Sevdiğim çocukla nikahla nikahlanmayi düşünüyoruz. Ama annemler erken diyorlar? Çok karşı değiller ama tam olarak onay vermiyorlar?

Sizce ne yapmalıyım? Tecrübesi olanlar ya da öneri verecek olanlar yazsin lütfen. Ben 20 o da 26 yasinda. Farklı sehirlerdeyiz. 6 aydır tanışıyoruz ama her şey gerçekten çok güzel ilerliyor. Benim şehrime geldi görüştük 2 kere. Ailelerin bilgisi var iliskimizden. Annem de seviyor çocuğu. Biz dini açıdan korktuğumuz için ve rahat olmak için dini nikah kıymayı istiyoruz. İkimiz de dinimize bağlıyız hiçbir kötü muhabbetimiz olmadı çok şükür. Anneme dini nikah fikrimizi söyleyince siz bilirsiniz nasil derseniz oyle olsun falan dedi. Ama bej istiyorum ki onların da gönülleri olsun. İçimde bir sıkıntı var endişe ediyorum bu yüzden.
Ayriyaten küçüklükten beri baskıyla büyüdüm. Evliliğin doğru bir şey olup olmadığını bilmiyorum, korkuyorum. Millet ne der bu yaşta evliliğe gibi şeyler düşünüyorum. Kafayı yiyeceğim. Yardım edin...
Güncellemeler
+1 yıl
Söz ve nişan ile birlikte dini nikahı kastediyorum arkadaşlar bu arada
Sevdiğim çocukla nikahla nikahlanmayi düşünüyoruz. Ama annemler erken diyorlar? Çok karşı değiller ama tam olarak onay vermiyorlar?