Eşim bensiz gitti?

Merhabalar,

Ben almayana doğdum büyüdüm. Eşim Türkiye’den gelme. Maalesef burada pek ayak uyduramadı ve sürekli sıkılıyor bunalıyor. Bir ay önce zaten türkiyedeydik ailesini ziyaret etmeye. Şimdi geçen bana emri vaki gibi sormadan etmeden hemen bana uçak bileti bul bu hafta sonu için ben biraz bunaldım hem abimin işinde bana ihtiyaçları varmış dedi. İlk başta konu hiç ben değildim direk gitmekle kararlıydı. Patrondan izin aldı bilet aldı. Sonra ben bozulduktan sonra dedi ki hadi hadi sen de bilet al, birden pat küt bilet alamayacağımı anlamıyor. Çalışıyorum, birden öyle izin olmaz. Ben şimdi bozulunca diyor ki ee ben sana sordum gel dedim sen gelmedin. Bir haftalığına kendisi şimdi Türkiye’de ben de burada yalnız. Etrafımda annem yok kimsem yok beni böyle bıraktı. İlk başta kendimce dedim olsun ailesini özledi biraz onlarla vakit geçirir. Sonra annem ve teyzem duyunca bana dediler öyle ayrı gayrı mı olur o senin eşin diye. Bir kaç ay bekleseydi öyle giderdiniz hiç hoş değil diye. Beni iyice kötü hissettirdiler. Bu konu hakkında sizin düşünceniz ne? şu an gerçekten duruma kırgınım ama zaten eşimin gitmeden önce kavga ettik sonra geri hallettik, yani geri kızsam artık kendisi de yeter diyecek. Engel olamıyorum beni öyle kolayca bıraka bilmesi biraz üzdü beni. şu an kendimce hatta diyorum telefonlarını açma. Ama bir hafta sonra gelecek o zaman nasıl davranacağım? burada çözüm de ola bilir ki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Abartıyor muyum?
Eşim bensiz gitti?