Aşk İlişkileri Hayatınızın aşkını kaç yaşında buldunuz? alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayatınızın aşkını kaç yaşında buldunuz? Güncellemeler+1 yıl 18 yaşında buldum Hayatınızın aşkını kaç yaşında buldunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayatımın aşkı mı bilmiyorum ama belli bir süre önce gerçekten güzel duygular hissetmiştim belki de oydu 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayatımın aşkını bulamadım 0 0 Yorumla
görünenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 16 yaşımdayken bulduğumu sandım, yanılmışım hiç bulamadım bulmak da istemiyorum 1 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. 30 senedir bu hayattayım 11.142 gündür hayatımın aşkını arıyorunm edslfişlsi 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 22 yaşında buldum 29 yaşında bitti 1 5 Yorumla ŞovalyeBey +1 yıl Neden ayrıldınız Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl Kafa yapılarımız uymuyordu sürekli kavga gürültü vardı saygımız bitmişti ayrıldık Yorumla ŞovalyeBey +1 yıl İlk aylar kavgalar var mıydı peki? Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl Yoktu sonradan oldu Yorumla ŞovalyeBey +1 yıl Anladım Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. hayatımın hatasıyla 1 sene once tanıstım 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bulamadım 1 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Henüz bulamadım. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Nasıl saklandıysa hala bulamadım.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatımın aşkı mı bilmiyorum ama belli bir süre önce gerçekten güzel duygular hissetmiştim belki de oydu
Hayatımın aşkını bulamadım
16 yaşımdayken bulduğumu sandım, yanılmışım hiç bulamadım bulmak da istemiyorum
30 senedir bu hayattayım 11.142 gündür hayatımın aşkını arıyorunm edslfişlsi
22 yaşında buldum 29 yaşında bitti
Neden ayrıldınız
Kafa yapılarımız uymuyordu sürekli kavga gürültü vardı saygımız bitmişti ayrıldık
İlk aylar kavgalar var mıydı peki?
Yoktu sonradan oldu
Anladım
hayatımın hatasıyla 1 sene once tanıstım
Hala bulamadık.
Henüz aramaktayım 😂
Öyle bi hikaye yok maalesef
Bulamadımmm
Hic bilmiyorum
Bulamadım
Oyle birsey var mi cidden ya 🤣
Daha bulmadım