Objektif yorumlarınızı bekliyorum?

7 ay önce sosyal medyadan tanıştığım bir adamla son 1,5 ayı ayrı olmak üzere tanışıyorum. en baştan bu yana aramızda daha çok onun dert ettiği bir inanç sorunu var. o inançsız ve aşırı rahat yaşayan bir tip, ben ise inançlıyım ve cinsel olarak onun istediği rahatlığı ben gösteremedim. bu durum onun için her zaman engel teşkil edip , bana her zaman olmaz biz evlensekte anlaşamayız, sen kendin gibi birini bul diyip kaçma eylemi gösterse de, o birlikte geçen Şubat ayından Ağustos ayına kadar olan 6 ay zarfında bir türlü kopamadık. bu süreçte ben daha çok bağlanmıştım ama onun zerre kadar fikri değişmedi, değiştiremedim (o bir boğa erkeği) bundan 1,5 ay önce başka biriyle yazışmasını anlamam ve buna göstermiş olduğum tepki sonucunda bana "sana söz mü verdim, niye beni takip ediyorsun, aramızda bir ilişki yok, olmuyor (ama onun açısından yoktu, benim açımdan çok şey vardı maalesef)" diyerek engelledi :(( bu kadar zaman sonra bana mesaj atmış :( ben ise bu kadar zamandır onun başka yerlerden online olmasını izleyerek acı çektim, hep dönmesini istedim. onu hala istediğimi sanıyordum. ama şu an içimde ona ne cevap verme isteği var ne de sevgi. başkası için beni engellemesini hazmedemiyorum. yani iki gün önce dönsün diye ritüel araştırdığım adamdan nefret ediyorum. yani elimden gelse boğazına yapışıp öldürsem belki yine de sinir ve kinim geçmez. sizce ben ne yaşıyorum? yani tamam üstüne atlayıp seni çok özledim diye mesaj atmasam da onu belki tekrar elde edebilirim. sizce bu noktada ona bir şans vermeliyim? yoksa ben de "beni kim için engellediysen, ona yaz. defol" diye kinimi kusan bir mesaj atıp engellesem mi?

Objektif yorumlarınızı bekliyorum?