bitmesi gerektiğini düşündüğüm bir ilişki içindeyim. hayatımdaki kişi resmi olarak hala evli eşi altınlarını ödemediği için boşanmıyor o doğulu ben ıspartalıyım. üstelik uyusturucu kullanıyor ve beni de alıştırdı. beni sevdiğini düşünüyordum ikna olmustum ki seven nasıl sevdiğine bunu yapar diye sorunca kendime buz gibi çarptı gerçek yüzüme. ilk başta bana kullanıp kullanmadığımı sorduğunda ben küçük düşmesin diye bi kere denedim felan demiştim bende de suç var. sorun şu ki ben bu adamla beraber olduğumdan beri herkesi sildim. zaten sahtelermiş şimdi yapayanlızım. ailemden ayrı yaşıyorum birikmiş paramdan yiyoruz, o iş bulamıyor imkan oldukça yanıma geliyor ama her geldiğinde dönmek zorunda olduğu bişey çıkıyor üstelik 2 de kızı var. ben okumuyorum da çalışmıyorum da hiç arkadasım da yok. kendimi bile tanımıyorum full evdeyim ama bu sekilde devam etmek istemiyorum hayalim bu değildi çünkü. çok sevdim çok emek verdim hep madd manevi destek oldum çünkü herkes kazık atıp beni bıraktığında ben de ona sığındım. yanımdaymış gibi davrandı hep çok bağlandım şimdi de bu kadar emek verip yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince bırakamıyorum sanırım ona bakınca bile içim gidiyor ama soğudum da lütfen yardımcı olun hayatıma yön vermem gerek. küfür ya da bela okumak ya da hakaret felan bunlarla uğraşmayın ben kendime haddinden fazla edip gaddarlık ediyorum:/
Güncellemeler
+1 yıl
nerdeyse 1 yıl olacak ben tüm hayatımı ona göre kurdum o yüzden bitirmek bu kadar kolay olmuyor :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer