Arkadaşlar neden bilmiyorum aslında çok ilişkim olmadı hatta hiç olmadı sayılır mı bilemiyorum. Yani en fazla 1-2 ay flört dönemi deniliyor galiba o. Sevgili süreci falan da yok. Ama artık hiç bir şey hissetmiyorum gibi geliyor eski çok heyecanlı olurdum mesaj gelince ne yazıldı ne cevap yazam, gerçi onu hala düşünüyorum, çünkü; karşıdaki kişi kim olursa olsun kırıcı olabileceğini düşündüğüm bir şey yazmak veya söylemek istemiyorum ama sanki karşıda bana aynı özeni göstermiyor. Neyse konuyu dağıttım ahahha. Demek istediğim eskiden (yani 1-2 yıldır) bir düzenli ilişkim olsun isterdim, ama artık istemiyorum gerçekten neden bilmiyorum içimden duygu alınmış gibi, karşıdakinin sevgisine inanamıyorum, sadece dış görüntüye bakıp yaklaşıyorlar halbuki ben karakterime bakılsın istiyorum. Öyle işte bu hissiyat geçer mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna büyümek deniyor olabilir. Bazı şeylerin farkına varıyorsun. Eskiden sana çok ciddi çok değerli gibi gelen o sevgi kavramının büyüdükçe aslında yalan olduğunu farketmeye başlamış olabilirsin. Şimdi kimse gelip “sevgi, aşk gerçek şeyler siz sevmesini bilmiyorsunuz arkadaşım!” demesin. 80’lerde yaşamıyoruz. Hiçbir duygunun o denli değeri/anlamı kalmadı maalesef.
2250 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum, iç sesim olabilir dedikleriniz. Belki de sadece kabullenemediğim için. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılKabullenip kabullenmemek konusunda yorum yapıp hayatına etki etmek istemiyorum. Ama hangisini seçersen seç, bazı şeylerin farkındalığında olman gerekiyor. Mesela bunu kabullenmezsen, bunun senin seçimin olduğunu, umudunu yitirmemenin, inanmanın da değerli şeyler olduklarını unutmaman gerek. Kabullenirsen de, bunun kimsenin seni sevmeyeceğin, gerçek bir aşk yaşamayacağın anlamına gelmediğini, elbet bir gün çok güzel bir ilişki yaşayabileceğin konusunda en az herkes kadar ihtimal sahibi olduğunu unutmamalısın. Bir tık boş yapıyor gibi hissediyorum ama bence bunlar önemli.
Soran+1 yılÖncelikle boş yaptığınızı asla düşünmedim, keza yaptığınız yorumu gerçekten çok beğendim. Yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim. Benim anladığım kadarıyla ana düşünceniz; aslında vereceğin karar ne olursa olsun umudunu kaybetme (her konuda), ama gerçekliğin de farkında ol. . Emin olun dediğiniz şeyler çok önem veren biriyim. Aslında ben bu duyguları hissetmediğimi fark ettiğim an, sanki eskisi gibi çocuk ruhlu olacağımı hissettim , ne bileyim; o heyecan o mutluluk. Benimde en sevdiğim şey içimizde çocuğu kaybetmemek , tabii ki olgun insanlar olmalıyız ama o masumane ruhu da yaşatmayı bilelim. Biraz fazla uzattım ve karmaşık anlattım şimdiden kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç karmaşık anlatmadın ilk okuyuşumda anladım direkt ve hiç de yanlış anlamamışsın umudunu kaybetmemenin önemli olduğunu düşünüyorum. İçimizdeki o çocuk bence hiçbir zaman kaybolmuyor. Sen ne kadar olgunlaşsan da, büyüsen de, doğru kişinin yanında olduğunu hissettiğin an o çocuk dışarı çıkıyor önüne geçemiyorsun kaç yaşında olursan ol. O öyle kolay kolay ölecek bir şey değil, bu tarz konuların içine karıştırılarak küçümsenilebilecek bir şey de değil bana kalırsa. El oğlu için içindeki çocuk ölmez, ölmemeli. Birinin seni gerçekten sevmesi seni çok mutlu edebilir. Terk etmesi seni çok üzebilir. Ama şöyle düşün, ben biri olmadan da mutlu olabilirim? Tamam belki bir yanım eksik kalır, daha az mutlu olurum. Ama gülmeye devam edebilirim. Üzülecek bir şeyim olmaması da artısı. Bu yüzden insanların mutluluklarını sadece bir başka insanın varlığı ile bağdaştırmalarına anlam veremiyorum. Halbuki bu konulara bu derece önem vermeseler hem daha mutlu olacaklar, hem de çevrelerindeki insanlardan daha fazla saygı/sevgi görecekler. Bir şeyi çok istersen olmaz yani, murphy kanunları mıydı? O misal. Çok isteme, kendine, hayatına öncelik ver, o seni bulur. Bulduğunda da önceliğin kendin olmaya devam etsin tabii.
Soran+1 yılSamimiyetle teşekkür ederim. Yorumunuz kitaptan bi' kesit hissiyatı yaşattı, çok mutlu oldum. Düşüncelerinize katılıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse ben de samimiyetle hem rica ediyorum hem de teşekkür ediyorum, çünkü bu sözlerin de beni çok mutlu etti. Kedine cici bak, bu tür konulara da lütfen çok fazla takılma 🙏
Soran+1 yılSağ olun , sizde 😄. İyi akşamlar dilerim. 🙏
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar 👋🏻 Konuşmak istediğin zamanlar olursa çekinmeden yazabilirsin buraya.
Soran+1 yılSağ olun , sizde aynı şekilde.
Cevap sahibi+1 yıl🙏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerrr
Soran+1 yılRica ederimm, geç bile kalmıştım.☺️
Cevap sahibi+1 yılHiç hatırlamayabilirdin de. O yüzden geç falan kalmadın 🖤
Soran+1 yıl🙏💐
Soran+1 yılMerhaba rahatsız ediyorum, ya ben film izlemek istiyorum da karar veremedim, sonra düşündüm aklıma siz geldiniz, neden olmasın, bi' danışayım dedim.
Cevap sahibi+1 yılMerhaba, ne rahatsızlığı onur duydum. Fakat filmlerle pek aram yoktur. Hayalperest biri olduğumdan olsa gerek, fantastik bilim kurgular dışında pek film izlemem. O yüzden önerebileceğim bir film gelmiyor aklıma. Forrest Gump ya da 3 İdiots izlemediysen tavsiye ederim ama bence izlemişsindir 😅
Soran+1 yılAaa 3 İdiots çok severim, izlemiştim 😁, ama Forrest Gump hatırlayamadım büyük ihtimalle izlemedim. Oyuncu olarak Tom Hanks oynamış sevdiğim oyuncu. Çok teşekkür ederimm ☺️
Soran+1 yılGülme emoji koymuştum ama yanlış emoji olmuş 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİzlemediysen bence çok beğenerek izleyeceğin bir film. Tom Hanks’i annem çok severdi o tanıtmıştı bana, ben de çok sevdim. Şimdiden iyi seyirler dilerim sana.🌸
Cevap sahibi+1 yılHahhaahh aslında diğeri sanki daha çok yakıştı gibi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİzledin mi?
Soran+1 yılMerhaba yeni bitti (5 dk önce😅) film gerçekten güzeldi, teşekkür ederim 😊. Yorumum 😄: Sadece Jenny'i pek sevmedim açıkcası, yanlış anlaşılmak istemem. Evet Jenny zor/kötü bir çocukluk geçirmiş olabilir, ama Jenny bana göre Forrest'i hak etmiyordu. Forrest'i gerçekten anlayan ve seven birine aşk olmasını dilemiştim. Belki de "Aşk" buydu, nedensiz ve karşılıksız sevgi, tam da Forrest'in Jenny'i sevmesi gibi...
Dün cevap yazacaktım ama izleyemedim filmi, sonra izleyip öyle yazmayı düşündüm. En azından bi' fikir sahibi olurdum düşüncesiyle. Bugüne nasip oldu izlemek. Tekrardan teşekkürler 💐😊.
Cevap sahibi+1 yılJenny’i oynayan karakter de bi tık yapmacıktı sanki öyle hatırlıyorum. Ben de izlerken seninle aynı şeyleri düşünmüştüm. Zaten film en başta açıkça gösteriyordu Jenny’nin Forrest’ı hiç hak etmediğini. Beğenmene sevindim. Cevap gelmeyince vaktini mi çaldım acaba diye düşünmüştüm 😂😂
Soran+1 yılEstağfurullah öyle düşünmeyin 😅, baya keyif aldım. Kesinlikle Jenny konusunda katılıyorum. Aslında ders kaydım falan başladı , bir kaç sorun var. Kpss falan derken arada kaydı gibi oldu. Kusura bakma normal geç yazmayı seven biri değilim ama işte. Ha bir de uygulama kullanmıyorum, Chrome'dan giriyorum, yani bildirim gelmiyor 😂😊
Cevap sahibi+1 yılHahah yok canım kusuru. Öyle saçma bi düşünceydi sadece, geçti gitti 😅 Ben de saniyesinde cevaplıyor sayılmam gördüğün gibi …
Cevap sahibi+1 yılHa bir de başarılar dilerim yeni yılında 😅
Soran+1 yılAhhahahaha 😅. Teşekkür ederimmm.🧡İnşallah başarılı bir yıl olur gerçekten, buna ihtiyacım.
Cevap sahibi+1 yılHepimizin ihtiyacı var, yalnız değilsin 🌸
Soran+1 yılKesinlikle, umarım dileğimiz hayırlı bir şekilde nasip olur. 🙏💐
Sizde mi sınava gireceksiniz?
Cevap sahibi+1 yılHayır girmeyeceğim. Benim artık okul hayatı bitti askerlik vakti geldi. Başarıya ihtiyaçtan kastım genel anlamdaydı. 😅
Soran+1 yılAhahhshs 😂😂
Soran+1 yılŞimdiden hayırlı teskereler.😊
Cevap sahibi+1 yılTeskereyi boş ver bana yedek astsubaylık dile 😂
Soran+1 yılGenel anlamda sorduğuzu tahmin etmiştim de sadece sohbet etmekti ama, nedensiz sohbet etmek beni mutlu ediyor. Ve sohbetinizi de sevdim.
Soran+1 yılUmarım istediğiniz olur, hayırlısı olsun. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda 😂☺️
Cevap sahibi+1 yılBen de senin sohbetini sevdim. Ve her zaman buradayım dilediğince yazabilirsin. İyi dileklerin için de teşekkür ederim benim herhangi bir dinle pek aram yoktur o yüzden gizliyim diye kendime aykırı davranıp “amin inşallah” gibi şeyler söyleyemedim. Elimden sadece teşekkür etmek geliyor. Tekrar teşekkür ederim 🙏 🌸
Soran+1 yılRica ederim, aynı şekilde bende teşekkür ederimm. Anladım yapabileceğim tek şey saygı duymak. Bilmediğin için rahatsız olabileceğini düşünmedim. Ben her zaman bir şey dilerken hayırlısı dilemeyi çok seviyorum ve alışkanlık haline geldi bende de. Tâbii inandığımdan dolayı.🙏🙂
Soran+1 yıl*Bilmediğim için olacaktı
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olduğumu nereden çıkardın öyle düşünme lütfen. Ben kendimi açıkladım sadece. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle konuş lütfen. 😅
Soran+1 yılTamam o zaman anlaştık 😅
Soran+1 yılTabii ki en doğrusunu yaptın açıklamak ile, ve dürüst olmak en güzeli 🧡
Cevap sahibi+1 yılDürüst ve açık sözlü olmaya her zaman önem veririm, için dışım birdir. Babam sağolsun onu örnek alabileceğim tek iyi yanı buydu.
Cevap sahibi+1 yılHa bir de abartılacak derecede çok çalışkan bir adam ama onu örnek almak işime gelmedi sanırım 😂
Soran+1 yılAhahhahsh 😅
Soran+1 yılAile terbiyesi aldığınız belli, hem konuşmanızdan hemde geçen annenizin önerdiği filmden anlamıştım. Çok şanslısınız. Gerçekten onları tebrik etme gerekir. Çünkü dürüst insan yetiştirmek gerçekten bulunmaz Hint kumaşı misali oldu bana göre.
Cevap sahibi+1 yılAile ve akraba ilişkilerim inanılmaz iyidir. Ben 25 yaşındayım. Yaşıtlarımın çoğundan daha yaşlı hissediyorum kendimi. Ayak uyduramıyorum onlara. Sürekli abimin arkadaşlarıyla takılırım mesela. Onların jenerasyonu daha çok sohbet ediyor ve daha samimi oluyorlar öyle telefona dalıp gitmiyorlar. Sen de bana biraz bu şekildeymişsin gibi hissettirdin aslında.
Soran+1 yılEvet aslında hemen hemen benziyoruz bu konuda. Aslında bir çok kişi ile anlaşabilen bir yapım var , ortama ayak uydurabilirim istersem. Sadece ortamın bana hitap etmesi gerekir ve üsluba çok önem veririm tabii ki, vazgeçilmez kuralım diyebilirim. Ben 23 yaşındayım ama yakın arkadaşlarım benden küçükler , bence önemli olan yaştan ziyade aile terbiyesi ve kişinin kendini nasıl geliştirdiğini olduğuna inanıyorum. Şu da bir gerçek bende ablamın arkadaşları ile birlikte olduğumda onlarında sohbeti beni çok etkiliyor.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum sana. Ben de istediğim taktirde her insanla anlaşabilen biri olduğumu düşünüyorum. Yaş konusunda da haklısın, eski çalıştığım yerde, kendimden 6-7 yaş küçük olduğu halde çok severek sohbet ettiğim sürekli yanımda takılan bi genç vardı. Bayılıyordum hareketlerine, kahkahalar artırıyordu bana. Kendi yaşıtım olan arkadaşlarım da var. Ama bir çoğu ilkokulda kurduğum bağlar yani son derece önemsediğim insanlar. Bu yüzden arkadaş diyebiliyorum onlara.
Soran+1 yılNe güzel ilk okuldan arkadaşlarının olması. Benim arkadaşlarımda ilkokuldan liseye kadar birlikte okuduk bir çoğu ile zaten küçük bir ilçe olunca tâbii ailelerimiz de bir birini tanıyorlar. Ama şu an dönüp baktığımda onlardan eser yok. Hattan en yakın arkadaşım dediğim ve yakın komşumuz olan kişi , bana hava atar gibi eşi ve çocuğu ile yanımdan geçtimişti, bende ; yazık üzülüyorum demiştim , evliliği sadece bir başarı olarak görmek.(evliliğe karşı değilim, hatta çok önemli olduğuna inanıyorum) Ve ben ne yapmıştım ki. Öyle öyle bir çoğu yok hayatımda. şu an Üniversitedeki arkadaşlarımı seviyorum. En azından daha olgunlar.
Soran+1 yılBen şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum 😂 yaa bu arada işin falan varsa ben tutmak istemem. Yoksa çok konuşabiliyorum bazen, kusura bakma 😅
Cevap sahibi+1 yılYok canım niye öyle diyorsun içinden gelmiş anlatmışsın ne güzel işte. İşim falan da yok sabah akşam anime izliyorum boş boş … Bahsettiğin o durum da kadınlarda çok yaşanıyor nedense. Artık senin özgürlüğünü mü kıskanıyor neden yapıyor hiç bilmiyorum ama gerçekten öyle birinin arkadaşının olmaması bence daha iyi olmuş. 😅
Soran+1 yılKesinlikle iyi ki değil 😅. Burada
anime seviyorsun demek ki. Ben bir türlü izlemedim, shorts videolarını izliyorum güzel. İşin utaf tarafı merak ediyorum da, ama izlemiyorum ahahhahs. Aslında animasyon filmlerini çok severim. Ama Japon animasyon filmlerine pek bakmadım, küçükken izlediysem bilmiyorum 😄. Genellikle Kore filmlerini beğeniyorum, uzun süredir izlemiyorum, şu an bi film var onu izlemek istiyorum bakalım...
Cevap sahibi+1 yılAnime çok geniş bir alan ya… Öyle bağımlısı değilim konusunu beğendiklerimi izliyorum ama bazıları gerçekten beni kendine bağlamayı başarıyor. Animasyon filmlerini de çok severim. Aslında bana hayalgücümü kullandıran her şeyi severim. Gerçekçilikten uzak olsun istiyorum yani. Kore filmlerini sanırım hiç izlemedim. İzlemek istiyorum dediğin film hangisi?
Soran+1 yılMemories of Murder filmi. Seri katilin araması ile ilgili diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam. Hayalperest olmaktan bahsediyorsun, çok dikkatimi çekti, geçen günde söylemiştin. Yanlış anlama sadece merak ettim de örneğin ne gibi şeyler düşünüyorsun. Gerçeklikten uzaktan kastın ; insani ilişkiler mi?
Cevap sahibi+1 yılİlginç bir filmmiş internetten baktım şimdi. Gerçeklikten uzak derken, fizik kurallarından bahsediyorum. Doğaüstü güçler mesela. Ya da zaman olarak ortaçağ zamanlarında geçen bir şey de olabilir örneğin yüzüklerin efendisinde ikisi de var. Animeleri sevmemin asıl sebebi, bu tarz konular film olarak yapıldıkları zaman çok masraflı oluyorlar. Bu da efektlerin, oyuncuların yetersizliğine sebep oluyor. Ama animasyon olarak yapıldığı zaman hem daha uzun ve detaylı bir senaryo işleniyor hem de çizgi karakterler de olsa en azından izlemesi zevkli bir şey ortaya çıkıyor. İnsani ilişkilerle ilgisi yok yani her konuşmasın sonuna nya! ekleyen kedi kız fanlarından değilim 😂 Sadece kendim de mesela her yatağa girdiğinde bu tarz hayaller kuran biriyim. Uçar kaçarım asar keserim. Bi gün doğa üstü güçlere sahip bir baş karakter olurum bi gün ölüp giden bi yan karakter olurum.. Kitap yazardım ya böyle hayaller kurmak yerine oturup yazsaydım. Seviyorum kısacası 😅
Soran+1 yılBenim düşündüğümü sen sonda yazmışsın, gerçekten oturup yazsan kitap ortaya çıkar 😅. Bakış açını çok beğendim, resmen hissettim yani. Bende öyle şeyler yapıyorum ve galiba ben başrol oluyorum genelde ahahshhs (tabii ki senin kadar değil😄). Sen bi' tık fazla severek yaşıyorsun resmen. Ben daha çok şiirleri seviyorum , o şiirde başrol olmak, örneğin şiire göre ya denizin yanıdayım, ya da ıssız bir yolda bir sonbahar günü sadece benliğim ile yanlız yürüyorum. Gibi gibi...😄
Soran+1 yılÖylece mırıldanıyorum şiiri , sonra yazmayı unuturum bir gelmemek üzerine jsjshsjshjs😂
Cevap sahibi+1 yılHahah seninki de çok hoşmuş. Biraz daha sanatsal 😅 Ben de öyle düşündüğün kadar abartılı değilim aslında. Eskiden kesinlikle öyleydim hatta bu bazı sorunlara yol açıyordu. Ama son zamanlarda hayal kurmakta zorlanıyorum. Artık büyüdüğümden midir bilmiyorum ama eskiden yatağa girip de bir hayal kurduğumda o hayal gözlerimin önünde aşırı net şekilde canlanıyordu. Şimdi yarı karanlık biçimde kendimi zorlayarak ortaya çıkartıyor gibiyim..
Soran+1 yılDediğin gibi büyümek işte ama olsun sen yine de devam et hiç kaybetme o duyguyu , evet fazla olamasın 😂. Ama hayal kurmak ne olur olsun güzel bence.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle. Ama eskisine biraz daha yakın olsun isterdim tıpatıp o derece değil olmasa da. Ama kaybetmeyeceğime eminim 😂
Soran+1 yılEmin olmana sevidim. Nice güzel hayallere 😂. Ben uyuyacağım gibi gözlerim kapanıyor. İyi geceler, kendine iyi bak 🙂
Cevap sahibi+1 yılPekala sana da iyi geceler, huzurlu uykular. Sen de kendine iyi bak 👋🏻🌙
Soran+1 yılTeşekkür ederimm😊👋
Cevap sahibi+1 yılRica ederimmm ❤️
Cevap sahibi+1 yılBir şeyler mi deniyorsun napıyorsun hahhah 😂
Soran+1 yılAhahhaha yok ya mesaj yazdım olmadı , bir türlü gelmedi. Böyle öyle bir çözüm düşündüm, bir nevi kapı çalma. orada mısın diye😂
Soran+1 yılÖyle böyle olacaktı ahahahs
Cevap sahibi+1 yılHahahah güzel bir çözüm bulmuşsun, buradayım yaşıyorum, ölmedim henüz 😂
Soran+1 yılAllah gecinden versin, iyimiş sevindim ahahhshshs 😂
Soran+1 yılBende öyle bi soramak istedim
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsınn nasılsın iyi misin?
Soran+1 yılKusura bakma nasılsın diye sorcaktım yaptığıma gülmekten sadece açıklama yapmışsın ahhaha. Biraz dalgalı bir gündü ama güzel, iyim teşekkür ederim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Soran+1 yıl*Açıklama yapmışım olacaktı
Cevap sahibi+1 yılYok canım ne kusuru 😅 Neden dalgalı bir gündü anlat bakalım 😂 Benim sıradan geçti, bir kaç saate daha güzel olacak diye umuyorum 😅
Soran+1 yılHer evde olan kardeş kavgası , kpss çalışma serüveni, ders kayıtları ve alttan ders (çok çalışkan olduğum söylenemez) gibi gibi. Ama şu an iyim çünkü yemek yedim ve tokum😅, sonra Ramazan'a hocaya devam 😂. Umarım istediğin gibi bir gün olur.😄
Cevap sahibi+1 yılRamazan’a hocaya devam kısmını anlamadım ben ya 😅😅 Kardeş kavgalarını iyi bilirim ama abim sağolsun … Çok çalışmak da bence iyi bir şey değil. Gerekli önemi vermen yeterli bence ki sen de bunu yapıyorsun gibi görünüyor. Akşamım istediğim gibi olacak zaten ya, arkadaşlarım gelecek eve davet ettim, muhtemelen akşamdan çok kafam güzel olacak gibi ama olsun 😂
Soran+1 yılHhahaha hızlı yazacağım diye😂. Ramazan Yetkin KPSS tarih ders videoları var. O videolardan ders çalışıyorum da , kaldığım yerden devam edeceğim. Hımm şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlarınla.
Cevap sahibi+1 yılAah tamam şimdi düştü jeton. Benim jetonlar biraz köşeli kusura bakma 😅 Teşekkür ederim sana da başarılar diliyorum o zaman şimdiden 😅😅
Soran+1 yılEstağfurullah,😄 bende yazım yanlışı yapmıştım zaten. Teşekkür ederimm.🙂
Cevap sahibi+1 yılTarih ile mi ilgileniyorsun? Hedefin ne?
Soran+1 yılYok , hatta tarih ile ilgim de pek yok. Lisans KPSS B grubu sınavına hazırlanıyorum. Memurluk için. Hayalimdeki hedef matematik öğrenmek. Ama gerçekten hayatta ve şimdilik mecbur olduğum hedef: atanıp memur olmak ve paramın olması.
Soran+1 yıl*Gerçek hayatta olacaktı. Ayrıca lisans düzeyinde bi matematikten bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılKimse hayalini yaşayamıyor, hayat nereye sürüklerse, sürüne sürüne oraya gidiyoruz bu çok kötü…
Soran+1 yılMaalesef haklısın. Acı gerçekler, elden bir şey gelmiyor 😕
Cevap sahibi+1 yılKendine seni mutlu edecek ufak tefek şeyler bulup oyalanıyorsun işte…
Soran+1 yılOrası öyle tabii ki. Onu da yapmasak , her halde kafayı tam yerdim 😂. Örneğin ben üniversitedeyken voleybol oynardım , amatörce ama alışkanlık haline getirmiştik arkadaşlarla. Her halde en mutlu olduğum an olabilir...
Soran+1 yılPeki sen neler yapıyorsun? Sende futbol sevenlerden misin?
Soran+1 yılAslında arkadaşların gelecek diye çok soru sormak istiyorum, cevabı musait olduğunda yazabilirsin. Yoksa benim için bi sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar sorabilirsin ben çok erken olmasa da elimden geldiğince hızlı cevaplarım, rahatsız olmam öyle bir şey düşünme. Futbol hiç sevmiyorum. Bir dönem basketbol oynadım ama lisansım çıktıktan sonra bıraktım. Üniversitede benim de bir tane voleybol anım var, sadece bir tane olsa da güzel bir anıydı 😅
Cevap sahibi+1 yılVoleybolu lisede daha çok oynuyorduk beden derslerinde. O zamanlar çok zevkliydi nedense şimdi öyle gelmiyor. Oynamadığımdandır belki de 😅
Soran+1 yılAhhahaha belki de. Benim de boyum çok uzun olmadığı için basketbolu pek beceremiyorum 😂. Anın neydi peki merak ettim , özel değilse tabii ki. Çünkü herkes burada okuyabilir 😂
Cevap sahibi+1 yılHahahah yok ya ne özeli 😂 Adım Serhat. Bunu okuyan varsa ona sesleniyorum; düşündüğün Serhat değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin adın ne?
Soran+1 yılHahahahshsh yazıp yazmama arasında kaldım da. Neyse kim bilir kaçta Gül var 😄. Bende Gül.
Soran+1 yılBu arada adını sormamıştım ama öğrenmiş olduk😂. Voleybolda yaşadığın anını merak etmiştim ahhahshs
Cevap sahibi+1 yılSöylemek zorunda değildin ya 😅
Cevap sahibi+1 yılAaaaaa
Cevap sahibi+1 yılS*lağım ben ya..
Cevap sahibi+1 yılPatates kızartıyorum da hızlı okuyorum o yüzden özür dilerim 🤦♂️
Soran+1 yılEstağfurullah ya niye öyle dedin, mahcup hissettim. Ne özürü, benim suçum işin var , ben gelmişim seni lafa tutuyorum.
Soran+1 yılYok ya ne olacak dediğim gibi kim nereden bileceksin Gül kim 😂
Soran+1 yıl*bilecek
Cevap sahibi+1 yılHayır ya kendim dedim konuşabiliriz diye. Hata benim hızlı okumamda.
Cevap sahibi+1 yılÖyle mahçup hissetme senlik bir problem yok 😂
Soran+1 yılPeki öyle diyorsan , bu arada 101. yorumumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız ahahhaha🎉😅
Cevap sahibi+1 yılHahahah o kadar oldu mu ya 😅😅
Cevap sahibi+1 yılVoleyboldaki anımın öyle ahım şahım bi özelliği yok aslında. Sınıf arkadaşlarımlaydım hepimizin kafası güzeldi oynarken. En çok da benimki güzeldi hepsinin dibinde kalanları ben içiyordum 🤦♂️ Yerlere düştüm, yuvarlandım kahkahalar attım çok güzel bi akşamdı bana göre. Ertesi gün bütün sınıfa yayılmıştı o halim ama olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBir de birinden hoşlanıyordum o da o gece oradaydı onun da kattığı ayrı bir zevk var tabi
Soran+1 yılAnladım az çok tahmin ettiğim gibi bir hatıra 😅 . Tabii ki kafanızın güzel olacağını düşünmedim, yani aklıma gelmezdi, güzel kafayla voleybol oynamakta... 😂. Ee doğru bir de kız arkadaş olunca ahahahsh
Soran+1 yılUnutulmaz anı dedikleri bu olsa gerek. Bende masa tenisi oynarken kayıp düşmüştüm , utanmıştım valla ne yalan söyleyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaş arkadaş olarak kaldı, hala da öyle 😂 Konu alkol olunca anı çok ya bende 😂 Anıları daha çok o yaratıyor 😅
Soran+1 yılAma ben bir aşk hikayesi bekliyordum 😂 gerçekten. Fazla tüketiyorsun galiba, keza arkadaşların da öyle 😅 . . Sonrasını nasıl hatırlıyorsunuz peki hahaha
Cevap sahibi+1 yılYa o unutma olayı yalan ya. Onun için ya çok dirençsiz olman lazım ya da cidden inanılmaz içmiş olman lazım. Ben aşırı içmekten şehrin en ünlü kulüplerinden birini afedersin kusmuğa boğmuştum, ona rağmen her saniyeyi hatırlıyorum. Sık sık içmiyorum bu arada. Ayda bir falan 😅
Soran+1 yılAnladım, yani tahmin edersin ki ben içmediğim için bilmemiyorum da , genelde öyle söylendiği için. Normalde , ne ayda bir mi? Derdim ama hafta bir içenleri duymuştum onlara çok şaşırmıştım.
Cevap sahibi+1 yılHer gün içenler varken haftada bir de az geliyor bana 😂 Çevremde hergün içen de çok olduğu için ayda bir normal
Soran+1 yılYani siz daha iyi bilirsiniz, ne kadarı iyi veya kötü. Ama bu kadarı da abartılı değil mi?
Soran+1 yılAyrıca yani bildiğim kadarıyla fiyat olarak ta pek uygun değil, pahalı bir şey değil mi?
Cevap sahibi+1 yılPahalı. Her gün içmek bana göre imkansız bünyem kaldırmaz zaten. Bünye kaldırsa bile kendimi o derece düşüremem, görüyorum çünkü çevremden bahsettiğim gibi
Soran+1 yılAnladım, insanın kendini tanıması da güzel. Bilinçli bir birey olarak hareket ediyorsun en azından.
Cevap sahibi+1 yılHa çok ben sınırı çok nadir aşarım. Normalde nerede duracağımı bilirim mesela. Ama bazen bile isteye aşıyorum o sınırı moralim bozuk oluyor vs. eğlence amaçlı yapılması gereken aktivite bizde genelde stresten sorundan kaçmak için yapıldığı için, benim de buna ayak uydurduğum zamanlar oluyor.
Soran+1 yılAnladım, ben de daha çok söylediğin durumlarda , yalnız olmayı tercih edebiliyorum. Şarkı dinliyorum ve uzun bir yürüyüş (genelde akşam). Sonra dua ediyorum, manevi açıdan çok iyi hissettiriyor fikrimce. Sadece bir veya iki defa sigara içmeyi düşündüm o da belki gerçekten sakinleşirim diye , sonra saçmalama istersen Gül bi' bu eksikti 🤦🏻♀️ 😅 (sigara kokusundan nefret ediyorum) diyip normal devam ettim. Çünkü o moralimi bozan durumun benim hayat prensiplerini bozmasına izin veremezdim.
Cevap sahibi+1 yılBen de genelde o durumlarda yalnız kalmayı tercih ediyorum. Ama bazen işte denk geliyor arkadaşlarım içelim diyor vs. zaten moral bozuk bahanem oluyor işte 😂 Sigara da cidden kötü bir şey. Günde bir paket içen biri olarak söylüyorum sakın başlama 😂
Soran+1 yılYok ya büyük konuşmak gibi olmasında içmem yani. Ayrıca içen biri varsa (aşırı derecede rahatsız ediyorsa tabii) hiç utanmadan sigara kokuyorsun falan derim. Normalde insanların yüzüne pek vurmayı sevmiyorum ama onlar da karşısındaki insanları düşünmeleri gerek bence😄
Cevap sahibi+1 yılBiri bana sigara kokuyorsun dese.. evet az önce içtim derim 😂 Çok da etkisi olmuyor sanırım 😂
Soran+1 yılİyi o zaman, ne bileyim kırılıyorlarsa falan bilemeyeceğim artık 😂
Cevap sahibi+1 yılYok yok şaka bir yana senin takındığın tavır en güzeli. Ne varsa şak diye vuracaksın karşındakinin yüzüne. Ben “dost acı söyler” görüşüne canı gönülden katılan biriyim. Bildiğin feslefe edindim bun kendime
Soran+1 yılHaklısın bence öyle söylemek lazım, tabii her şeyi şak diye insanlara söylemem düşünüp tartarım öyle 😄, sigara işin eğlence ve prensip boyutu. Dediğin doğru "dost acı söyler" , gerçekten dostum dediğim insana yanlışını doğrusunu her türlü söylerim çünkü ben onu tıpkı kardeşim görürüm, beni yanlış anlar mı düşüncesine girmem.
Cevap sahibi+1 yılBende düşümme yok şak diye söylüyorum. Sevmediğim biriyse karşımdaki mesela, ben şu şu sebeplerden dolayı sevmiyorum seni diyorum. Genelde insanlar bunu ağır tepkilerle ya da kırılmalarla değil de kabullenmelerle karşılıyor. Doğrudur o zaman görüşmeyelim gibi. Ben zaten dünden razıyım 😂 Sevdiğim insanlar konusunda ben de senin gibiyim, onlara açıksözlülüğümde düşünüp tartarım kırmak istemem o açıdan bakınca sen haklısın. 😅
Soran+1 yılPeki konudan bağımsız olabilir biraz ama bir şey sormak istiyorum? Örneğin biri senden hoşlanıyor sizin çevreden veya değil neyse işte dış görünümü beğenmedin, örneğin boy olsun ilk aklıma gelen 😄 ona bunu açıklar mıydın? Yani şu sebepten açık açık söyler miydin?
Soran+1 yılBiraz saçma bir soru oldu ama hahahshsh
Cevap sahibi+1 yılSaçma falan değil az önce de söyledim ne istersen sorabilirsin diye. Ve evet söylerim. Genellikle insanları fiziği ike yargılamam ama sonuçta bir ilişkiye gireceksin ve göz zevki her insan için önemli bir unsur. Tabiki her yönüyle kusursuz olamaz bazı yönleri bana uymuyordur ama alttan alabilirim. Ama atıyorum çok çok kilolu bir kadındır ben kendim zargana gibi adamın o kadar kilolu biriyle yanyana olmak istemem. Bunu açık açık kendisine söylerim ki yaptım da bunu. Ordan aklıma geldi zaten …
Soran+1 yılO zaman seni doğru anlamışım , ondan dolayı sordum bende. Benim de bir arkadaş bana teklif etti ama benimle hemen hemen aynı boyda olduğu için kabul etmemiştim. Tabii ki bunu ona söylemedim çünkü çok kırıcı olurdu. Bilmiyorum dış görünümü bakmamız ne kadar doğru diye düşünüyorum bazen, tabii o kişide sadece fiziksel özelliğe bakmadım ama en büyük etken oydu yalan yok:/
Soran+1 yılValla sende ki de iyi cesaret yalnız.
Cevap sahibi+1 yılYa ben bunu söylüyorum ki kendi sağlığını da düşünsün. Şimdi boy mesela onun elinde olan bir şey değil ben boyla kimseyi yargılamam. Ama kilo onun elinde yani yeme arkadaşım kendi sağlığını ağız tadından daha az düşünmemelisin. Belki de o kız ben öyle dedim diye hırs yapacak zayıflayacak bilemezsin yararına bir şey yapmış da olabilirim. Orası artık onun konuya bakış açısıyla alakalı. Ama bunu ben nazik yolla söylerim yine elimden geldiğince. Öyle şakkadanak istemiyorum şişkosun demem yani. Kaldı ki kendin de öyle ahım şahım biri değilim standartlarım düşüktür yanıma yakışsın yeter bana.
Soran+1 yılEvet aslında çok haklısın bence en doğrusunu yapıyorsun. Tabii bende öyle ahım şahım biri olduğumu düşünmüyorum ama işte... Evet boy elimizde olan bir şey değil katılıyorum ama ne bileyim aynı boyda olmakta bi garip geliyordu aslında dediğim gibi o kişide sadece sorun boy değildi. Belki de kimseye aşık olmadığım için böyle şeyleri takıyorum. Belki bir gün aşık olursam , pekte umursamam. Belli olmaz.
Cevap sahibi+1 yılYa sana da hak veriyorum tabi ben de mesela kendimle aynı boyda bir kadın istemem ben 1.82 yim, o 1.80 istemem yani ya da daha uzun birini. Minyoncu erkeklerdenim sanırım ben de … Ayrıca nasıl hiç aşık olmadın ya kaç yaşındaydın sen 😅
Soran+1 yıl23 😂 niye aşık mı olmamam lazımdı.
Cevap sahibi+1 yılHayır da yani bu zamana kadar illa hayatına birileri girmiş olmalı yani bana göre çok büyük bi tecrübe eksikliği
Soran+1 yıl*Aşık mı olmam lazım? Olacak çtıyine yazım yanlışı 🤦🏻♀️😂
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben anladım hahahh 😂
Soran+1 yılHayatıma giren olmadı demedim ki , aşık olmadım dedim. Hatırlarsan sorumda yazmıştım.
Soran+1 yılAma ilişki süresi en fazla 1 ay falan ya da 1.5 ay sürdü. Sevgili süreci olmadı.
Cevap sahibi+1 yılBen şu an dün ne yediğimi bile hatırlamıyorum hahahh 😂 Ama aşık olmak da yani aynı yola çıkıyor aslında söylemek istediğimle. Çünkü ben bu yaşa gelip hiç aşık olmamış bir kişi daha görmedim. Yani biriyle birlikte olsan hoşlandan bile onun bitişi ayrılması vs. o derece acı vermeyecektir. Yine bi tecrübe eksikliği var yani
Soran+1 yılNeden tecrübe eksikliği olarak gördüğünü pek anlamıyorum. Platonik aşık oldum ama o kadar, o da hocamdı ahhahshsh ben onu aşk saymıyorum. Aşk sayılıyor mu? Çünkü o aşk değildi onu çok iyi biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılHahhahahaahha hayır o aşk değil ya. Olmamalı.. hahahahah
Cevap sahibi+1 yılTecrübe eksikliği çünkü yarın gerçekten birini sevecek olsan ya da aşık olsan vs. nasıl davrancağını bilemezsin. Çok ilgi gösterirsin mesela ya da çok ilgi beklersin. Ufak şeylere alınırsın takmaman gereken şeyleri takarsın yapmaman gerek şeyler yaparsın gibi gibi.. örnek veriyorum işte sen anla 😂
Soran+1 yılHAHAHAHAHHAHA
Cevap sahibi+1 yılSen gülünce ikinci attığım mesaj arada kalmış olabilir diye düşündüm o yüzden atıyorum bu mesajı 😂
Soran+1 yılYok yaa ben onu normalde de yapmıştım yani ama o kişiye aşık değildim emin bundan. Örnek vereyim mesajlar konusunda takılırım en çok çift tikse görüyorsün işte ne cevap vermiyorsun gibi gibi. Ama bana kattığı belki de senin dediğin şeylerden bekletimi azalttı sağ olsun. Bu arada aşkta böyle şeyler de olsun bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılYook her şeyin fazlası zarar. Fazla sevmek de zarar fazla ilgi istemem de zarar. Fazla ilgilenmek de zarar hepsi zarar. Daha önce birinin ilk aşkı olmuştum, kesinlikle istemiyorum aynısından. Gerçi o zamanlar gençtik o da çocuk sayılırdı ama aşırı ilgi istiyordu buluşmayınca ağlıyordu falan dayanamayıp ayrılmıştım 😂
Soran+1 yılAhahhahahaha o kadar da değil tabii ki ergen de değiliz yani 😂 tabii ki de sana katılıyorum, benim de başıma geldi bir arkadaşım bana aşık oldu , Allah'ım yaa böyle bir şey görmedim. Senin dediklerini o çocuk bana yapıyordu düşün ki aramızda bir şey yok ve ben ona "SENİ SEVMİYORUM" dememe rağmen en son engelledim 😂
Soran+1 yılBu arada küçükte değildi yani üniversite öğrencisiyiz😄
Cevap sahibi+1 yılİşte çok kötü bi durum ya sen tabi farklı gibisin yaparsın demiyorum da yine de ilişkiyi yürütürken de önceki ilişkilerinden edindiğin tecrübelerin çok etkisi oluyor. Yaşaya yaşaya öğrenilen bir şey diye düşünüyorum şahsen.
Soran+1 yılValla özür dilerim ama yaşaya yaşaya öğrenelim derken hayatımıza girip çıkan belli olmaz , tâbirim biraz ağır olmuş olabilir tabi ama düşüncem bu yönde . Bilmiyorum , sözüm meclisten dışarı ama şu an ki devir gerçekten ilişki yapmayı/kurmayı bilen yok. Örnek veriyorum flört denilen şu saçma olay var , neymiş efendim flörtüm hadi yaa canım başka. Eee tabi ilişkinin bir adı yok yaa içi rahat bir şekilde isteği ile konuşsun. Ben bunları gördüğüm sürece zor aşık olurum. Asıl konuya dönersem ; bence bilinçli olmak ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı birbirini dinlemeyi bilen bireylerse hal olmayacak şey yoktur.
Cevap sahibi+1 yılHayır canım şu an karşılıklı bi konuda tartışıyoruz hiç kusurluk bir şey yok. Ayrıca söylediklerinde de tamamen haklısın. Belirli bi olgunluğa sahip biri benim söylediğim her şeyi tamamen çürütebilir. Flört konusunda da haklısın ben de sevmiyorum o tarz şeyleri. Aslında ben daha çok kendi karşılaştığım insalardan bulunduğum çıkarımlarla konuşuyorum 😂
Soran+1 yılAynen zaten aşağı yukarı aynı fikirdeymişiz. Sohbet için teşekkür ederim , benim artık uyumam lazım. Gerçekten sohbetine doyum olmaz ama iyi geceler dilerimm.☺️
Cevap sahibi+1 yılNe zaman istersen yazabilirsin, ben teşekkür ederim asıl. İyi geceler, huzurlu uyu 🌙
Cevap sahibi+1 yılUmarım seni bu saate kadar ben tutmamışımdır hiç akıl etmedim. Öyleyse cidden özür dilerim
Soran+1 yılEstağfurullah ne özürü, karşılıklı sohbet ettik ne güzel. Bu arada sende ne zaman istersen yazabilirsin. Belki geç falan görürüm ama bir şekilde cevaplarım. Sanada, iyi uykular ☺️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, ben aklıma gelse de yazmıyorum genelde, senin yazman daha doğru olur benim için 😅
Soran+1 yılNeden incilerin mi dökülür ahhaha şaka şaka tâbi. Eğer aklıma takılan olursa yazarım 😂
Cevap sahibi+1 yılYa incilerden değil de … boş ver kafamdaki saçma sapan kuruntular işte 😂
Cevap sahibi+1 yılUyu sen ya niye hala cevap yazıyorsun 😂
Soran+1 yılGünaydınlarr. Hahaahahhaha zaten kalan son gücümle yazmıştım , ondan son bayılmışım, pekte cevap veremezdim 😂 .
Cevap sahibi+1 yılHahhahahah günaydıııınnn. Seni bu denli yormak istemezdim, kusuruma bakma 😅😅
Soran+1 yılEstağfurullah ne yorması, sonuçta konuşmayı bende devam ettirdim. Benim normalde uyuduğum saat en geç gece 12 olunca, böyle sonuçlar olabiliyor, hahaha ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum. Sohbette sarınca saati pek takmıyorum. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİşte ben bir yere kaçmadığım için seni uykundan etmek beni mahçup hissettiriyor. O an bunu hiç düşünememiş olmam daha da kötü 🤦♂️
Soran+1 yılYa saçmalama istersen, mahcup olunacak bir durum yok. Açıkladığım gibi sonuçta bende sohbet etmeye devam ettim ki isteseydim daha erken de ayrılırdım değil mi? Tartışmalı konular ilgili çeker her zaman, insanların ortak konularda neler düşündüğünü merak ederim. Belki o anda bana sunduğun fikir , bakış açımı değiştirir öyle düşünüyorum. Kısacası sarıyor işte 😂
Cevap sahibi+1 yılYa sen ponçik misin acaba? 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman uzatmıyorum mahçup falan da olmuyorum kızma lütfen 😌
Soran+1 yılTamam o zaman anlaştık 😅☺️
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık Gül’cüüüm
Soran+1 yıl🤝☺️😅
Cevap sahibi+1 yılYa ben konuşmayı öyle kesmek istememiştim o sıra sana yazarken bir şeyler oldu aceleyle yazıp yolladım, doğru da yazamamışım, üstüne sen de bir şey söylemeyince kaldı böyle ama … konuşmak istiyordum daha. Açıklayayım dedim..
Soran+1 yılGünaydın. Anladım, bende konuşmayı devam ettirecek bir şey bulamamıştım, şimdi de düşündüm ne yazabilirdim bilmiyorum yani... Zaten o sırada biraz benim de işim vardı. Açıkçası sonrasında sen yazmasaydın, ben aklıma soru gelmeyene kadar yazmadım, hatta belki hiç. Net olmak güzel, açıkladığın için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Ben yine uykuyu abartmaya başladım kendimi silkelesem iyi olacak gibi …
Soran+1 yılGeç uyuyorsun ya ondan dolayı bence, kahvaltı yaptın mı bilmiyorum da sonrasında bi' kahve iyi gelir.
Soran+1 yılBiraz uzun oldu , şimdiden iyi okumalar😅😅
Serhat ben bir açıklama yapmak istiyorum; seninle sohbet ettiğim de ; kendi arkadaşlarımla az koşuyorum ki bunu istiyordum. Çünkü neden bilmiyorum arkadaşlarım bana artık dürüst ve güvenilir gelmiyor (Belki de senin profilinin kapalı olması , senin gerçekten karakterini ortaya çıkarıyor ve ben senin karakterinin iyi olduğunu düşünüyorum, konuşma şeklinden , açıklamalarından vs.).
Ayrıca senin yazı yazma şeklini de seviyorum 😅 Türkçe'yi düzgün kullanıyorsun , ben bazen yanlış yaptığımda sayesinde düzeltme ihtiyacı duyuyorum , bana göre çok güzel bir şey 😂😂.
Belki de konudan biraz bağımsız olan ama söylemek istediğim bir şey daha var; açık konuşmak isterim; normalde pek içki içen arkadaşım yok (olan varsa da merhaba merhaba, yani mesafeliyim), doğruyu söylemek gerekirse. Yani şöyle; içtiklerini söylediklerinde bir şekilde konuşmayı kesiyorum. Çünkü şuna inanan biriyim “İnsan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır.” yazar Jim Rohn (yazarı pek tanımıyorum 😂fakat bu sözü benim hayat felsefem diyebilirim). Yanlış anlamanı istemiyorum, belki de şu an geri kafalı gibi düşünüyor olabilirsin beni, bilemiyorum fakat gerçekten ben sadece hep şuna düşüyorum; mesala benim çocuğum olsa ben kötü alışkanğı olsun ister miydim? Hayır. Peki çocuğum böyle kötü alışkanğı olan arkadaşları olsun ister miydim? Hayır. O zaman ben neden öyle biri olmalıyım ki diyorum.
Yalnız sen bu düşüncemdem biraz bağımsız kalabiliyorsun gibi, çünkü sanal arkadaşız , ayrıyeten önceden belirttiğim gibi neden bilmiyorum ama karakterli biri olduğuna inanıyorum.
Umarım beni anlamışsındır, biraz karmaşık anlatmış olabilirim. Sadece düşüncelerimi belirtmeyi seven biriyim. Gerçekten ne düşündüğümü bilmeni istedim. ☺️
Cevap sahibi+1 yılHer ne kadar muhabbetim sarsa da ben sanal bir varlığım şu an, anonim olduğum için. Arkadaşlarının sana neden samimiyetsiz geldiklerini hiç bilmiyorum ama ben gerçek bir arkadaşın yerini tutamam. Tutmam da zaten, prensip olarak kadınlarla arkadaş olmuyorum, inanmıyorum öyle bir şeye.
Türkçe’yi düzgün de kullanmıyorum, seninle samimi oldukça aslında konuşma şeklim de yazık tarzım da zamanla değişiyor. Şu anlık sadece dikkat ederek yazdığım için böyle bir görüntü oluşturmuş olabilirim diye düşünüyorum. 😅
İçki konusundaki tavrını hoş bulmadım. Tabiki abarta abarta içen birinden uzak durman çok doğru bir hareket ama böyle arada kafa dağıtan, özel günlerde içen birinden de uzak durman çok önyargıcı bir yaklaşım bence. Çünkü önemli olan karşındakinin karakteri. Sen kendini çevrendeki o beş kişiye ayak uydurup kolayca değişebilecek biri olarak görüyor olabilirsin ama şahsen ben kendimi kimsenin değiştirmesine izin vermem. Bu yüzden o felsefeyi de beğenmedim 😂 Ben mektup arkadaşın olduğum için bağımsız kalabiliyorum evet. Karaktersiz biri olduğumu düşünmüyorum ama karakterliyim de diyemem egoist hissettirir en başta 😅
İyi yapmışsın ben demek istediklerinin hepsini anladım ama bir çoğuna kendi karşıt görüşlerim çıktı üzgünüm 🥹
Soran+1 yılÜzgün olunacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, tabii ki de katılmayabilirsin saygı duyarım. Zaten senin sevdiğim tarafında bu işte , yapmacık bir şekilde "aaa evet çok doğru düşüyorsun " da diyebilirdin ama sen kendin için doğru olan neyse (bu senin katılma ihtimalin de olabilirdi) onu iyi bir şekilde ifade ediyorsun/açıklıyorsun işte güzel olan tarafı bu.
Arkadaşlık konusunda tam ifade edememiş olabilirim , bilemiyorum. Şunu demeye çalışıyorum tâbi sevdiğim hatta kardeş dediğim var , onlarla sohbet etmeyi de seviyorum ama sadece yakın zamanda farklı bir kaç sebepten dolayı dikkatimi çeken şeyler oluyordu. Burası halka açık bir alan olduğu için çokta açıklamak doğru değil belki de. Neyse zaten senden de her hangi bir yakın arkadaşlık beklemiyorum , bu biraz zor olur, bunun farkındayım. Ayrıca böyle bir arkadaşlık beklentim de yok. Sadece seninle farklı görüşleri konuşmak , farklı bir arkadaşlık deneyimi benim için.
İçki konusunda bende sana katılmıyorum maalesef , çünkü; içki konusunda net bir tavrım var , evet önyargı bu ama genelde önyargılarım doğru çıktığı için belki de... Tabii ki dediğim gibi burası halka açık bir platform olduğu için bazı nedenleri açıklamak doğru değil, yine yanı şekilde. Ayrıca bunun hem dini boyutu var benim açımdan (sonuçta bi inanç meselesi) hem sağlık hem başka sebepler...
Türkçe konusunda kendine bence haksızlık etme. Bu gözler ne yazı katliamları gördü 😂, tamam bende o kadar ahım şahım Türkçe'yi iyi kullanamıyorum fakat bazıları... Neyse öyle işte😅😅
Cevap sahibi+1 yılHahahhaa o bazılarından kastettiklerini çok iyi anlıyorum merak etme 😂😂😂
Bilemiyorum.. içki konusunda söylediklerine ikna olmadım şahsen. Dini açıdan baktığın zaman evet haklı olabilirsin. Ama hoşgörü dinine mensup biri olarak yaptığın hoşgörülü bir davranış gibi gelmedi bana. Zarar konusu da dediğim gibi, dozunda içen insanın ne vücuduna zarar gelir ne çevresine. O dozu ayarlayamayan kişiden koşarak uzaklaş bunu asla yadırgamam. Ama aynı kişi yüzünden, adabıyla içenden uzaklaşıyorsan bu adamın ne suçu var? 😂😂😂
Arkadaşlık konusuna çok bi yorum yapamayacağım, özele girmeden onları konuşmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Özeline de girmek istemem burada. 😅
Soran+1 yılÖncelikle içki konusunda açıkçası pek seni ikna etmeye çalıştığım söylenemez, öyle bir çabam yok. Çünkü ikimizin de belli bir düşüncesi var zaten. Ayrıca hoşgörüden bahsetmişsin ben tâbii de karşıdaki kişiye "sen içki kullanıyorsun , ne işin var benim yanımda , bir daha benimle konuşma" gibi gibi tavırlar sergilemiyorum😅, açık bir şekilde içki konusunda düşüncemi belirtirim insanlara ve altını çizmek isterim "yakınlık derecesinde" bir arkadaşlık kurmam. Bilmiyorum ben öyle düşünüyorum. Zaten benim yakın arkadaşlarımda böyle bir durum olmadığı için tahmin ettiğim bu, ama öyle yapardım bence. Sadece bir kişiden içki yüzünden konuşmayı kestim , net bir şekilde şuana kadar. O kişi ile aramızdaki ilişki arkadaşlıkğın biraz üstündeydi ama ben kabul edemedim o durumu. Dönüp bana ben içkiyi bırakamam ama seni bırakırım diyorsa , hay hay tabii o demeden ben zaten giderim. Belki yukarıda yazdığım ilk yorumda yanlış ifade etmişimdir veya söyleme tarzım doğru değildi 🤷🏻♀️. çünkü şu an tanıdığım içen kişiler var tâbi ki , sevdiklerim de var. Ama dediğim gibi samimi olduklarım , yani sürekli takıldığım kişiler değiller. İlk yazdım yorum tam açıklayıcı olmadığı için sert durmuş olabilir, dönüp baktığımda.
Arkadaşlar konusunda istesen de bende pek konuşmak istemem😅
(Bu arada biraz geç yanıt veriyorum biliyorum kusura bakma, biraz işim vardı.)
Cevap sahibi+1 yılHani karşılıklı tartışıyoruz ya, fikirlerinin bana geçmemesi anlamında ikna olmadım dedim yoksa tabiki de öyle bir çaban yok 😂
Ayrıca yani “ben içkiyi bırakamam” cümlesi tek başına bile zaten yazıklanacak bir cümle iken sonuna bir de “ama seni bırakırım” dediğine göre zaten bir zahmet yoluna baksın, yakından uzaktan alakan kalmasın. 😂
Ben de oyun falan oynuyorum öyle dakikasında cevap gelmesimi beklemiyorum. Kendim de zaten geç cevaplıyorum gördüğün gibi … Yani kesinlikle kusura bakmıyorum, sen de bakma lütfen 😅
Soran+1 yılZaten alakam kalmadı, istese de olmaz 😅.
Ahhahahaha anladım duyduğuma sevindim 😂 haklısın ben sadece nezaket gereği söylemiştim. Tabii ki bende kusura bakmıyorum😅. Öyle işte , şimdi yeni bir tartışma konusu açıyorum hshahshshs Prensip olarak kadınlarla arkadaş olmamam demiştin. Onu merak ettim, neden?
Cevap sahibi+1 yılOlmam değil. Olamam. Karşı cins sonuçta. Ben ne kadar onun “arkadaşım” olduğu konusunda kendimi kandırıp dursam da, yan yana geldiğimizde bir etkilenme oluşur. Üstüne bir de arkadaş olduğun için bunu saklamak zorunda kalırsın iyice çekilmez bi durum olur. O yüzden bir kadınla tanıştığım zaman en başından söylerim hep, “ben arkadaşın değilim olamam da” diye.
Soran+1 yılYani şuanda normal kız arkadaşın hiç yok , doğru mu anladım?
Cevap sahibi+1 yılYok. Yani var ama ayda yılda bir mesajlaşır, araşırız o tarz arkadaşlıklardan. İşim düşerse çözmeye çalışır ben de aynı şekilde. Derdi olur dinlerim. Sevgilisi olduğu süreçlerde asla mesaj atmam. Böyle sık sık buluştuğum kahve içip sinemaya gittiğim bir kız arkadaşım yok. Aktif olarak da konuşup mesajlaşmam her gün her gün flört eder gibi..
Soran+1 yılAslında doğru anlamışım da , sadece ilk yaptığın yorumda bi' tık keskin ifade kullanmıştın, bence hassas bi' konu olunca net bir şekilde anlayıp yorumlamak istedim. (Yani yanlış mı anladım, yoksa doğru mu emin olamadım) Tam düşündüğüm bakış açısı. Yani baktığımızda tamda olması gereken bi durum , bir çok kişinin kız/erkek fark etmeksizin bu şekilde hareket etmesi gerekir. Yani doğru olanı yapıyorsun o zaman.
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte. Bu tabi kimseyle tanışmadığın anlamına gelmesin tanışıyorum elbette. Ama hoşuma gitmeyen biriyse görüşmeyi bırakıyorum çünkü öyle biriyle arkadaş olamam. Hoşuma giderse de zaten iki yok var ya o da benden hoşlanırsa ilerleriz, ya da arkadaş olarak görüyordur uzaklaşırım.
Soran+1 yılKızlarla tanışmadığını nedense hiç düşünmedim. Tam aksine nasıl konuşacağını bildiğini ve yanlış hatırlamıyorsam boy avantajın olduğunu düşürsek zor olmasa gerek 😂
Bu arada "iki yok var ya", o kısmı anlamadım ama 😅
Valla çok doğru söylüyorsun, benim gördüğüm erkekler örneğin teklifi kabul etmedim diyelim , zaten aramızda bir şey geçmedi arkadaş olalım diyor, gerçekten olunmuyor, illaki bir şekilde konu ilişki üzerinden konuşulmaya başlanıyor. Haklısın olmayacaksa arkadaş kalınmamalı bence de.
Cevap sahibi+1 yılHahhahah o tamamen benim hatam özür dilerim. “İki yok var, ya …” bu şekilde oku. 😂 Bu arada konudan bağımsız olarak az önce edindiğim tecrübeme dayanarak sana benden bi şef tavsiyesi:
Sen sen ol sakın bulgur pilavına;
1-Çok fazla tuz atma
2-Çok fazla pul biber atma
3-Kesinlikle salça da atma bu ne böyle
Soran+1 yılHaahhaahjshaha çok iyi ya 😂 baş üstüne şefim, önerilerinizi dikkate alacağım🤭😅
Ayrıca benden de bi tavsiye gelsin :
İri taneli bulgur pilavı yapacaksan;
" Biraz" 😅kuru reyhan eklemeni tavsiye ederim, ben çok beğeniyorum o şekilde. Ayrıyeten sadece salça eklersen tadı keskin olur , salçayı iyice kavur , biraz domates bence, isteğe bağlı doğaraya bilirsin, rendelenmiş de olur. O şekilde daha iyi olur. Tabii ki damak zevkine göre değişir 😄
Soran+1 yıl*Domates bence yerine ekle diyecektim
Cevap sahibi+1 yılHahahhaah ben tavaya yağ attım, üstüne pilav attım karıştırdım, kavrulunca bi de üstüne su attım, azıcık suyu çekince salça tuz toz biber bastım. Şu an hepsi çöpte …
Cevap sahibi+1 yılReyhanı çok severim bu arada. Ama evde ne reyhan var ne domates biber
Soran+1 yılTebrik ederim nasıl pilav yapılmaz adlı çalışmayı başarmışsın ahhahahshhshs
Soran+1 yılAaa bak biber de yakışır diyecektim, belki sevmezsin diye düşündüm. Ama o da yokmuş ajjsjsjssjhs
Cevap sahibi+1 yılBiber çok severim. Aksine domates sevmiyorum ndndnd
Cevap sahibi+1 yılBen random atınca zerre yakışmıyor ya …
Soran+1 yılBen sebze severim ya genel olarak.
Domates sevilmez mi 😄
Bu arada ne alaka random atmanı neden beğenmedim bilmiyorum, normal random işte 😅sevmiyor musun yoksa? Ona göre bende kullanmam dikkat ederim. Belki emoji da çok seviyorsun diye olabilir.
Cevap sahibi+1 yılHayır sevmek sevmemek gibi bi konu söz konusu değil aslında randomu çok daha sık kullanıyorum. Ama her kullandığımda nedense ergen ve hissettiriyor kendimi. Mesela sen random kullandığın zaman sana yakıştırıyorum, bu yüzden benim de kullanasım geliyor. Kullanınca pişman oluyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl200’ü geçmişiz bu arada hayırlı uğurlu olsun sen söylemeden ben söyleyeyim 😂
Soran+1 yılAyy biraz korktum aklımı okudun, ben gerçekten aynı şeyi düşündüm 200'ü geçtik falan 😂😂
Bu arada random konusunda nasıl rahatsan öyle davran , ben pek erken gibi görmüyorum 😅. İlk defa random kullandığım için iltifat aldım hahahahaha
Soran+1 yılErken ne ya HAHAHAHAH ergen daha yazamıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılSen her yazım yanlışı yaptığında böyle takılıp düzeltecek misin? 😂😂😂😂
Soran+1 yılYaa kusura bakma, galiba benim yanlış anlaşılma konusunda biraz takıntım var , ondan kaynaklanıyor galiba 😅
Cevap sahibi+1 yılAma yani karşındakine de biraz saygın olsun, bu “erken” yanlışında ne demek istediğini anlamadığıma mı ihtimal veriyorsun kırıldım 😂😂😂😂
Soran+1 yılEstağfurullah yaa , ben o açıdan bakmadım gerçekten 😂😂😂
Ne alaka şimdi, bende takıntı var sana tek yapmıyorum ahahaha
Hatta bir arkadaşım bana Gül gerçekten noktalama işaretleri falan abartmıyor musun, çok resmi konuşuyorsun, ne bile işte bu şekilde düzeltiyorum😂
Cevap sahibi+1 yılNolur düzeltme 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an sanki o son cümleyi düzeltiyormuşsun gibi hissediyorum 😂
Soran+1 yılYok yok fark ettim ama düzeltme yok😂
Cevap sahibi+1 yılOh be ne rahatladım ya ahahhah
Soran+1 yılahahahahah aşk olsun ama , görürsün sen , bir daha düzeltme yok. Yanlışlar da artarsa benden günah gitti 😅
Cevap sahibi+1 yılArtsın bir şey olmaz 😂 Anlamadığım yerde ben bu kısmı anlamadım derim 😂
Soran+1 yılPeki öyle olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏 Ne zaman uyuyacaksın?
Soran+1 yılBirazdan uyurum sadece dinlemek için şarkı arıyorum 😅 kahve içtim uykum gelmiyor ama erken kalkacağım sabah.
Cevap sahibi+1 yılUyurken şarkı mı dinliyorsun?
Soran+1 yılBazen uykum gelmiyorsa uyumadan önce dinler öyle uyurum. Şarkı dinlemeyi çok seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılAh şimdi anladım tamam. Ben de çok seviyorum şarkı dinlemeyi. Konuşmuş muyduk biz bunu? 😂
Soran+1 yılYok hatırlamıyorum, şarkı konusu konuştuğumuzu, sadece ben yürüyüş yaparken dinlediğimi söylemiştim sanki.
Cevap sahibi+1 yılNe tür müzikler dinliyorsun?
Soran+1 yılAçıkçası hiç fark etmez benim için, o anki ruh halime bağlı, kulağıma hoş gelmesi yeterli 😂
Soran+1 yılSen peki?
Cevap sahibi+1 yılİyi güzelmiş. Ben pop dışında her şeyi dinlerim. Ama çoğunlukla ya türkçe rap ya da yabancı metal dinlerim. Senin dediğin gibi aslında moduma göre değişiyor ya. Bu aralar sürekli rusça bir şarkı var onu dinliyorum mesela alakasız bir şarkı ama çok hoşuma gidiyor
Soran+1 yılZaten bana göre müziğin dili yoktur ve evrenseldir. Benim daha geniş ben Kürtçe, Fransızca , İngilizce zaten yaygın , İbranice , Farsça... Uzar gider Aslında bir çok dilin bir çok şarkısı severim. Tabii Türkçede vazgeçilmezim olan Nostaljik şarkılar olabilir. Rapte Eminem gerçekten efsane , şarkılarını adını bilemem ama seviyorum. Ceza çok iyi bence , geçen bir tane dinledim Hidra (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) galiba, o da iyidi bence vs. Çok var yani.
Cevap sahibi+1 yılCezanın çoğu şarkısını beğenmiyorum. Eminem zaten efsane bir isim. Normalde türkçe ve ingilizce dışında hiçbir şarkıyı da beğenmem. Ama bu bahsettiğim rusça olanın müziği ritmi vs çok hoşuma gitmişti gerçekten. Nostaljik şarkılara nötrüm 😂
Soran+1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz diyeceğim 😂 Cezanın her şarkısını bilmiyorum zaten ama dinlediklerim güzeldi , bence iyi. Zaten çok rap dinleyen biri değilim ama gerçekten güzel olan rapler var yani. Şaşırdım gerçekten hiç mi dinlemiyorsun.
Soran+1 yılYabancı şarkılar yani
Soran+1 yılGeceye benden bi' şarkı:
Mem Ararat - Dıl Dısojê Kürtçe.
Anlatımlarına göre pek seveceğini düşünmüyorum ama olsun dinlemeni tavsiye ederim, duygusal bir şarkı.
Aslında daha çok sevdiğim şarkılar var da şu an aklıma gelmiyor. Bu nasip oldu.
Soran+1 yılBen uyuyacağım, iyi geceler dilerim.👋☺️
Cevap sahibi+1 yılKürtçe severim ya unuttum o detayı vermeyi, kendim zaten kürdüm. Ama dili bilmiyorum tabi. Neyse susayım o zaman ben geç yazdım biraz kusuruma bakma 😅 İyi geceler huzurlu uykular dilerim 🌙
Soran+1 yılEstağfurullah, teşekkür ederim. Yaaa demek Kürtsün , bende Kürdüm biliyor musun. Ben dili biliyorum da bilmiyorum da. Aslında adını ilk gördüğümde aklımdan geçmedi değil , soracaktım ama unutmuşum. 😄
Cevap sahibi+1 yılAa nerelisin 😂😂
Soran+1 yılŞimdilik onu söyleyemiyoruz 😅 şansıma tanıdık çıkar ahhahahahah
Senin için sorun değilse, sen nerelisin?
Cevap sahibi+1 yılBenim köken Tunceli. Ama ben Bursa’da doğup büyüdüm. Tanıdık çıkacağımızı sanmıyorum 😂
Soran+1 yılBende Diyarbakır 😅
Cevap sahibi+1 yılOrada mı yaşıyorsun? Diyarbakır çok güzel diyorlar hani insanları bilmiyorum da şehir olarak gitmek istediğim yerlerden biri
Soran+1 yılEvet orada yaşıyorum, güzel bir şehir...
Cevap sahibi+1 yılBazı şikayetlerin varmış gibi algıladım nedense 😂
Soran+1 yılGaliba 6. Hissin kuvvetli senin 😅
Yaa gerçekten güzel bir şehir bunu inkar edemem ama bana göre sadece gelip gezmek için güzel diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHahahaj haklı olabilirsin. Zaten bursada yaşamak için güzel olabikir diyebileceğim iki şehir var onlar da Eskişehir ve İzmir bana göre
Soran+1 yılSerhat sen @deniz_hayal bu hesaba girebiliyor musun?
Soran+1 yılBenim çok uykum var yorumunu belki göremeyebilirim. Her an uyuyaya bilirim. Bu hesabı (yukarıdaki ) yazdım senin içinde uygunsa her hangi bir sorumuz olduğunda , orada tartışmamız daha doğru olur diye düşündüm. Açık platform olması ve ben tarayıcıdan girdiğim için sürekli olarak sıkıntı biraz. Tâbii ki sana kalmış , istediğin gibi devam edebilirsin. Benimkisi öneri sadece.🙂
Cevap sahibi+1 yılSanırım uygulamada profil arama yok ben gizliden çıkayım istersen
Soran+1 yılKusura bakma yaa , uyumuşum şimdi dene istersen, bende çok anlamıyorum ama
Bunu kopyala yapıştır olması lazım:
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/deniz_hayal
Soran+1 yılLink paylaşma olmuyordu puan kazanmam lazımdı😂 anca oldu.
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim. Gerek yoktu puan kazanmaya falan ben gizliden çıkabiliyordum 😂
Soran+1 yılTamamdır, ben çok kullanmayı bilmiyorum da , ilk aklıma gelen o oldu 😂. Artık herhangi bir sorumuz olursa ordan iletişime geçeriz.🙂
Cevap sahibi+1 yılPekala anlaştık 👌🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin yaşında olsam aynı şeyleri düşünürdüm
010 Yorumla
Soran+1 yılBenden büyüksünüz , peki şu an ne düşünürsunuz? Yani 30 yaştan sonrası.
Soran+1 yılYani anladığım kadarıyla şu an ki düşünceniz farklı galiba, ondan sordum.
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç?
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılBen o yaşlarda ilişkileri biraz uzağıma aldım. İşime baktım. Karşına çıkacak erkek şu an yaşıtlarının çoğu laylaycı çıkacak. Sonunda ayrılacaksınız ve üzülen sen olacaksın.
Soran+1 yılBen pek üzüldüğüm söylenmez çünkü; sonu hep tahmin ettiğim gibi olduğundan.
Şuna katılıyorum gerçekten bi' çoğu laylaycı maalesef.
Cevap sahibi+1 yılYoldan geldim şimdi, muhtemelen 25 yaşlarında kız vardı. Asılıyordu, arkadaşı topla. Düşünün ne kadar bozuk toplum. Bu kız yolda Allah bilir kaç kişiye düşüyor. Erkeği yine aynı. Ben çok nadir birisine bakarım ve utanırım. İnsanlar ilişkilerini çok basite indirdi.
Soran+1 yılKendi pencerenizden bakınca; evet haklı olabilirsiniz. Ben onlara hakkında yorum yapamam , ben şuana inanıyorum herkes kendi çevresini kendisi yaratır ve yine bana göre o çevre kişinin (yani bizlerin) ortalama karakterini ortaya çıkarır. Yani bu biraz konumuzda farklı açıya girdi. Asıl konuya gelirsek: Benim demek istediğim her erkek için söylemem tabii ki, ama velakin bu zaman ciddi ilişki yapabileceğimiz kişi yok. Örneğin sosyal medya çok sağlıklı bir şey olarak görmüyorum ve bir çok güven problemininin kaynağı, bana göre. Ya da eskiden flört diye bir olay yoktu şimdi böyle bir saçmalık geldi ve flört adı altında tabiri caizse her herkes ile konuşuluyor.(kız/erkek fark etmeksizin aslında, yeni çağa ayak uydurmak zor maalesef) Ve maalesef ki yaptıkları iltifatlar inandırıcı gelmiyor yani samimiyet bitmiş
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar katılıyorum. Sosyal medya kullanandan zaten ne sevgili ne eş olur. Sadakati bozan şeylerden biri. Siz düzgün düşünen bu devri kaliteli insanlarındasınız.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, sizde aynı şekilde. Her zaman olduğu gibi, her şeyin hayırlısı ne diyelim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar