Selâmlar!!
Birine aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Birine aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
sürekli onu görmek istiyorsam, iletişimde kalmak için çaba harcadığımı fark ediyorsam, zaman geçirmeye çalışıyorsam, her dakikasını merak ediyorsam, nasıl olduğunu düşünüyorsam, gördüğümde de yeni doğan bebeğine bakan anne gibi bakıyorsam aşık olmuşum demektir
Gördüğümde kalbim çok hızlı atıyor ne yapacagimi şaşırıyorsam elim ayağıma dolaşıyorsa hoşlanıyorumdur bence. Ama aşık olunca mantığım rafa kalkıyor resmen aptallaşıyorum normalde de çok neşeli bi insanım ama hoş duvara bakıp gülümseyecek kadar deli davranıyorsam aşık olmuşumdur geçmiş olsun.
Cevap
41Cevap
İşime gelmediği şeyleri anlamadığım gibi aşık olduğumuda anlamamazlıktan geliyorum😬🤦♀️😂uğraşamam bu saatten sonra 😂
Aşkım diyorsam aşık olmuşumdur. Düz mantık ://
Sürekli istemsizce onu düşünür bir halde kendimi buluyorsam oldum demektir
Her mutlu olduğumda yanımda olsun istiyorsam
Aşka inanmadığım için olmam.
Bendeki etkisi net aptallaşma normal insanlara karşı ne kadar rahatsam onun yanında o kadar kasılıyorum saçmalamaya çok müsait hale geliyor beynim, aşırı mutlu olduğum gibi aşırı da dikkatsizlik baş gösteriyor mala bağlamak sanırım uygun bir tabir olacak :)) o nedenle aşık olmayı hiç istemem
Bencede sen aşık olma orti.😄
Niye be 🙄
Mallaşma diye öyle dedin ya.😄
Ama sadece ona mallaşıyom ben
Öyle deme orti bana da yansıtıyosun.😄
Hadi bee ordan
Ben pert oluyorum. Rahat olamam. Karşı tarafın yaklaşımı çok önemli. Eğer istemiyorsa, soğuk yapıyorsa, bir şeyler sorup etmiyorsa daha da tutuk kalırım. Olmaz bu iş..
Zaten böyle sırılsıklam aşık olup da daha ilişkiye başlamadan bu durumun ilişkiye dönüştüğünü pek görmedim ben..
Ansızın oluşan korkunç bir merak. Öyle plansız , akılda yokken... Zamanla seni sürüklüyor öyle hiç fark etmiyorsun kafaya sonradan dank ediyor☺ Duyduğun sevginin sebebini tam olarak bulamamak , her gün daha da sevmek , özlemek , defalarca arzulamak. Artık rüyalarının bile o olması. Zamanla insanı değiştirecek kadar kuvvetli bir bağ. Bir çocuğun ebeveynine olan pik dönem ihtiyacı gibi. Hayatını ona endekslemek hep bir şekilde bir yerde bulunmasını dilemek
Ondan başka bir şey düşünemem ne olursa olsun aklımın bir yerinde hep o olur, hayatımda olan biten her şeyi ona anlatmak isterim en ufak şeyleri bile anlatmak isterim çünkü hayatim da ki her şey sanki sadece o bilirse anlamlı hale gelecekmiş gibi hissederim
Ben daha kimseye aşık olmadım hayatımda kimse girmedi benim hayatıma bu konu hakkında pek bilgi sahibi de değilim. Onu sürekli merak ediyorsam, vakit geçirmek hoşuma gidiyorsa, onunla ilgileniyorsam hoşlanıyorumdur aşık demiyorum hoslanti diyorum 😅aşkı yaşamadan yorum yapmam 😁
Birini sürekli düşünmeye, özlemeye başlamışsam, o kişiyi sürekli hayal ediyorsam, yanımda olmasını bana ilgi göstermesini istiyorsam ve onun bana verdiği ilgi hoşuma gidiyorsa ona aşık olduğumu anlarım
Uyuduğunuzu nasıl anlarsınız? sorusu kadar saçma bir sorudur. Öyle belli yöntemler uygulayıp da anlanacak bir şey değildir. Bu soruyu soran hayatında hiç aşık olmamıştır.
Ben genelde yemeden içmeden kesilirim
Bir boğa erkeğine göre normal bir şey değil ama maalesef ki böyle
İlk aşkım yüzünden 4 gün bir şey yiyememistim
Nasıl açılmam.
Nasıl konuşmaya başlamam gerek.
Düşünmekten.
Heyecan duyarsam ateşim yükselirse falan işte öyle şeyler konuşmak istemiyorum😄
Oyyşş kıyamam ateşin mi yükseliyo.😄
Bayadır yükselmiyo sağlıklıyım şükür 😄
Çok şükür. 😄
Aklından onu çıkaramıyorsan hep onun yanında olmak istiyorsan onu mutlu etmek istiyorsan onunla vakit geçirmek istiyorsan onu kıskanıyorsan sevdiğin şeyleri onunla yapmak istiyorsan
Size karşı tavrından! Bu arada, benim de böyle bir anım oldu!
60 metre yükseklikte 120 km saate yapıyordu!
Nefesim filan kesilmişti ve öksürmeye başlamıştım, tövbe bir daha binmem!
Sürekli görmek, konuşmak istiyorsam
Özlüyorsam
Kıskanıyorsam, tüm gözlerden sakınıyorsam
Karşısında heyecanlanıyorsam
Ömrümü paylaşabileceğimi hissediyorsam aşığımdır
Aşık olmadigimi çok iyi anliorum aşık oldum gibi sanıp yok beee diorum demek aşık olamıyorum bu duyguyu hiç bilemicem bilenler kalan dakikalarını iyi degerlendirsin😃
Yanımda olmadığı zaman gözlerimi kapatıp onu düşünüyor ve aynı anda kokusunu duyuyorsam kulağıma sesi geliyorsa ve kalbim hızlıca atıp duruyorsa aşık olmuşumdur.
Aşk nedensiz ve de sebepsizdir bence bir insan bu nedenden veya şu sebepten ötürü aşık oldum diyorsa bana göre aşık değildir o kişi, dediğim gibi aşk nedensizdir
Aşk diye bir şey olmasa elin oğlunun saçındaki dalgalar neden benim gönlümde rüzgar estirsin?
Hep yanımda olmasını istiyorsam, sürekli aklımın bir köşesinde o varsa, hayallerimi süslüyorsa, aramayınca kendimi eksik hissediyorsam
Herhangi biriyle konuştuğundaki hislerinle onunla konuşurkenki hislerin aynı olmaz. Haliyle anlarsın.
Uzun süredir öyle bir his yok bende Unuttum yani o hissi. Sanırım aşık olsam da anlayamam djdjdj
Yanında heyecan yapıyorsan nefesin kesiliyorsa her detayı gözüne güzel geliyorsa ve ona sürekli dokunmak istiyorsan aşıksındır
Onu düşünmeden duramıyorsam ve kalbim onu gördüğünde her zamankinden daha hızlı atıyorsa bu ondan etkilendiğimi gösteriyor demektir
Heyecan, onu görünce hissettiğim sebebsiz mutluluk, kalp çarpıntısı, sürekli gülme gelir birde bana onun yanında
İlginç bir soru🙂 bunu anlayamamak imkansız ve bu tam olarak anlatılamaz çünkü Aşk bu
Hislerim yoğunlaşır, aitlik duygusu oluşur ki bu karşılıklı gelişen bir şey bana göre, o şekilde karar veririm aşık olduğuma
Aşk bir hastalık, yakalanmamaya çalışıyorum.
Kıskanırım. Ben sadece değer verdiğim insanları kıskanırım.
Kalbim pır pır atıyorsa, heyecanlanıyorsam olmuşumdur 🫠
Içimde tutamayıp insanlara anlatmaya başlamış isem aşık olmuşumdur 😂
Onu düşünmeden duramam, onu hayal ederim, hep yanımda olsun isterim, sürekli gülümserim
Ruh halim normal seyrinin dışına çıkıp saçma sapan takıldığımda anlıyorum.
Sevmeyi, sevilmeyi bilmiyorum. Kiriyorum döküyorum zarar veriyorum
Her saniye onu düşünüyorsan ayvayı yedin demektir 😂😂😂
Onu gördüğümde bayılacak gibi oluyorsam olmuşumdur.
Kafamdan çıkmıyorsa, ruhumu ve hücrelerimi ele geçirmişse.. Keyifli geceler..
Nil Karaibrahimgilden resmen aşığım dinlerken hep o aklıma geliyordu tam olduk diyorsam
Aşık olan kişi tanım yapamaz, öteki ben der geçerim 😄
Aşık olduğun kişiyi görünce düzgün düşünemezsin, kalbin bir anda hızlı hızlı atmaya başlar.
En son aşık olduğumda 27 yaşımdaydım ne olduğunu unutmuşum 😂
Hic olmadim ki🙄Bilemiyorum , olsam da anlayamayacak seviyedeyim.
Ben ilk bakışta oldum (: allahım dedim bu benimmmm❤️😂😉
Beni kıracak hareketi olsa bile, ondan vazgeçemiyorsam âşık olduğumu anlarım..
Onu çok düşünüyor isem hep onu görme hevesim varsa yanında olmayı çok istiyor isem evet sevmişimdir
"midede kelebekler uçuşur"; sevgililer birbirleri hakkında rüyalar/hayaller görür; günün herhangi bir saatinde düşünceler :D ortak projeler; hayata olumlu bir bakış; projeler, falan filan.. ;) :D
Onu kıskanırsın , gördüğün zaman heyecanlanır ve sürekli onunla denk gelmek istersin, yüzünü izlemekten sıkılmazsın, özetle en önemlisi de her şeyden uzak onunla sessiz bir yerde baş başa yaşamak bile sana yeter gibi gelir 😊
Çok zor yerden sormuşsun. Bunu nerden anlaman gerektiğini o an ki durumunla anlarsın öyle ya da böyle birkaç kelime ile tarif edemem!!!
Kusura bakma bunda yardımcı olamicam galiba çünkü bende o bahsettiğin kelime Yok sanırım olmayacakta
Uyumadan önce aklıma geliyorsa ateş bacayı sarmıştır ❤️🔥
Onu her zaman görmek isteyip özlüyorsam sürekli düşünüyorsam aşık olmuşumdur.
Birçok belirtisi vardır bunun ama önemli olan bu belirtilerin uzun süre devam etmesidir
Aşık olduğum kişiyi gün içinde sürekli düşünüyorsam
Neyine aşık oldun bunun sorusuna verecek cevabın yoksa aşıksın
Bana birşeyler söylediğinde, konuştuğunda sanki inanilmaz bir şey olmuş gibi hissediyorum
Hmm bu konuda anlayışsızım sanırım 🤭
Merak duyup sürekli konuşmak için bahane uretiyorsam temas etmek için ugrasiyorsam ya da gece aklına düşecek tarzda soru işaretleri bırakmak için yaramazliklar yapıyorsam sanırım aşık olmusumdurn😂
Standart bir cevap belki ama onu gördüğümde şöyle midemden yukarıya çıkan tuhaf güzel bir his kaplar içimi ve görmediğinde aklımdan hiç çıkmaz hele imkansız ve platonikse 🤦🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?