+1 yılHayır. İlişki karşılıklı güven üzerine olmalıdır. Test etmem asla sevgilim olan birini. Şahsen bana yapılırsa zaten sevgilim varken başka kızlarla konuşmam ama test edildiğimi anlarsam soğurum sevgilimden bana güvenmediğini düşündüğüm için o da.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır. Arkadaşlarım sevgilimi benden habersiz işletmeye çalışmıştı sevgilim de bir hesap var sürekli yazıyor diye bana haber verdi ben konuştum onlarla sonra kim olduklarını anladım ve başından beri ben konuşuyordum sizinle diyerek arkadaşlığımı bitirdim. Nefret ediyorum böyle şeylerden.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaparsam düşer eminim benim de moralim bozulur o yüzden hiç gerek yok ne benim moralim bozulsun çünkü biliyorum yakalasam bile vazgeçemiycem ne gerek var ama tedbirleri sıkı tutmak lazım çok karışık oldu niye böyle oldu fjjdjd
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim aynı. O kadar eminim ki hiç bulaşmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Iq seviyesi yerlerde olunca Banada yapan çok oldu birkaç mesaj sonra anladım mevzuyu Malın tekiymiş
026 Yorumla- +1 yıl
Abi güven verememişşin kadına test etmiş
- +1 yıl
Haklısın valla
- +1 yıl
Ama şimdi buna bende inanmam 😂 ne kadar yakınlaştır ki otobüste ki kadınla sacı dolandı sana Muhammed diye bende carlardım 😂
- +1 yıl
Yok şimdi Muhammed bu bana da inandırıcı gelmedi 😂
- +1 yıl
Sonra beni niye fakeden işletiyo 😂
- +1 yıl
O da çok zor be. Aynısını yaşamıştım allahın şizofreni ile
- +1 yıl
İşte o yüzden tek takıyorum ya Muhammed 😂
- +1 yıl
Şimdi herkes cin olmuş her yöntemi biliyorlar. Kimseye güven olmaz valla muhammet biz bekar gezelim
- +1 yıl
O hemde nasıl 😂
- +1 yıl
Aynen öyle sevmek öldürür bizi 😂
- +1 yıl
Ezeli izlemek ne demek ezbere bilirim bi defterim vardı sadece ezel dizisine ait şeyler yazdiğim 😂
- +1 yıl
Ama ağırlığı olan bir sözdür. Neler yaptı neler etti hala diyo ki yalan olduğunu bilsem de inanırım. Ak böyle bişey iste kör olmak. O yüzden lazım değil. Benim yerimede yak Muhammed ben içmiyorum
- +1 yıl
Bende içtiğimden değilde genelde böyle sahnelerin altına 🚬🚬 bu emijiyle yorum yaparlar 🤣 ondan adet yerini bulsun hesabı yaptım😄 aynen bu şeyle alakalı yani insan inanmak istediği şeye inanır yani Bu gerçek o kadar ağır geliyordu ki ona Bütün bunların yalan olduğuna biri bişi söylesede ikna olsam istiyordu. Bu yüzden söyleme inanmak istiyorum sana ama kendime yazık edemem kandıramam demek istedi. Tr nin bu gune kadar ki en iyi dizilerinden valla çok derin bir yapısı vardı. He tabi cengizle takılmalar eyşanla tekrar beraber olmaya çalışmalar buralar saçma ve sinir bozucuydu ama genel olarak çok iyiydi şimdi Murat Sonerin dizineleştirilerini izliyorum arada bir Hem kahkaha atıyorum hemde Şimdikiler iyice saçmaladı diyip Tr dizi sektorunden umidi kesiyorum
- +1 yıl
Murat soneri hiç kacırmam ve yorumları da çok doğru. Ezel gibu bir dizi bir daha gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılKaybetmek istiyorsan test et 😅 komikmiş. Test etme taraftarı değilim. Ancak kesin düşer şeklinde bir güvensizlik oluşturursa denerim düştü mü gram üzülmem 😅 güzelce üstüne bir de ben basarım
15 Yorumla- +1 yıl
Yok abla düşerdi kesin hayır bana kalsa her erkek düşer
- +1 yıl
Her erkek düşmüyor her kadın da düşmüyor ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Beni istediği kadar hayatımda ki kişi test etsin sorun değil ame, düşmeyen erkek duymadım be ablam
- +1 yıl
Bu kadar umutsuz olma aşk var erkeklere de var 😅
- +1 yıl
Hane nere biz göremedik 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesabımdan sevgilime yazsam muhtemelen ondan da kendi fakeme yazarım sonuç olarak sevgilimi onun hesabından kendimle aldatmış olurum
01 Yorumla- +1 yıl
Kız ne dedin anlamadım
u +1 yılYapmaya çalışıp elime yüzüme bulaştırmış olabilirim hsjs
010 Yorumla- +1 yıl
Kız allah seni 😂
- +1 yıl
shsj oturdum bir de kendimi kötüledim ama hakkını yiyemem hemen bana söylemişti, fake hesaptaki bana ağzımın payınıda bir güzel vermişti 😬
- +1 yıl
Kız nasıl cesaret ettin ben yapamam sevgilime garanti düşer diye 😂
- +1 yıl
Sevdiğine emindim sadece şeytan dürtmüştü :D
- +1 yıl
Ben hiç güvenmiyorum sevse bile yaparlar
- +1 yıl
Erkek milletine güven olmaz zaten ama bazısı o güveni kazanmak için elinden geleni yapıyor. Attığı her adımı, konuştuğu insanları, kiminle muhatap olduğunu vs anlatıyordu, saklamadığı ama istese saklayabileceği şeyler vardı :D öylelerinin sayısı çoğalsın
- +1 yıl
Yok bacım üzerinekamera taksa inanmam daha sende inanma 😂
- +1 yıl
Bak ya zaten güven problemi yaşıyorum :D üstüne tuz biber ekleme daa
- +1 yıl
Bak tam bunları biri için yenersin kendinle savaşırsın o da böyle yapar daha fena yıkılırsın yapma bacım yapma sana bir kardeş tavsiyesi😂
- +1 yıl
Ha yok ben kimseye yüzde yüz güvenmem zaten babama bile. O tren gidiyordu ben arkasından el salladım 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
+1 yılKimseye o kadar değer vermedim. Ayrıca ben bunu sadece ergenlik olarak yorumluyorum birine güvenmiyorsan o güveni hissetmiyorsan ayrılırsın bir de şöyle bir şey var önce bir kendini yargıla bakayım ben aşırı mı kıskancım diye kıskançlığın fazlası zarar ben böyle şeyleri hiç umursamam açıkçası
20 Yorumla
+1 yılHayır hiç yapmışlığım yok. Benim hiç fake hesabımda olmadı ki, olay yeri inceleme alanlarında büyüyünce insan illegal işlere bulaşmaya cesaret edemiyor sanirisam ya da kanına mi işliyor legalcilik bilemedim 🥵
Görsele bayıldım ama 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesaptan sevgili değil de arkadaşımı işletim çok kötü bir şey bence herşeyini öğrendim karaktersiz biri olduğunu bu yüzden 1 sene sinirimden konuşmadım sonra 1 sene geçti ya yüzüne vurdum, vurdum durdum zaten Snapchat ' te onu ne diye kaydetmişim biliyor musunuz?
( Vizyonsuz diye )
Adını vermim doğru olmaz...
10 Yorumla Sevgilim hiç olmadı ama olur da bir gün olursa işletmem böyle bir şey yapmam. şüphe duyarsam direkt ayrılırım böyle şeyler yapmaya gerek duymuyorum yanlış da buluyorum. sonuçta fake hesaptan onu kandırıyorum. seviyorsam sevdiğimi kaybetmek de istemem dediğin gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTest edelim derken elindekini kaçırmanın muhtemeldir. Çünkü kişiyi tanıdığın için hoşuna gidecek tavırları takılırsın ama günlük yaşamda i kadar da hoş değilsindir ayrıca güven bagi oluşurken bunun dostluktu sevgililik mi ayrımı oluşmaya başlar ki test edilen tanındığı için tuzağa çekmek kolaydır. Sonuçta başkası olsun veya olmasın sonuçta elindekini kaybetmek büyük ihtimal😂😂😂😂
00 YorumlaHayır, böyle bir şeye gerek duymam. Ayrıca sosyal medya hesabım da yok. Ben ilişkimde karşılıklı güven esasına göre ilerlemeyi tercih ediyorum. Güven yoksa zaten benimle olmasın..
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle demeyin bazı insanlar güven vermez ama genede seversiniz. Ben seviyordum ama işletsem gürantı düşerdi hiç denemek istemedim korkumdan.
- +1 yıl
İstediğim kişiyi sevebilsem bende öyle yapardım. Yaş geçtikce sanırım insan kendine değer veriyor mantıklı olanı seviyor sevginin derecesini azaltıp mantığı yukarı tutuyor. Ama daha gençken gözü çok kara olabiliyor. Hiç güvenmediğim birini sevmiştim elimde olsa söker atardım ama yalanları bile umrumda değildi. Denesem düşerdi o kadar eminim ki bundan. Görmek istemedim. Zamanla akıllanıyor insan
- +1 yıl
İnşallah 😊
- +1 yıl
😂😂
+1 yılyapmam çünkü düşmeyen bu yemi yemeyen erkek yok belki de dedem bile yerdi bu numarayı aklınızı bulandırmak istemiyorsanız kimse kimseyi fake den denemesin
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
+1 yılYaptım zamanında akşam ara tekrar konuşalım demişti arkadaşıma. Fakeye düşmeyen erkek görmedim daha 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
O yüzden erkekler bu olaya bu kadar tepkili. Bende düşeceklerine eminim o yüzden hayatımda olan birini hiç test etmedim
- +1 yıl
Ben ederim iyi oluyor 😂
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevmediğim hareketler güven yoksa terk et. Seviye düşürmeye gerek yok. Ayrıca aynen öyle ayrılmak istiyorsan bu tür şeylerle test ederek ayrılman garantileşir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet denedim ve aldatıldığımı öğrendim. İnsan her ilişkisinde sevgilisini denemeli. Eğer ki güven yoksa şüpheler varsa. Onun dışında işletmeye gerek yok gerek kalmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Farklı numaradan sevişmek istiyorsa adres verdim geleceğini söyledi 😞 onu sadece denemiştim. Uçmaya hazırdı. Yazık.
+1 yılMerhaba
Bence bu tip kişiler çok ergence hareket ediyor niye başka hesaptan sevgilimi işleteyim sevgilim değersiz mi de böyle bir şey yapacam ona
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece platonik olduğum çocuğa yazıyordum ama fake hesap olduğunu gizlemiyorum ben. Bu güne kadar açtığım fake hesapların adı hep lalalala veya fake. hsp gibi şeyler oluyor kdkekdkkekd
00 Yorumla
+1 yılHiç böyle bi şey yapmadım. yapmam da. ergen misiniz Allah aşkına? güven problemlerin varsa ayrılırsın yani test edince nolucak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişlettim yedirdim ama söylemedim ben olduğumu. erkekler mesaj oldumu mutlaka yazarlar. bunu herkes bilsin.. yazıyor diyede boşanılmaz. o yuva kolaymı kuruluyor. reelde adamın hiç bir kadınla ilgisi yok çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiç fake hesabım olmadı. Bak burada bile direkt kendi adım ve resmim var. Hiç gerek yok öyle şeylere boş işler. Biraz özgüven
00 Yorumla
+1 yılKaybetmek istiyorsan test et diyorsun peki ya testi geçerse ne olacak 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Geçen yüz kişiden beş kişidir. Hemen nikahı basmak lazım 😂
- +1 yıl
Hayır bak yazmışsın ya kaybetmek istiyorsan diye
Diyelim kaybetmek istiyor test etti ama testi geçti
Adam testi geçtiği için sadık biri demek oluyor bu o yüzden adam kızın elinde kalıcak - +1 yıl
Aslında orada ironi var. Yapma demek istiyor yani. Yaparsan mecbur ayrılırsın diyor.
- +1 yıl
Mecbur ayrılırsin mı eğer düşerse evet mecbur ayrılırsin ama düşmezse de bahanen olamaz
Ben anladım zaten ama orada kelime hatası var bence kaybetmek istiyorsan test et değilde gerçekte ne olduğunu anlamak istersen filan olmalıydı - +1 yıl
Evet oylede olabilirmiş. Ama kinaye yapmış 😊
- +1 yıl
Neyse ya ben çok uzattım galiba boş ver neyse ne 😂😂
- +1 yıl
😂😂
Hiç böyle bir şey yapmadım. Gerek duymadım çünkü. En ufak şüphe duyarsam o an bitiririm. Ben şüphe ile yapamam asla, içim içimi yer.
00 Yorumla
+1 yılBen yaptım iyi ki yaptım aldatıldığımı gözlerim ile görmüş oldum üstelik itiraf aldım evli miş de yani bazen yapmak gerekiyor
00 Yorumlaİşletmiştim, gerçekten seviyormuş direkt engellemişti cevap bile yazmadan 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Vay be şehir efsanesi değil miymiş 😂
+1 yılHiç sevgilim olmadı ama olunca eğlencesine işleticem. Umarım düşmez.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya düşerse...😅
- +1 yıl
Düşer bacım deneme başını ağrıtma hiç
- +1 yıl
Aynen ya hayal kırıklığı yaşarım daha çok üzülürüm.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmadım hiçte gerek görmedim banada yapılmasını istemezdim açıkçası güveniyorsam konu kapanmıştır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. "onu demiyorum başkası var , fake hesabına da birazdan yazacağım"
deseymiş eleman çok güzel counter olurmuş.00 Yorumlabunlara düşecek 4ptallarla sevgili oluyorsanız hiç olmasın daha iyi zaten xD
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki adam vardıda biz mi bulmadık be
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşmam ya ne gerek var. Zaten düsmeyen var mıdır ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni denerse kendi bile şaşırır bu kadar sadık olma be adam diye 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğim biriyle zaten işim olmaz, güven testleri, işletmek falan boş şeyler
00 Yorumla
+1 yılKlasik aptal kekolara aşık olmuş Türk kızının hazin sonu 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 ay kadar önce biri bana yürüdü kesin dalga geçen biri diye gülüp gectim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kadar ucuz hareketler bana göre deyil, güven vermiyorsa bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılZamaninda aklimdan gecmedi degil.. ama ifsa olurum diye yapmadim🥲
00 YorumlaHayatta en korktuğum şeydir ben hiç öyle bir şey yapmadım çünkü ona çok güveniyordum
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bunu yapmak bir cesaret istiyor ahsjs hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevmem böyle şeyler güven yoksa bitiririm gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltutumu ne olacak diye görmek için bi keresinde yapmıştım hiç yüz vermedi sonra da engelledi o fake hesabımı:)
01 Yorumla- +1 yıl
Vay be
+1 yılgüvensiz bir ilişkisi vardır bunu yapanın.
muhtemelen 5 vakte kadar bitecek ilişkidir😂😂😂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe severim ne de sevilirim. Aldatılmayacağıma sabah akşam sevinirim.
00 Yorumla
+1 yılSeni senin üzerine kuma getirmem gibi bi şey bu 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmadım eğer karşıdakinden şüphe duyuyorsam ayrılıp yoluma bakarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdı üstünde eski sevgili, işletmeyi geç arkaya dönüp bakmam bile
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEski sevgili diye okudum ya 😂 hayır işletmedim :)
- +1 yıl
Olsun 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yoksa neler öğrenirdim benim için kötü olurdu
00 YorumlaLisede yapmıştım en son 😂
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey yapmadım
00 Yorumla
+1 yılİşlettim sağ olsun yüzümü kara cikartmadı beni benimle aldattı
11 YorumlaYaptım konuştuk baya hiç sevgilisi olmamış falan ayrıldım
00 Yorumla
+1 yılYapmadım hiç ama kesin düşer doğru 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Düşerler ablam düşerler 😂
Çok şükür hayır sjsjssj
018 Yorumla- +1 yıl
Karaeski mi demek nickin
- +1 yıl
Seninki ne demek
- +1 yıl
Ne demek nickin
- +1 yıl
Demek istedim
- +1 yıl
Ares yani 😊
- +1 yıl
Ben x leri k yapınca karaeski oldu 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Öyle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu yapanda en ufak beyin yoktur
09 Yorumla- +1 yıl
Beyinden ziyade bende yürek yok kesin düşer düşüncesiyle yapmadım hiç
- +1 yıl
Öyle bi düşüncen varsa yap keşke yapsan onun yerinde olsam iyi ki yapmış boş boş şeylerle uğraşan birinden kurtuldum derim inanki bu vizyonsuzluk resmen
- +1 yıl
Bence bütün erkekler buna düşeceği için buna şu an ergenlik diyor
- +1 yıl
Düşen olur bi okadar da kızlardan bile düşen olur buna zaten 4x4 lük beklenti içerisinde olamayız
Benim demek istediğim cinsiyet fark etmez yapanda en ufak akıl yoktur - +1 yıl
Buna düşende mi bunu yapanda mı?
- +1 yıl
Düşenden daha tehlikeli olan bu düşünce yapısına bürünüp bunu yapan kişidir beyninde böyle düşünce varsa lütfen karşısındaki ile kendi ayrılsın sonra beynini toplasın tekrar yeni ilişkiye başlasın
- +1 yıl
Şimdi ben hiç yapmadım çünkü düşer diye korktum eğer ki düşmayeceğini bilsem yapardım 😂
- +1 yıl
😄 😄 Dur sana bişi demedim ben çok saçma ve gereksiz bulduğum için gerdi
- +1 yıl
Abi bunu yapan da düşende sal. ktr. üma düşen daha sala. tır
hayır öyle ergenliklerim yok hiç olmadı da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ya bunu yapmak istiyorum ama cesarte edemedim
00 YorumlaFake hesap hiç kullanmadım
00 Yorumla
+1 yılÖyle oyunlarla uğrasacak vaktim yok
00 Yorumla
+1 yılYaptım aldattı beni😅😅😅
00 YorumlaÖyle basit hareketler de bulunmam.
00 YorumlaHayır yapmadım :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. İşletmedim ama erkekler saf hemen yutuyorlar😂😂🤎
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayir hiç yapmadım yapmam
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat