Bazı insanlar sevgilerinden emin olmayınca sevgililerini fake bir hesapla denemeye çalışırlar. Acaba konuşacak mı , ya da sevgilisi olduğunu söyleyecek mi diye merak ettikleri için bunu yaparlar. Peki siz bu zamana kadar hiç fake bir hesapla sevgilinize yazdınız mı?
Ben açıkçası bunu yapan insanların yapmalarının altında yatan temel sebebin net öz güven eksikliği ve kişiye olan güven eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Başka bir açıklaması olamaz bu yaptıklarının, gerçekten çok komik geliyor bana sevgilinin sadakatini fake bir hesaptan ölçmek.. Aşırı çocukça değil mi?
Bu tür saçmalıklara hiç bir zaman gerek duymadım, duymamda. Eğer güvensizliğim varsa ilişkimi gözden geçiririm zaten. Farklı yollara başvurarak kendimi yoramam.
Bu yapilan sey yapanı ucuzlaştıran bi hareket benim gozumde. Bi kere bu basitligi yapicak kadar guvenmiyosam onunla ne işim var. Ve ayrica insanlarin anlik yasadiklari bosluklar olabilir. Kisi kesinlikle aldatmicak bi yapiya karaktere sahip olsa dahi , o an icinde bulundugu o duygu durumundan kaynakli gelen msja cvp verme eğilimi gösterebilir. Kafasinda boyle bisey olmamasina ragmen. Bunun olmasini normal karsiladigimi soylemiyorum ama neden aklinda olmayani aklina sokacak kisi ben olacak kadar alçaliyim. Bole bi durumda hangi taraf daha ucuz bi konumda olur. Yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan misalinden daha farkli olmaz.
Güvenmiyorsam zaten ayrılırım.. Ha sırf denemek için deniyorsam da çok merak iyi değildir.. Bakarsın istemediğin şeyler yazar, bu sefer kendini yiyip durursun keşke yapmasaydım, denemeseydim dersin. Hiç gerek yok böyle şeylere.
tabikide işlettim hatta kız arkadaşım eski kız arkadaşımla konuştuğunu daha doğrusu yazıştığını zannederken benlen yazışıyodu çıldırtıp felaket bir kıskançlık krizine sokmuştum onu
İşletmek yerine sosyal medya şifrelerini istiyorum. Böyle oyunlara gerek yok ki ayrıca karşı taraf da anlıyor. Anlamadı diyene de inanmıyorum. Saf ayağına yatmıştır. Günümüz İnternet zamanı yani. Bu oyunlara gelen de...
bi kaç kez işletmiştim o da beni işletmişti xd bazende anlayıp ben onu işketirken o da yalan bilgiler verip beni işletmişti öfkeden deliye dönmüştüm xd
Ben böyle bir şey yapmak istemedim çünkü genç olabilir sıkılabilir ya da bir an kayabilir ve eğer fake hesaba olumlu cevap verse çok üzülürüm bu yüzden sadece ona güvenmeyi seçtim