Buluştuk görüştük hayatıma girer misin diye teklifte bulundu kabul ettim uzunca sarılıp kokumu içine çektı gözlerimin içine baktı öptü ama sonraki gün sadece 5 dakika konuştuk telefonda mesaj attım tekrar aradım hiçbir şekilede geri aramadı ve yazmadı diğer gün mesajlarımı okuyup cevap vermemeye başladı aramaları da açmadı ne bunun yaptığı sizce engel bile atmadı ne amaçlıyor olabılır böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha öncesinde sana karşı hareketleri nasıldı?
Biz daha yenilerde tanışmıştık ilk tanıştığımız gün sadece beni ekledi sosyal medyadan yanımda arkadaşımda vardı ona sormadı bile o gün arkadaşımın yorumu bu senden hoşlandı şeklindeydi sürekli bakıyordu bana laf atmaya çalişiyordu daha sonra biraz konuştuk gayet güzel cevaplar veriyordu yani
Daha somut belirtileri lazım ama..
Ne gibi bu yüzyüze ikinci buluşmamızdı zaten ilkinde de arkadadaşlarımızlaydık
Daha öncesin de diyorum.. Arkadaşın mı tanıştırdı seni bununla? Bir ortamda falan değildiniz yani.
Hayır arkadaşım tanıştırmadı onunda yanında bir arkadaşı vardı 4ümüz aynı anda tanıştık okuldaydık bir mekanda değildik yani
İşte o zaman sana ilgisi nasıl dı bu önemli..
Mesela o gün bi kaza oldu ufak bir şey ilk o yanıma geldi koşarak, otururken de göz teması fazla kuruyordu bakıyordu sürekli biz tam gidecekken yanımıza geldi hızlı hızlı şuraya gidelim mi diye sordu bana yani bu kadar geliyo aklima şuanlık
Anladım. Peki bu kadar yoğun duygular beslemene ne neden oldu ki?
Yoğun duygu değıl aslında ama ilk gördüğümde etkilendim daha sonra konuşmasını beğendim
Evet sanırım çok beğenen taraf sensin gibi.. Buna sakın mesaj falan atma.
Atmıyorum zaten ama buluşmadaki tavırları bana samimi gelmişti açıkçası uzun uzun sarılıp kokumu içine çekmişti hçbir şey hissetmediyse niye bunu yapar ki insan sadece değer verdiği birine yapmaz mi bunu
Tabi ama o zaman içinden de öyle gelmiş olabilir. Bence arkadaşın ile bir ağzını arat bakalım.
arkadaşım ile hiçbir muhabbetleri yok ama laf arasında birine aşık olmaya başlarsam direkt ondan uzaklaşırım demıştı bunun olmasına ihtimal vermiyorum ama sizce ne olabilir
Neden öyle demiş ki?
Birini sevmiş zamanında büyük bir yıkım yaşamış söz vermiş bir daha aşık olmıcam diye bilmiyorum bu yüzden olabilir mi ama
Bu çocuk tam bir canım arkadaşım. Uzak dur bundan.. Bırak vursun kafasını duvarlara...
Bu yüzdendir.. Korkuyor işte.. O kadar yoğun duygular beslemezsin sende bu kadar basit.
Ama hala daha bişeyler atıp duruyor bana snapten mesela çok saçma gerçekten
Ne atıyor?
snap fotoğraf uygulaması ya hiçbir şey olmamış gibi fotoğraf atmaya devam ediyor eskisi gibi
boş ver arkadaşım bu arkadaşın kız versiyonları daha çoğunlukta. İLİŞKİYE kaaplı demek ki.
O zaman teklif etmesi de saçma bilemiyorum
Onu engelleyerek tepkini göster, anlar... Gelirse de öyle gelecek sana. Gelmezse demek ki senin için uygun biri değil..
Bak sen bir şekilde bu işi oldursan bile emin ol 2 ay sonra ayrılacaksınız. Çocuk kapalı ilişkiye.
Evet onun farkındayım ama baştan bi adımda atmaması gerekırdı onun hayatına girmemi isteyen de oydu
Tamam boş ver arkadaşım ya takılma bu kadar.
Neyse teşekkür ederim o kadar cevap verdin.
Rica ederim dediğim gibi takılma bu gibi şeylere..
Senden daha değerli biri yok bu hayatta.
Öpünce tadını beğenmemiş demekki. Öyle olunca da büyü bozulmuş. Çok da sallama boş ver.
Tekrar tekrar öpmesi peki beğenmiyorsa niye devam ediyor ne kadar saçma
O gün libidosu yüksekmiş ve ayıp olur diye düşünmüş herhalde
ya sorunları var ya da başka birini buldu olmaz ise sana dönücektir ondan engel atmamıştır
Sorunları olduğunu söylemişti aslında
ama bu sorunlar buna engel degil hiç olmasa şu sıkıntım var ya da işlerim var kb yazamıyorum diyebilir
O açıdan değıl psikolojik olarak sorunları ama böyle bir şey yapacağını tahmin etmemiştim
anladım peki siz bu sorunlara dayanabilicek misiniz önce kendinize bu soruyu sorun derim
Ben kendisine bir şeyler hissettiğim için kabul ettim teklifini onunda bir şeyler hissettiğini düşünerek halledilir diye düşündüm açıkçası ama böyle saçma davranış beklemıyordum
Yani bekleyin zamana bırakın bakalım biraz nasıl olucak
öyle yapıcam artık ama böyle bir şey yapan biri tekrar iletişime geçmek ister mi sizce
Bana yapılsa şahsen ben geçmem iletişime siz çünkü kabul etmişsiniz onu benim düşüncem demek ki beni hemen elde edebilecigini sanıyor diyerek ugraşmaz ümit baglamazdım
ümit bağlamıyorum ama onun yinede geri dönme ihtimali yok mudur yani
Geri dönebilir ama geri döndüğünde yine aynı davranırsa size yine kırılan üzülen siz olucaksınız
Daha Önce Unutamadığı Bir Sevgilisi Vardır Onda Aradığını Sende bulmak istemiştir bulamamıştır ama nasıl söylüceğini bilmediği için hiçbir cevap veremiyor
Teklif ettiğinin ertesi günü böyle yaptı aradığını bulamaması imkansiz bence daha hiçbir şey olmadı aramızda
Sevgilisine kızıp böyle bir şey yapmıştır aldatmıştır veya psikolojik sorunları vardır o da senin şansına denk gelmiş
Sevgilisinin olmadığına eminiz ama evet psikolojık sorunları var söylemişti
O an azmış iş bitince de aklımı skym naptm deyip kaçmış bende de oluyor bazen
Nokta atışı tespit
Bence yaptığı teklifi düşünmeden yaptı ve sonrasında pişman oldu. Ne istediğinden emin değil
Bence onun da ne yaptığından haberi yok.
Ne istediğini bilmiyor adamım.
İlk bulusmada mı öpüştünüz
Öpmek illa dudaktan olmuyor yanağımdan öptü teklifi kabul edince dudaktan öptü sadece önceden tanışıyorduk ama başbaşa ilk buluşmamızdı
Peki sevismek istedimi
Hayır çok normal bir buluşmaydı o yüzden şaşırıyorum zaten böyle olmasına
İsteseydi ne yapardın
Bu seni niye ilgilendirsin
Ona göre yorum yapacam çünkü
O öyle bir şey istemedi ve yaşanmadı şuanki durumla yaşanmamış şeyin bir ilgisi yok
Yazabilir misin bişe soracam
Sorunlu sanırım
Dengesiz bunlar ya
Valla yaa