Çok güzel giden bir konuşmamız vardı. 2 gündür cevap vermiyordu, şimdi de bu konuşma geçti.

Çok güzel giden bir konuşmamız vardı. 2 gündür cevap vermiyordu, şimdi de bu konuşma geçti.

Kızlar hep böyle. Her şey iyidir , güzel güzel konuşursunuz. Sonra çıkar konuşmayı bırakalım daha fazla bağlanmanı istemiyorum, seni üzmek istemiyorum tarzında konuşma geçer. Üzülecek olan sanki kendileri. Düşünmeyin bu kadar.
Uğraşma çöp tipler bunlar, maksat kendince eline düzgün biri geçene kadar kullanmak. Bir diğeri de kararsızdır, sevmeye korkar veya bağlanmaktan, uzak dur yol ver, bas geç.
Cevap
15Cevap
Flört etmiyorum hiç. bazen böyle anlaşmazlıklar olabiliyor.
Hayat böyledir dostum, Allah bir kapıyı kapar, diğerini daha ışıltılı açar. Sıkma canını 😄
Hayır anlamadığım niye özür diliyorsun. Biri bana seni istemiyorum dicek anında engeller konuşmayı keserim. Cevap bile atmam. İşte bu yüzden kaybediyorsunuz.
Başkasını bulmuştur muhtemelen yani şu soğuklukta cevap verip hiçbir şey olmadan bunu yapıyorsa seninle konuşurken elinin altında başka birisi daha vardır muhtemelen.
Ansızın gidiyorlar ya laflarına dikkat etmeden. Bana da her şey güzelken "keşke eski sevgilime benzeseydin seni daha cok severdim" demişti. Beynimden vurulmuşa dönmüştüm.
Ya sıkılmış ya bisey hoşuna gitmemiş ya da başka biri var hayatında. Sebepler değişir ama sonuç aynı
Kardeşim bak sana şunu söyliyim. Başkası varr senden daha iyisini bulmuştur. Hayatıma kimseyi almak istemiyorum diyip evleneni gördüm ben ya
daha iyisini bulduysa zaten hakkıdır
etmişsin bir halt 😀 o güzel konuşmanın içeriğini görmek lazım
Sebebi yok şahsi sorunum dedi ve sen peki yazdın ya o alttakiler gelmeyecekti. G. ötü kalkmasın
Muhtemelen unutamadığı biri vardır.. ilk aklıma gelen bu oldu… 😔
Ben elimdekinden vaz gecipsam baska daha iyisini bulmusumdur anlatabildim mi
Çok efendi görünüyorsun o yüzdendir belki qnq
Geçmiş olsun doğru kişi değilmiş demekki sıkma canını
Beceremiyoruz, sen uyurken başları ile fingirdiyorlar genelde.
Üzücü olmuş yA. Soruya gelecek olursak bende beceremiyorum yA 🤷♀️🤷♀️
Etkilenmekten korkmuştur ya da aklında başkası vardır
iyi olacak şeyleri iyi giden şeyleri bok etmek kızların kanında var :) alıştım ben
Flörte ve seviyenize bağlı olarak değişir belki psikolojik sorunları vardır
Haketmemiş seni boş ver. İnsan gibi bitirmişsin sen. O pişman olacak ileride
acıma acınacak hale düşersin direkt sen bilirsin hoşçakal dicektin zort olacaktı 😂 son mesajın coookk gereksiz olmuş
Kavgasız bitmiş en azından
kardesim hic kendini sorgulama büyük ihtimal kendi sorunlari vardi yol yakinken kurtulmussun öyle düsün
Aklı başka birinde olabilir. Eski sevgilisiyle görüşebilir
Aşk diye bir şey yoktur
Can sıkıntısına zaman geçirmiş seninle
Daha iyisini bulmuştur
Başkasını bulmuş demiş kadınlar
Beklediği gelmiş onu beklerken senle oyalanmış
Engelle gitsin...
Baskasini ayarladi
Tipinden mi ki
Senden soğumuş işte
Net başkası var
yazılım öğren