Başak burcu olan bir erkekle konuşuyorum. Kendisiyle baştan iletişimimiz daha iyiydi ancak son 1 aydır bir soğuk. Eskisi gibi konuşmuyor ve ben de artık ona yazmıyorum. Buna rağmen her gün ilk mesajı o atar ve klasik, sıradan bir konuşmamız oluyor. Ona da dedim istemiyorsan yazmak zorunda değilsin, o da öyle olmadığını söylüyor ancak bariz değişiklik var kendisinde. Sizce bu adamın amacı nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaman geçtikçe bakış açısı ve duyguları değişmiş olabilir. Bir başak olarak bende bunu çok yaşıyorum maalesef
Ben şunu anlamıyorum, yazmak zorunda değilsin diyorum buna rağmen öyle bir şey yok, konuşmak istiyorum senle diyor ama soğuk bir konuşma oluyor. Bu dengesizlik benim sinirimi bozuyor.
Soğuksun diyorum hayır ben hep aynıyım diyor. Halbuki hiç de öyle değil.
Aslında o da biliyor öyle olmadığını ama kafasını karıştıran şeyler var muhtemelen. Bu başka birisi de olabilir seninle alakalı başka etkenler de olabilir. Kafası karışık ve soğumuş bence ama sebebini öğrenmek lazım. Bende öyle oluyorum yazdıklarında kendimi gördüm
Hayatında oturmayan şeyler var bide eski sevgilisi 1 sene sonra mesaj atmış hala bir şeyler hissettiğimi gördüm daha zamana ihtiyacım vs var dedi ama bilmiyorum. Bende bunun üstüne arkadaş kalalım, ben artık duygularımdan bahsetmicem sana dedim. O da böylesi daha iyi olacak dedi ama işte dediğim gibi ben ondan yazmasını beklemiyorum o ise yazıyor, özledim diyor vs bu yüzden anlamıyorum onu, net değil.
Bu arada kız görüşmek istemişti o da görüşmemişti.
Gel gitler yaşıyor işte belli o kız belki de kafasını karıştırmış. Görüşmese de konuşuyor muhtemelen. Ne yapacağını bilmiyor. Bu süreçte seni yoracak biraz
İletişimi komple kesmiştim, mesaj atmasını da beklemiyordum açıkçası ancak bu ilişkinin bitmesinin doğru olduğunu biliyorum sadece biraz daha zaman gerekli vs dedi.
Sen çok iyi birisin, senin yerin her zaman ben de ayrı vs de diyor anlamadım gitti kısacası.
Üzülme kendisi kaybeder. Zamana bırak bence
Öyle yapıyorum da bende eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı çünkü kendisinden soğutmaya başladı.
Ben de yengeç burcuyum, sevince severim ama böyle tepkilerden dolayı soğuyorum, bitince de bitiyor.
Tamamen haklısın sana hak veriyorum. İnsan soğuyunca eskisi gibi olmuyor
Sıkılmıştır inceden elde tutmak istiyordur
Amacına ulaşacak hamlelerde bulundu mu mesela
Birbirimizden uzaktayız, benim duygularım vardı ona karşı ancak bazı sebeplerden dolayı bu sebepler kendisiyle alakalı ben de bundan sonra arkadaşımsın dedim. Ara ara yem atıyor kendince arzulamak olarak ama kaale almıyorum.
İyi olduğunuz dönemlerde niyetli olduğu şeyler var mıydı
Uzaktan vardı evet, bana senin yerin hep farklı olacak vs dedi ama tavırları öyle değil, kısacası inanmıyorum buna.
Klasik Türk erkeği işte uzaktan yapmak istediği belli yanında da olsa amacı belli olurdu canı isteyince arzulamak istiyor sana yansıtıp seni kendisine çekmeye çalışıyor sen pas vermeyince fazla yanaşmıyor
Türk değil kendisi. Başlarda bir şeyler yaşadık ama ben arkadaşımsın artık sana duygularımdan da bahsetmicem dedim. O andan itibaren arzulama olduğunda kaale almıyorum onu. Her gün bir şey yazmasa bi günaydın yazıyor.
Başlarda derken yakın temas mı yoksa uzaktan mı
Uzaktan. Belki de o yüzden sıkıldı.
Anladım
Konuşacak yeni konular bul ilgi çekici konular
Evet ona göre hiçbir sorun yok, gülelim, eğlenelim. Kendisinde hiçbir tavır değişikliği olduğunu düşünmüyor yani eleştiriye açık değil. Ben bir şey söyleyince gülüyor dalga geçer gibi beni daha çok sinir ediyor.
Bence ilgi çekici ortak bir noktanız yok
Uzaktan olunca bitiyor ister istemez
Farkı şehirde misiniz
Basak burcu ama
Evet dengesiz
Neden burca göre yargılıyorsun
Başaklar sıkıntılı insanlar ruh hastası hepsi
Dengesiz bir de değişmediğini söylüyor ancak durum hiç de öyle değil. Ben bir şey deyince gülüyor sinirimi bozuyor.
sıkıntılı