İki sene önce aynı isyerinde tanıştık. Hoslantı vardı arada ama uyumsuzduk olmadık anlaşamadık. Bana şimdi kahve içmeyi teklif ediyor ramazandan sonra. En son geçen sene görüşecektik amaç ne diye sormuştum arkadaşız demişti. Tekrar konuşmamaya başlamıştık ama ben aöf le ilgili bir şey sormak için geçenlerde mesaj attım.
Ve ona bir kız önerdim. Kızdı. Seninle bir geçmişim var sen bana birini öneremezsin dedi. Ben de hani arkadaşız dedin ya ben de gereğini yapıyorum zoruna gitmesin dedim. Bu sefer de aradı telefonda flörtöz şekilde konuştu. Ortak arkadaşlardan bahsederken niye onları konuşuyoruz bırak şimdi onları falan dedi. Ramazandan sonra kahve içelim dedi vs. Ama yine tabi arayıp sormuyor şu an. Ben anlamıyorum acaba egosu mu zarar gördü ben ona kız önerince aradı 1 saat 7 dakika konuştu ama şu an ses seda yok
Ve ona bir kız önerdim. Kızdı. Seninle bir geçmişim var sen bana birini öneremezsin dedi. Ben de hani arkadaşız dedin ya ben de gereğini yapıyorum zoruna gitmesin dedim. Bu sefer de aradı telefonda flörtöz şekilde konuştu. Ortak arkadaşlardan bahsederken niye onları konuşuyoruz bırak şimdi onları falan dedi. Ramazandan sonra kahve içelim dedi vs. Ama yine tabi arayıp sormuyor şu an. Ben anlamıyorum acaba egosu mu zarar gördü ben ona kız önerince aradı 1 saat 7 dakika konuştu ama şu an ses seda yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senden hoşlanıyor hala bence
Neden arayıp sormuyor aradan haftalar aylar geçsin diye mi. Ben bile. bahane bulup ikide bir yazmaya çalışıyorum
Boşuna uğraşma yazma yoluna devam et derim
Ama hoşlanıyor dedin
Hoşlantı var ama gözlem yap derim sen cepte görmesinde
Peki nasil gözlem.. mesela şu an cevrimici mesajıma bakmıyor
Umursamıyor seni sende onu umursama mesaj atma eğer üzerine düşersen nasıl olsa cepte mantığı olur değer vermeyi bırak kendisi mesaj atarsa bu sefer aynı şeyi sen ona yap
Hoşlanan insan nasil umursamazlık yapar ki. bence hoslanmiyor yoksa değer verir ve umursardı
Klasik taktik bu ilk değer verir bazıları sonra o değeri geri çeker
Sende umursama boş ver o kişiden bir cacık olmaz bence
Bence de olmaz. Buluşmak istedi zaman da bahane bulup gitmeyim Di mi
Gitme diyorum güven vermedi şahsen seven insan zaten seni 7 24 arar merak başına bir şey mi geldi diye sorar değer veren insan senin en iyi ve en kötü gününde yanında olur
Sevmiyor zaten de hoslantidan bahsediyoruz ya hani bence hoslanmiyor da
Hoşlantı adı üstünde heves diyelim bence buna biz
Ben olsam bu durumda yazmam çizmem tepkim telefonları açmam ve mesaj atmam Seven insan ya adam gibi sevsin sevmiyorsada gitsin bence
Yazdım ki Zaten bir şey söylicektim cevrimici de gördüm bakmadın mesajıma tekrar vazgeçtim iyi ki yakın arkadaş değiliz yoksa çekerdin elimden hadi iyisin
Zaten yakın da olamayız şu ana kadar olmayan bundan sonra cıks
Vallaha ben böyle sevgininde sevmeninde bir şey derdimde neyse
Vallaha üzülmeden önlem al. Derim seni seven değer veren inanki seni anlar
Hayır ben yazdım işte bunları ona
O da dedi ki
Şu saçmalıkların yüzünden yakın olamıyoruz
Kafanda kurup kurup bana yazman çok sıkıcı
Benim kime ne vakitte ne yazdığım seni alakadar etmez
Acildir, kardeşimdir uykumu bölerim
Ben de dedim ki
Kaba bir dil kullanıyorsun bana böyle konuşamazsın sana üslup dersi vermek istemem açıkçası şu yaştan sonra
Şu saçmalıkların❌️
Kafanda kurup kurup❌️
Seni alakadar etmeZ❌️
Ne kadar değer vermediğin şu yazdıklarından belli oluyor zaten
No problem ona göre şekil alırım
Hımm boş ver cevap vermek bile saçma aslında
Ya bana yazdığı şeylere baksana ne kadar ağır hoşlanan biri bana bunları söyleyebilir mi söyleyemez yani hoslanti tezimiz çürüdü
Söylemez senden hoşlanan birisi
Sal gitsin boş ver kafaya takma derim