Affettim ama eskisi gibi hissetmiyorum?

merhaba sevgilimle aşırı tutkulu bir ilişkimiz var, birbirimize çok tuhaf bağlarımız var. ilk defa birini bu kadar çok seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum. birbirimize çok büyük fedakarlıklar yaptık hemde çok büyük şeyler. ilişkimiz aşırı emek gerektirdi, iki taraflı emek var. fakat bi o kadar da sürekli tartışma halindeyiz. geçtiğimiz aylarda beni ilişkinin başında 3-4 ay aldattığını öğrendim. 1,5 ay affetmedim çok soğumuştum, yokluğuna da alışkındım, olmasa da olurdu. hayatım güzel iletliyordu. ama pişman olduğunu gördüm, “ciddi bir ilişkimiz olacağını bilmiyordum seni o zamanlar bu kadar sevmiyordum.” dedi. yanıma geldi etti falan çabaladı pişman olduğunu gördüm. tabi ki yaptıklarını unutamam. burada gelip aldatan affedilmez falan diyeceksiniz şu güne kadar bende aldatan insanı affetmem diyordum. büyük konuşmayın evet 1,5 ay sonra affettim fakat eskisi gibi hiçbir şey hissetmiyorum, içimden gelmiyor hiçbir şey, mutluymuş gibi davranıyorum ama gerçekten öyle değil. aklıma yaptıkları geldiğinden falan da değil bilmiyorum bende bir şeyler bitmiş mi? ama ayrılsam mı ayrılmasam mı ona bile emin değilim eski duygularımda gelecek değil herhalde ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim gerçekten çabalıyor ama buz gibiyim ben
Affettim ama eskisi gibi hissetmiyorum?