Fikirlerinizi bekliyorum ama lütfen objektif olun benim açımdan da bakın olaya?

Merhabalar herkese. Ben iki ay önce birisiyle internet üzerinden tanıştım. Kendisi şu an askerde. 12 gün sonra bitecek askerliği inşallah. Ben de üniversiteden yeni mezun oldum. Almanyaya geldim öğretmen olarak çalışıyorum burada. Tanıstığım kişi çok tatlı bir insan. Iki ay boyunca her gün aradı, yazdı telefon kullanıp askerliğini tehlikeye atarak beni görmek için. Hatta benim yüzümden birçok kez internet paketi aldı parası olmadığı halde ve ben alma paran boşa gitmesin dediğim halde. Ailesi de şu an biliyor beni erkenden söyledi kendilerine. Onlar da benimle tanışmak istiyorlarmış dedi. Bu benim için biraz erken oldu çünkü ben daha kendisini doğru düzgün tanımıyorum. Kendisi her gün aradığında bana Türkiyeye gel İstanbul'da yaşa, burada kpssye çalış, senin yerin benim yanım diyor. Kendisinin şu an bir işi yok, liseden mezun (bu sorun değil benim için). Bugün biraz fırça attım kendisine ve kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli düşünmeden gel diye ısrar etmesi beni yoruyor çünkü. Diyorum türkiyeye gelsem ailem seni bilmiyor, zamana bırakalım ben yaz tatilinde gelince ailemle tanıştırayım diyorum. Ama kendisi ben askerden çıkınca 12 gün sonra hemen gel bende kal, gezelim, bir yerlere gidelim, ailemle tanış diyor. Çalışmana da gerek yok ben sana bakarım diyor ama sorun şu ki kendisinin şu an işi yok, yaşı 23 ben ise 24. Mantıklı düşünmediğini hissediyorum bazen. O yüzden kızdım kendisine, askerden çıkınca hayatını düzene sokmasını, benim de Almanyada oturum almam gerektiğini ve onunla buluşmak için önce doğru zamanın gelmesini beklemesini söyledim. O da bana olan duyguların gitmiş gibi dedi. Çok kötü hissediyorum kendimi ama onun hiç bir şeyi düşünmeden hemen evlenmek istemesi ve benim meslek hayatımı onun için bir kenara itmemi istemesi doğru gelmiyor bana. Yani olgun olmadığını düşündüm bu konuda. Ailem de istemez kör aşıklar gibi her şeyi bir kenara bırakıp, İstanbul'da işsiz bir şekilde onun için kiraya yerleşip, ailemden sürekli her ay para almamı. Kendisi senin için gömleğimi bile satıp sana bakarım diyor. Güven veriyor böyle demesi bana ama ben önce askerden çıkıp, nasıl bir yaşam süreceğini görmek istiyorum. Bilgisayar oyunlarını sevdiğini de söylemişti bir ara. Şimdi oyun bağımlısı bir insanla da birlikte olmak istemem ama kendisi de çok masum iyi niyetli bir insan. Siz ne düşünüyorsunuz? Ona karşı böyle bugün sert çıkmam yanlış mi oldu?

Fikirlerinizi bekliyorum ama lütfen objektif olun benim açımdan da bakın olaya?