Aşk İlişkileri Hayatınızın aşkını kaç yılında buldunuz? Milennay Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok sevdiğiniz biri olmuştur illa şu an yoksa bilehttps://youtu.be/OAjdopqNxUg Hayatınızın aşkını kaç yılında buldunuz? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sarhoştum hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Güzel aşklar yaşadım ama iki yıldır hayatımda kimse yok gerçek anlamda. 0 0 Yorumla
AkgunGokalp21 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben hoşlanmaya beğenme etkilenmeye aşk denemem ki 🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ama bulamadım, bulamadımm :D 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten hayatımın aşkını bulamadım henüz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sarhoştum hatırlamıyorum.
Güzel aşklar yaşadım ama iki yıldır hayatımda kimse yok gerçek anlamda.
Ben hoşlanmaya beğenme etkilenmeye aşk denemem ki 🤣🤣🤣🤣
Ama bulamadım, bulamadımm :D
Ben Hayatımın Aşkını Daha Bulamadım 😔😪
Gerçekten hayatımın aşkını bulamadım henüz.
2014te
Henüz bulamadım.
hala bulamadım.
18 de