Merhabalar,
Ben almayana doğdum büyüdüm. Eşim Türkiye’den gelme. Maalesef burada pek ayak uyduramadı ve sürekli sıkılıyor bunalıyor. Bir ay önce zaten türkiyedeydik ailesini ziyaret etmeye. Şimdi geçen bana emri vaki gibi sormadan etmeden hemen bana uçak bileti bul bu hafta sonu için ben biraz bunaldım hem abimin işinde bana ihtiyaçları varmış dedi. İlk başta konu hiç ben değildim direk gitmekle kararlıydı. Patrondan izin aldı bilet aldı. Sonra ben bozulduktan sonra dedi ki hadi hadi sen de bilet al, birden pat küt bilet alamayacağımı anlamıyor. Çalışıyorum, birden öyle izin olmaz. Ben şimdi bozulunca diyor ki ee ben sana sordum gel dedim sen gelmedin. Bir haftalığına kendisi şimdi Türkiye’de ben de burada yalnız. Etrafımda annem yok kimsem yok beni böyle bıraktı. İlk başta kendimce dedim olsun ailesini özledi biraz onlarla vakit geçirir. Sonra annem ve teyzem duyunca bana dediler öyle ayrı gayrı mı olur o senin eşin diye. Bir kaç ay bekleseydi öyle giderdiniz hiç hoş değil diye. Beni iyice kötü hissettirdiler. Bu konu hakkında sizin düşünceniz ne? şu an gerçekten duruma kırgınım ama zaten eşimin gitmeden önce kavga ettik sonra geri hallettik, yani geri kızsam artık kendisi de yeter diyecek. Engel olamıyorum beni öyle kolayca bıraka bilmesi biraz üzdü beni. şu an kendimce hatta diyorum telefonlarını açma. Ama bir hafta sonra gelecek o zaman nasıl davranacağım? burada çözüm de ola bilir ki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Abartıyor muyum?
Ben almayana doğdum büyüdüm. Eşim Türkiye’den gelme. Maalesef burada pek ayak uyduramadı ve sürekli sıkılıyor bunalıyor. Bir ay önce zaten türkiyedeydik ailesini ziyaret etmeye. Şimdi geçen bana emri vaki gibi sormadan etmeden hemen bana uçak bileti bul bu hafta sonu için ben biraz bunaldım hem abimin işinde bana ihtiyaçları varmış dedi. İlk başta konu hiç ben değildim direk gitmekle kararlıydı. Patrondan izin aldı bilet aldı. Sonra ben bozulduktan sonra dedi ki hadi hadi sen de bilet al, birden pat küt bilet alamayacağımı anlamıyor. Çalışıyorum, birden öyle izin olmaz. Ben şimdi bozulunca diyor ki ee ben sana sordum gel dedim sen gelmedin. Bir haftalığına kendisi şimdi Türkiye’de ben de burada yalnız. Etrafımda annem yok kimsem yok beni böyle bıraktı. İlk başta kendimce dedim olsun ailesini özledi biraz onlarla vakit geçirir. Sonra annem ve teyzem duyunca bana dediler öyle ayrı gayrı mı olur o senin eşin diye. Bir kaç ay bekleseydi öyle giderdiniz hiç hoş değil diye. Beni iyice kötü hissettirdiler. Bu konu hakkında sizin düşünceniz ne? şu an gerçekten duruma kırgınım ama zaten eşimin gitmeden önce kavga ettik sonra geri hallettik, yani geri kızsam artık kendisi de yeter diyecek. Engel olamıyorum beni öyle kolayca bıraka bilmesi biraz üzdü beni. şu an kendimce hatta diyorum telefonlarını açma. Ama bir hafta sonra gelecek o zaman nasıl davranacağım? burada çözüm de ola bilir ki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Abartıyor muyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Heyy bin auch in de groß geworden ama sana sunu söyleyebilirim ki bence kimsenin doldurusuna gelme. Das schlimmsre was du machen kannst ist alles erzählen was zuhause passiert. Teyzen sana anlatiyor mu ozeleni? So machst du nur deine beziehung kaputt. Bence gelince al karsina guzelce konus. Ama yani 1 hafta tek kaldin diyede bisey olmaz ki. Biraz hassas sin sanirim. Dedigin gibi buyutulucek bisey degil tek kalmak sadece niye böyle saba danismadan direk böyle yapti ve hosuna gitmedigini belirt
Wir haben schon darüber kurz vorher gesprochen, ich habe gesagt das ich echt verletzt wurden bin das er ohne mich geht. Er hat es eingesehen und hat gesagt das er realisiert das er voreilig gehandelt hat, aber er einfach deine Familie sehen möchte, da er sich in DE so unwohl fühlt. Danach sollte ja eigentlich alles in Ordnung sein. Er meinte danach auch komm mit, nimm frei auf der Arbeit, aber weißt du ja selber. So einfach geht das nicht.
Erstmal war ich ok damit aber nach dem Gespräch mit meiner Tante kam alles wieder hoch.
Ja genau deswegen sollst du wirklich nichts erzählen was zuhause passiert. Glaub mir sowas macht nur die beziehung kaputt. Auch wenn es schwer fällt versuch erstmal deine "eheprobleme" sag ich mal für dich behalten. Auch wenn es deine tante oder mutter ist. Die erzählen dir ja auch nicht alles. Weil so handelst du wie deine tante gehandelt hätte aber vielleicht ohne dieses gespräch hättest du was ganz anderes gemacht und doldurusa gelmezdin... sowas kann schlimm enden
Sana tavsiyem böyle zirt pirt gitmesine izin verme alişkanlik haline getirir. Ayrica evlendi seninle ayni ulkeye yerleşti bir an önce ayak uydurmali, uyduramadigi takdirde bir ayagi turkiyede olur. Bende doguma buyume avrupaliyim eşim turkiye kafasina estigi gibi gidiyorum diyemez sorumluluklari var.
Abartmiyosun cok normal. Cok bencilce davranmis. Resmen velet gibi cani ne isterse dusunmeden hareket etmis. Bundan sana fayda gelmez ablam. Adamla konus hareketlerine dikkat etmezse bi yerden patlak verir bu is. Degismeye calismazsa bi gün ister istemez sabrin tasicak senin.
Etrafımda tanıdığım en az 7. 8 çift var hepside bosandı durumları hep sizi gibi hepsinide almanyada doğmuş büyümüş olan kadın aldı oraya
Eşin çocuk gibi davranmış