Hayır ben olmazdım. çünkü bir başkasını aldatan kişi beni aldatmayacağının garantisini bana vermez yani aldatan bir daha aldatabilir büyük bir ihtimal bende böyle bir kadına güvenemeyeceğim gibi aşık da olamazdım. çünkü insanlar o kadar düşüncesiz ki ayrılmak varken ya da terk etmek varken sevgilisi varken aldatıyor ya da aldatarak terk ediyor. bu yüzden de aşkı bilmeyen ya da gelecek görmediğim bir kadın ile sevgili olamazdım. zaten bence kimse olmak istemez olanlar da açıkçası kendi hatası olur. çünkü yarın onu da aldatır bu kişiler.
İnsanlar hayatları boyunca her türlü hata yapabilir. Fakat ben bu konuda birazcık katı bir insanım başka birine ihanet eden bir gün bana da ihanet edebilir tezini savunurum. Bu yüzden tercih sebebim olmaz kesinlikle. Böyle bir davranışta bulunan insanın genelde mayasında bir sıkıntı vardır.
Ha bir kere arkadaşım oldu 25 gün sürdü O bana teklif etmişti ismi de esra'ydı yani Tatar kızı güzel bir kızdı ben onu sadece sigara içmesine karşıydım gerisini kabul ederim eşinden boşanmıştı falan 25 gün benden takıldı ondan sonra başka erkekle takılmaya başladı Yani bir kadın işte dedik geçtik biz de
Olmam. Yaşanmışlığa ve kişinin duygularına saygı duyan kişi aldatmayı seçmez, adam gibi ayrılmayı seçer. Kendi duygularına bile saygısı olmayan insandan bir hayır gelmez. İlişkide her zaman şüphe uyandırıcı sorular oluşur. En başta gelen soru da onu aldatmışsa beni neden aldatmasın...
Şöyle ki birini aldatmış olmak seni tamamen suçlu yapmaz, çok fazla değişken vardır.
Ayrıca bana önceki ilişkisinde geçen böyle bir detayı anlatmış olması da onu öne çıkarır.
Tamamen yalan söyleyebilirdi ya da hiç söylemeyebilirdi.
Benim için geçmiş ilişkisi önemli değil, birini aldatmış olması beni de aldatacağı anlamına gelmez nasılsa.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önceden birini '' ciddi düşünmüş olabileceği '' gerçeğini hazmetmem zaman alacakken, bir de tutup üzerine aldatma hikayelerini dinleyecek bir rahatlığa gelebilmemi hayal edemiyorum. Yani zaten benim için geçerli değil bu durum, karşımdakine de sunmam bu zemini...
Soruları kendi hayatımla ilgili sormuyorum, insanların ne düşündüğünü merak ettiğim konular üstünden soruyorum. Kendi düşünceni paylaşacaksan paylaş, paylaşmayacaksan hiç yazma.