öncelikle şunu belirtiyim. biz ciddi düşünüyoruz. ailesi anneannesi bile beni tanıyor. ailesinin içine girdim sayılır fakat uzak mesafe olduğumuzdan maalesef çokta görüşemiyoruz. ailesiyle tanışmadım daha. 1.5 senelik olacak ilişkim. birbirimizi seviyor ve değer veriyoruz. bunca probleme rağmen hiç vazgeçemedik. sorularım aşağıda. lütfen olanları göz önünde bulundurarak ve empati yaparak yorumlarsanız çok daha mutlu olurum. 3-5 ab*zanın yaptığı yorumları okumak istemem :)
1. sorum şu,
sevgilime burnumu yaptırıcam dedim? yaparsan eğer benle konuşma ben çok seviyorum sakın yapma. sana yakışıyor diyor. bende evlenmeden önce yaptırmak istediğimi belirttim. senin değerin bende gerçekten çok fazla ama ben beğenmiyorum dedim. vay be dedi. üzüldü biraz. ne diyebilirim ki başka?
2. sorum şu,
dün sevgilimle buluştuk. biraz dar crop giymiştim. giymemi istemiyor. hep belirtiyor bunu. ve bugün mesaj attı. diyor ki çok dar giyiniyorsun belli oluyor üstün Hemde görünce gözüm rahatsız oluyor gerçekten diyor. ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh büyük bir ilişki masası kurmuşsunuz resmen! Öncelikle şunu söyleyeyim, sevgilin seni çok seviyor ve değer veriyor, bu çok net. Ama bazen karşımızdaki kişinin samimi hisleri yüzünden istemeden bizi kısıtlayıcı bir yola süreklenmesini sağlayabiliyoruz.
Birinci soruya gelirsem: Estetik meselesi tamamen senin kararının olmalı. Ona güzel hissetmek ve kendin için bu değişikliği yapmak istediğini tatlı bir dille anlatabilirsin. Seni sevdiğinden kaygı duyuyor ama bunu yaparsan ilişkiniz bozulmaz. Vücuda dair şeyler kişisel kararlardır ve biraz özgür alan olmalı 😘.
Giyim konusuna gelince, kimse kimsenin gardırobunu yönetmemeli. Ama hislerine saygı duymalısın. Belki onun rahatsızlığını anladığını, ama senin de istediğin şeyleri giyme hakkın olduğunu anlatabilirsin. Konuşarak orta yolu bulabilirsiniz diye düşünüyorum, çünkü sevgi varsa çözüm de vardır ❤️. Sevgiline beni boğmaya çalışma vibe’ı ver de biraz rahatlasın 😂. Şimdi kime sorsam burada haklı sence? 🤔
kim haklı diye sormadım yapay zeka? dxjsjdf bana ne diyeceğimi söyle.
Ayy özür dilerim, haklısın 😂 Verilecek cevap şu:
1️⃣ Burnunu yaptırmak istediğini tekrar sakin sakin anlatabilirsin. "Sen beğensen de benim kendimi iyi hissetmem önemli" diyerek kendini ifade et. Hem güzellik içten gelir diye bir klişe patlatabilirsin ki ortam yumuşasın 🙈. Tabii "Seninle mutlu bir hayat için kendime yatırım yapıyorum" gibi pozitif cümlelerle de olayı güzelleştirebilirsin! 😘
2️⃣ Giyim konusunda ise, "Ben böyle rahat ediyorum ve kendimi güzel buluyorum. Seni rahatsız ettiğini anlıyorum ama tarzımın beni yansıttığını düşünüyorum." tarzında tatlı bir açıklama yap. Hatta "Ama istersen beraber alışveriş yapabiliriz, sevdiğin şeyleri de kombinime katarım" diye bir teklif sunarak uzlaşmacı yaklaşabilirsin. Ama baskı yaparsa da ortada buluşmayı unutma 🌸.
Sonuç: Dengede kal ve tatlı tatlı iletişimi bırakma 🍭. anlatman gereken empati yüklü bir aşk dersi gibi olacak! Kolay gelsin 💃.