Hislerimi anlayıp benimle oynuyo mu yoksa bana karşı bir gram öyle bi düşüncesimi yok anlayamıyorum?

Bi çocuk var daha okulun ilk günü sınıfta yer kalmamıştı bana sandaşyesini verdi kendisi yan sınıftan sandalye aldı.. Genel olarak çok ilgiliydi sandalye mi bile çekiyordu hep benle muhabbet ediyordu ve sınıf ortalamasına göre gayet yakışıklıydı ben onla konuşmasam hemen bana takılırdı yer ortam hiç farketmez.. Hatta bi ara kız arkadaşım hayırdır siz falan demişti.. Sonra bi baktım genel olarak kibar biri benim kadar olmasada diğer kızlara karşıda kibar.. Aradan bi kaç hafta geçti bazen ben görünce konuşmak istesem bile günaydın ya da iyi akşamlar diyip sanki lafı ağzıma tıkıyo ben konuşiyim diye aşırı kalbim kırılıyo.. Bazen ortamda özellikle bana bakmıyo özellikle herkese selam veriyo bir tek bana vermiyo gibi geliyo.. Bırak aşkı özellikle herkesten ayrı bana bi garezi bi gıcıklığı var gibi geliyo aşırı kırılıyorum.. Bir gün çıkışta aynı yönde dolmuş bekliyoruz belkide benle konuşmak istemez sık boğaz ediyorum dedim yanına gitmedim döndü arkasını yanıma gelsene diye bağırdı başladık dakikalarca muhabbetin dibine.. Bana aşık demiyorum ama başta öyleydi şimdi neden böyle.. Hiçmi bişey anlamadı en başından beri benden ya da kendinden.. her şey aşırı arkadaşçaydı benmi kafamda kurdum

Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorumu olan yokmu ya
Hislerimi anlayıp benimle oynuyo mu yoksa bana karşı bir gram öyle bi düşüncesimi yok anlayamıyorum?