uzak mesafe ilişkim var kız arkadaşımı kendime nasıl bağlarım beni kaybetmekten korkmuyo
tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen olumlu olun
uzak mesafe ilişkim var kız arkadaşımı kendime nasıl bağlarım beni kaybetmekten korkmuyo
tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen olumlu olun
Bi kere ayrılmanız gerek ki özlediğini anlasın ve ondan sonra hep kaybetmekten korksun ama sen diyorsan ki ayrıldık yine aynı falan ozaman onda şu kafa vardır zaten beni seviyor zaten ayrılsak ta gelir falan o yüzden çok rahat sen kaybetmekten korktuğun için o korkmuyor sen de korkma sende takma o zaman kaybetmekten korkacaktır ayrıldıysanız sen ilk yazan olma varsın hiç yazmasın varsın bitsin zaten ne demişler dönen senindir dönmezse zaten senin hiç olmamıştır sana nasıl davranıyorsa ne eksik ne fazla sende öyle davran mesela bende öyle bir kızım eski erkek arkadaşımı kaybetmekten korkmazdım nede olsa dönsen ne yaparsa yapıyım kabul ediyor nede olsa ben gitmeden gitmez kafasındaydım çok özlersem giderdim herşeye rağmen barışırdı falan filan işte o kafa olduğu sürece öyle oldu son konuşmamız da soğuk givi davrandı bu sefer ben üzerine çok düştüm ve korktum kaybetmekten yani uzun lafın kısası korkma kaybetmekten ve fazla üzerine düşme ben sensiz ölürüm yapamam edemem gidemem deme ki o kafaya fazla girmesin tam olarak bilmiyorum ilişkinizi o yüzden saçmaladı isem kusura bakma sadece bildiklerim bu
hepsini bildin saçmalamadın ama ben onu o kafaya çoktan soktum gitmeyeceğimi biliyo
tecrübeli birisine benziyorsun lütfen yardım et
maalesef tecrübeliyim :( ama kötü bir kız değilim yani o öyle diye canım saçma davranmadım ya da kullanmadım onu herneyse ya sen biraz soğukluk yapican diycem bu sefer gider tam üzülen sen olursun yani bir olay olması gerek inşallah olmaz da ayrılırsanız hiç yazma dediğim givi özlemesi gerek senin biraz ters taraflarını görmesi gerek ne bileyim ayrıldıktan sonra tamamen bitmesine inanması gerek işte ne bileyim senin başka kızlarla konuşuyor olmandan şüphe etmesi gerek sen okadar çok sevip ilgi gösterdiğin belliki okadar senden emin ki tadması lazım bazı şeyleri birazda uzun mesafe ilişki sorun zaten başlı başına ama takibi aşk uzağa yakına bakmıyor kalp işidir bişey diyemem çok var uzak mesafe ilişkisi olup yıllarca sonra evlenen ama dediğim gibi bişeyleri tadması gerek sana nasıl davranıyorsa ne eksik ne fazla o şekilde davran korkuyormusun bırak korkma gitmek mi istiyor güle güle demeyi bil yalvarma ona onsuz yapamadığını hissetme tek bu konuda değil neyden korkuyor isen kimse ye anlatma çünkü seni hep ordan vuracaklar hep o şekilde tehdit edicekler hep o şekilde üzerine gelecekler bu saatten sonra yapman gereken tek şey sev tabiki sevgini belli et ama ayarında ve karşılıklı olsun her şey kimsenin varlığı ile var olmadıysan yokluğu ile eksilmezsin kardeşim bunu unutma ve omuzda yapabileceğini ona bir şekilde hissettir ve olurda ayrılıp barışırsanız eski sen sen olma ve olurda tamamen biyerde yeni ilişkilerinde bunu belli etme kendini sev kendine değer ve kafaya takma gider mi biter mi ne aşklar bitmiş yanii sıkma canını düşünme akışa bırak bazı şeyler olmayınca olmuyor :)
Bu arada klavyem bok gibi bakmadan attım kelimeleri değiştirmil ama anladı isen sorun yok dediğim gibi bu saaten sonra yapıcağın yek şey ve özeti sadece bunkadar çok umursama kafana takma korkma giden herşekilde gidiyor bağlı olsun olmasın kalan da herşekilde kalıyor biliyormusun herşekilde ağzına sıçsa da kalıyor yani o yüzden cidden kafaya takma uğraşma akışa bırak tadını çıkar çok istiyorsan da ona onun gibi davran yapıcağın tek şey bu kardeşim Allah ta bundan başka dert vermesin yani sıkma tatlı canını hadi kal sağlıcakla :)
çok teşekkür ederim, ellerine sağlık, ben seni anladım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kendine iyi bak her şey gönlünce olsun
Cevap
1Cevap
Ben erkek arkadaşımı kendşme nasıl bağlarım cidden aynı durumdayım
bende kız arkadaşımı kendimi bağlamaya calısıyorum hiç fikrim yok
Formül yok. Ya kaybetmekten korkulacak adamsındır ya da değilsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?