Sosyal ve fiziksel anlamda kendimi aşırı yeterli hissetsem de sosyal fobi hissediyorum ve yaptığım iş tamamiyle sosyal iletişimli?

Fiziksel olarak kendimi beğeniyorum (boyum uzun, atletik ve fit, dişlerim burnum düzgün vb) hatta çevremdekiler bana gıpta eder tarzda konuşuyor kız erkek 2 taraftanda hem fiziksel hem mizacımla ilgili övgüler alıyorum insanlar bana saygı duyuyor ancak küçükken ciddi anlamda akran zorbalığına maruz kaldığım ve çevremde aşırı özgüven siz ve korkak insanlar olduğu için içimde içten içe sosyal fobi var şu an kendime her anlamda güveniyorum çokta sosyal bir insanım benimle zaman geçiren bir insan büyük ihtimalle çok özgüvenli ve kendi kendine yeten bir insan olduğumu düşünür aslında böyleyim de ama insanların gözünde yetersiz, özgüvensiz görünmekten aşırı korkuyorum bu korku sebebiyle her saniye nasıl göründüğüme dikkat ediyorum, özellikle otururken sürekli özgüvenli ve rahat görünmem gerektiğini hissediyorum ve yayılarak kendinden emin oturuyorum ve öyle davranıyorum ancak bu içimdeki rezil olma korkusu beni aşırı rahatsız edip strese sokuyor bunun çözümü nedir ey ahali

Sosyal ve fiziksel anlamda kendimi aşırı yeterli hissetsem de sosyal fobi hissediyorum ve yaptığım iş tamamiyle sosyal iletişimli?