Büyük ihtimalle ondan hoşlandığım için objektif bakamıyorum. Benden nefret ettiğini düşünmeye başladım.
2 aydır bakışıyoruz 2 hafta önce arkadaşı vasıtasıyla tanıştık.
Beni ilk kez görmüş gibi davrandı ben onu tanıdığımı belirttim tüm beden dili benden hoşlandığını gösteriyordu.
2. Karşılaşmamız da (yine arkadaşı vasıtasıyla) Durduk yere eğilip yüzüme baktı 1-2 saniye "biz seninle daha önce tanışmış mıydık?" dedi.
Halbuki iki gün önce bana selam verdi hem de normal bir selam değil oturuyordu kafasını çevirdi aşağıdan yüzüme baktı 2-3 saniye, gülümsedi sonra iyi akşamlar dedi.
Beni tanımasına rağmen tanımamazlıktan geliyor.
Herkesle aşırı samimi ama bitek bana mesafeli, kibar ve sıcak davranıyor yanımdayken saçma sapan hareketler ve espriler yapıyor hatta bahaneyle dokunuyor ama her tekrar karşılaşmamızda unutmuş gibi yapıyor.
Benden nefret mi ediyor yoksa cool görünmek için mi yapıyor anlamadım.
Güzel de bi kadınım, beni bir kere gören unutmaz ayırt edici bi tipim var.
Sinir ediyor artık beni.
2 aydır bakışıyoruz 2 hafta önce arkadaşı vasıtasıyla tanıştık.
Beni ilk kez görmüş gibi davrandı ben onu tanıdığımı belirttim tüm beden dili benden hoşlandığını gösteriyordu.
2. Karşılaşmamız da (yine arkadaşı vasıtasıyla) Durduk yere eğilip yüzüme baktı 1-2 saniye "biz seninle daha önce tanışmış mıydık?" dedi.
Halbuki iki gün önce bana selam verdi hem de normal bir selam değil oturuyordu kafasını çevirdi aşağıdan yüzüme baktı 2-3 saniye, gülümsedi sonra iyi akşamlar dedi.
Beni tanımasına rağmen tanımamazlıktan geliyor.
Herkesle aşırı samimi ama bitek bana mesafeli, kibar ve sıcak davranıyor yanımdayken saçma sapan hareketler ve espriler yapıyor hatta bahaneyle dokunuyor ama her tekrar karşılaşmamızda unutmuş gibi yapıyor.
Benden nefret mi ediyor yoksa cool görünmek için mi yapıyor anlamadım.
Güzel de bi kadınım, beni bir kere gören unutmaz ayırt edici bi tipim var.
Sinir ediyor artık beni.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer