂👂🏻
😂😂
Ne oldu 😂
Teşekkür etmene bile gerek yok 😤
Cık cık cık 🧐
Cevap
7Cevap
Şarkı dinliyorum sadece, bazen parkta yürüyorum
Icten ice hazirsin gibi 😅 herkesin hayati baska insan nasil mutluyda oyle yasamali.
Nauuu 😬
Nau nauu demee 😂😂😂
Yeuuu 😂
Ben yorum yapmak istemiyorum buna ama 😒
Görsel ne alaka ne 😂
Güzel değil ama değil mi görsel 😎
Konuyu bildiğim için 🤢
Bilmiyormuş gibi bak 😃
Bir daha baktım ama ıhhıhh olmadı 😃
Terket burayı 😃
Soru Sor başka soruna musallat olayım 😃
Düşüneyim 👀
20 yaşında neyin nişanı neyin düğünü yahu. 😬
Ders çalışıyoruuum.
Senden benden hızlıları şu an çocuk seviyor 😬
Canım kitaplarım :D
😂 Daim olsun sevginiz 😃
Nişanımı düğünümü çocuğumu yapmış kenara çekilmiş ben de öyle izliyorum djfkg.
Fkfkd
Herkese niye güzel güzel görüş attın da bana sade random attın 😄
Senden daha güzeli yok çünkü fkdks
😄Gözlüklerimi getirin 😎
Gözlükler gelirse seni hiç göremeyiz 😃
Yaşıtlarım çocuklarını kıreşe götürüyorken ben burada sorularına laf yetiştiriyorum apoo🙄
Benim sorularımda yine eğleniyorsun Asoo şikayet etme 😬
🐈👀😬
Yaşıtlarım çocuklarını kollarına takip geziyor 😀
Sen de burada bana laf yetiştir tamam mı 😃
Biliyom 🕵🏻♂️
Çok sevdiğim birini düşünüyorum ve onun sözlerini bu yüzden evlilik falan uçuyor aklımdan onun yerine yapılacaklar listesi geliyor.
çalışıyorum kariyer ve tabi beyaz atlı prensimi bekliyorum sjsj 🤣
Atlar bir önceki yüzyılda kaldı uyan uyan 😂
Beyaz Ferrari de bari çitayı yükseltelim
yaa 😂😂
wuhuuu 😎
yaşıtlarim ikinci çocuğu doğuruyor.. ben ise üniversiteye yollayacak duzeydeyim..
Yaşıtlarım evleniyor, çocuğu olan bile var djdjdj ben de vizelere çalışıyom büyük adam olucam
Mutluluklar dileyip kasap havası ve harman dalı oynuyorum 😃
elime kahve alıp onların mutluluğunu izliyorum ne yapcam 😂
Evlendirme programlarına git 🧐
😂😂
Hazır olmadığımı daha yapacak uygulanacak planlarım olduğunu düşünüyorum. Hiç gocunmamda. Her şeyin zamanı var
Çikolatalı süt içiyorum 👀
Afiyet olsun 👀
takıda ne taksak acaba diye düşünüyorum napıcam :D
Bekarlık sultanlıktır
Onların çocuklarını seviyorum kdkdd
Yaşıtlarm evelenirken ben hâlâ fotosentez yapıyorm
Evlendim bakalım
Değilük
Çalış sen vizelere 🧐
Viskimi yudumluyorum..
kariyer yapıyorum
Sürünüyorum 😔