22 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var tıp okuyorum okulum henüz bitmedi fakat evlenmek istiyorum. Sevgilimle daha fazla günah günah yaşamak istemiyorum helalim olsun istiyorum bu yüzden de evlenmek istiyorum şimdilik tek sebebi bu. Yanlış mı düşünüyorum ailem mesleğimi elime aldıktan sonra evlenmemi istiyor ama anlatamıyorum ki işte onlara
1 ay
Evlenmek istiyorum ailem erken olduğunu düşünüyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ailen neden izin vermiyorki ben 20 yasimda evlendim su an 22 yasim var ve 1 tanede oglum var. Bence insan kendini ne zaman hazir hissederse o zaman evlenmeli
Evlenirsem okumayacağımı düşünüyorlar çünkü
İkinizde tıp okuyorsanız seni anlayacağını düşünüyorum evlenebilirsin bir de gerçek manada güven veriyorsa.
Hayır o asker ama çok güveniyorum evet benim ailemden başka bi engelimiz yok
Tıp okumayan biriyse de ona işinin bütün detayları anlat nöbet sistemini vs ben mesleğimi yapmak istiyorum evlendikten sonra bana herhangi bir şey söyleyeceksen şimdiden bu iş olmasın ne sen benim hayatım oyna ne de ben senin gibi ciddi bir konuşma yap
Erken sayılmaz ama okulunu bitirip evlenmen senin için daha iyii olur ileride neler olacağını bilemeyiz mesleğini şimdiden eline almak en iyisi
Eğer okuluna devam edebilecek bir engel yoksa evlenmen güzel olur.
Benim için yok ama ailem olacağını düşünüyor
En azıından imam nikahı kıy zaten yaşayacağınızı yaşamışsınız maksat daha fazla günaha girmemekse
Ben de aynı durumdayım dönem 40m daha 2.5 senem var
Evet ya az da kalmadı ki
Evet, sen dönem kaçsın hangi okul
4 bende boş ver okulumu
Ok
bence gençliğinin tadını çıkar sonra evlen
Evet ama İşte böyle de olmuyor ki vicdan azabı çekiyorum
Okulun bitmeden evlenmeni asla önermem
helal günah ne boş seyler dıyorsun tabı ortalama iQ 86.8 türkıyede yanlış düşünğyorsun allahın krosu cahıl ayi
Ayrılırsınız ileride
Erken
Mesleğini eline alınca evlen
Yasin reşit kendi rızan ile gidebilirsin
O kadar saygısız değilim aileme karşı
Saygizlik değil o bir kaygı içinde yaşamak o zaman aileden müsade al yapman gerekeni yap akıl da veriyoruz kar etmiyor
Ailem müsade etmiyor İşte onu anlatmaya çalışıyorum
Ailene diyecegin su beni ömür boyu tasiyamazsiniz bu dünya ölümlü kimsenin tek bir parçasıni bile içinde barindirmayan dünya bugün olmaz yarın olmaz obur gün öbür gün olmaz diğer gün hayattan hepimiz gocucez o yüzden bana hak verin ve yanımda durun de
Böyle söylüyorum ama o zaman da azmış muamelesi yapıyorlar bana
Onlar onu soyluyorsa sende şunu de ben bunu yapacak kadar akılsız değilim benim niyetim insan gibi bir insanın yanında olmak alçak bir insana bel bağlamak değil.
Teşekkür ederim tavsiyelerin içiin
Ben bunu babama söyledim tek cevabı şu oldu oğlum emekliliğim yaklaştı alırım tazminatimi evlendiririm seni işin gücün var gider işine gücüne evine bakarsın dedi çekildi koseye
Erkek olduğun için böyle söylediklerini düşünüyorum
Alakası yok 14 yıl iş hayatim var doğru düzgün yaşantım yok ondan kısıtlı şartlarda yaşadım yeri geldi evsiz barksiz kaldım yeri geldi aç susuz kaldım ondan
Azmışsın sende hele bekle yavaş yavaş bu işler.
Azmadım her şeyi yapıyorum zaten ama daha fazla günah olsun istemiyorum
Simdi herseyi yaşıyor musunuz
Evet
Zaten gunaha geçmişsiniz
Of daha fazla olmasın diye işte
Sizin elinizde hersey istemezsen olmaz
Aramızda çok yüksek bi cinsel çekim var, defalarca bi daha olmayacak kararı aldık ama uygulayamadık
Yanmış kız
Hayır zaten yaptığım bir şey daha fazla günah olmasın diye
Ozaman helal olsun eğer böyle düşünüyorsan. İzin vemezlersede güveniyorsan imamnikahı yapın
Tam yasindasin 30 da mi evlencekmissin
bence de erken daha
Tesettürlü musunuz düşüncen çok güzel
Hayır değilim
Aranızda ilişki oldumu
Evet
Düşüncen güzel bari yapıyoz helal olsun
Evet öyle düşünüyorum ama bunu aileme söyleyemiyorum işte
Haklısın bizde yapcaz ama işte korkuyoz
Neden korkuyorsunuz
İlişkiden ya utandim ya ilişki korkusu
Herkes zor diyir