Eşimle 8 yıldır evliyiz ikiz çocuklarım var 5 yaşında eşimle evlendik evleneli sürekli beni aşaglıyor hakaret ediyor şiddet uyguladı bir kaç kere sürekli annesini babasını dinliyor onların sözünden çikmiyor evde bir karar verilecekse eşim kaynanam kayınbabam veriyor bu karar çocuklarım için olsa bille bana sorulmuyor bu zamana kadar herşeylerini yaptım ettim bir gün karşı çıkmadım eşime de ailesine de ama onlar bana her eziyeti yaptı ailem gelince gelmesini istemediler onlara laf attılar surat astılar kaç kere eşimle konuştum ayrılmaya kalktım düzelecegim diyor ama degişen bir şey yok burdan taşınalım diyorum yapamam diyor bazen beni de savun tut ailene karşı diyorum açıkca ben aileme karşı gelemem diyor ne yapmalıyım yoruldum artık 🥺😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDışarda millete göstermediği erkekliği sana gösteriyor olay bu. Ailesine çıtı çıkmıyor seni eziyor çünkü pasif çünkü ezik. Sende onu adam sanıp çocuk yapmışsın adam olmaz o boşuna umut bağlama.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ailesine gıkı çıkmıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılHanfendi size yapılan büyük bir saygısızlık ve psikolojik şiddetten tutun fiziksel şiddete kadar bir sürü şeyi yaşamışsınız. Bence ayrılmanız gerek ne kadar esinize karşı duygularınız olsa da ileride ve şu an çocuklarınıza daha iyi bakmak daha iyi bir ev ortamı sunmak için ayrılmalısınız diye düşünüyorum. Bu çok zor ve cesur bir karar ama bunu yaparsanız ilk başta sıkıntı çekseniz bile daha sonra çok rahatlarsınız ve çocuklarınız da böyle bir ortamda büyümemiş olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Eşimi sevmiyorum sdce çocuklarım için çabaladım çabalıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmediği için.
10 Yorumla Huylu huyundan vazgeçmez. Yaşam biçimi bu onun o yüzden de sen bence yol yakınken bırak. Çünkü hayatı kendine heba edersin iki seçenek var çocuklar ya huzursuz ailede büyüyecek, ya da babasız daha uzaktan büyüyecek. İkisi de hoş şeyler değil ama huzursuz ve kötü ortamda olacağına bence diğeri daha iyi
34 Yorumla- +1 yıl
Aynı kayınbabam kayınvalideme karşı da öyle üstelik adam 60 yaşına geldi halen aynı
- +1 yıl
Ee yani zaten yapıyor da
Kötü durumdasın sen. Aynı şeyler annemin başına da gelmiş zamanında. şu an da kaynanasına iyi cevap veriyor annem ama eskiden öyle değilmiş. Keşke o zaman da cevap verebilseydim diyor. Her şeye karışıp sana sormuyorlar saçmalığa bak
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama ben o şekilde davranırsam eşim beni öldürür şu an ailesiyle konuşmuyorum ama atlı üstlü olunca ne kadar olursa işte
- +1 yıl
Evet görücü üsülü ben nişanlıyken anladım bir şeyler olduğunu bunda ama biz kızlar işte aileden sevgi görmeyince 2 söze tav oluyoruz öyle ikna etmişti beni
Eğitiminiz nedir? Eve maddi gelir sağlıyor musunuz? Karakterli, ahlaklı erkekler için kadının rahat etmesi öncelik ama öyle olmadığında kadının belli bir güçte olması gerekiyor. İnanın sabrettikce daha da üstünüze gelecekler. Maalesef kadının güçlü bir dayanağı yoksa (iş, aile, baba, kardeş) diğer türlü erkekler için ezmek için fırsat veriyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Ailem zaten yok arkaöda annem babam ayrı herkes kendi derdinde bende lise 2 herkim yani ezmesi için her şey mevcüt üstelik sırf benim çektigimi çocuklar çekmesin diye herşeye sustuğum da cabası
- +1 yıl
Bunun rahatlığı var üstünde. Bir meta gibi davranıyor size. Benim için burada yazmak kolay. Çocuklar var ve arkanızda kimse yok. Çocuklarınız okula başlar başlamaz yarı zamanlı veya tam zamanlı bir iş bulmaya bakın. Sonrası ise uzaklaşmak. Rabbim kolaylaştırsın inşallah.
- +1 yıl
Amin lütfen dua edin
Düzelmez asla bu hayatta yaşanmaz böyle sonunda sen direnirsin ama o seni yinede bırakır. Ben sustum ona rağmen eşim beni bıraktı
09 Yorumla- +1 yıl
Yani hayattında kimse yok olacagını da sanmıyorum keşke bıraksa kurtulurum
- +1 yıl
Bilmiyorum gerçekten ne düşünecegimi napacagımı şaşırdım az önce bille tartıştık yarıyıl tatilinde annemlere gideyim diyorum hemen bahane buluyor kavga ediyor falan
- +1 yıl
Bu kıskançlık değil hizmet çiyim ya bu evde şimdi ben annemlere gidersem anası babası bir şey der iş aksar diye karşı çıkıyor
- +1 yıl
Benim annem babam da ayrı çok zorlukla büyüdüm babaannem büyüttü o yüzden brnde çocuklarım benim gibi olmasın fiyeok çabaladım ama artık dayanamıyorum
- +1 yıl
Değil mi bende işte içimde en ufak dğzelecegini görsem beklerim ama eminim düzelmez
+1 yılSana şiddet uygulamış ve sen hala onu affedebiliyor musun güzel ablam
Ayrıl aile evine yerleş veya kendin ev falan tut bu adamla ömür geçmez05 Yorumla- +1 yıl
Canım bende annesiz babasız büyüdüm çocuklarım böyle olmasın diye bekledim çabaladım ama artık sabredemiyorum
- +1 yıl
Abla inan ki çocuklarının gerek fiziksel gerek sözlü anlamda şiddete uğradığın evde büyütmen onlara yapacağın en büyük kötülük olur
- +1 yıl
Haklısın canım bende bazı şeyleri düzeltmek çabaladım ama düzelmeye ce gıne eminim artık
- +1 yıl
Abla düzelmeyeceğine eminsen boşanıp kendi ayakların üstünde durma vaktin geldi demektir
- +1 yıl
Evet canım bende bir pürüz bekliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan direk bana gelebilirsin böyle şeymi olur ev altlı üstlü sanırım sokarım öyle işe şu işe bak adam evleniyor ailesi yönetiyor onların kararları ile yaşıyor onlara soruyor bişe yaparken valla sicaemm ağızlarına
08 Yorumla- +1 yıl
Üstteki yazdıgınızı görmedim sayıyorım evet haklısınız
Cevap sahibi+1 yılBen yardımcı olmak amaçlı dedim yani
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim diyelim mesela kimse karışamaz bana ne ana ne baba eşim ve ben sadece ona sormadan bişe yapmam mesela bazıları var ne yapsa anasına babasına diyor yemin ederim slk bunlar senin ailen başka artık yani ben hiç bişe söylemem yani
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben yanlış anladım o halde kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılSorun değil
- +1 yıl
Ben artık erkeklerin hiç birine inanmıyorum inanmak da istemiyorum umarım böyle biri olursunuz evliliginizde hem cinsim için çok iyi bir hayat olur
Cevap sahibi+1 yılöyle olacak zaten ben bildiğin kişiler gibi değilim
Cevap sahibi+1 yılİnşallah diyelimmm
+1 yıl8 yıl diyorsun fakat burada yazan yaşa göre bakarsak 16 yaşında evlendin öyle mi🤔🤔
13 Yorumla- +1 yıl
17 ya
- +1 yıl
O yaşta evlenecek kadar ciddi bir kararı tek başınıza mı aldınız?
Önemli olan bu
- +1 yıl
Hayır ailem ille ki zaten doğu tarafında normal bu yaşlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet ayrıl. Sen köle olarak gitmişsin başın dik girdin başın dik çık
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle işte korkuyorum iki çocukla nasıl yaparım diye
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun 👍
O iş bitmiş artık tek seçenek boşanmak ya da böyle devam.
031 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir evlilikte şiddet varsa zaten seni boşamış gibi oluyor.
- +1 yıl
24 evet ama işte bizim toplumda boşanınca kıyamet kopuyor gibi düşünüyorlar ya oysa her gece yatağa ağlayarak girmek asıl kıyamet kopması değil midir hani biz erkeklere emanet olarak gönderilmiştik
- +1 yıl
24 yaşındasın 8 senelik evlisin 5 yaşında ikiz çocukların var.
16 yaşında evlenecek ne vardı? - +1 yıl
17 yaşımda evlendim sana şimdi burada anlatsam roman olur annem babam ayrıldı üvey annem dedemler babamlar hepimiz bir evde kalıyorduk sürekli kavga dövüş sorun sevdiğim vardı vermediler bende bir an önce o evden kaçmak için saçma sapan seçim yaptım
- +1 yıl
Hmmm anladım afedersin 😔
Ben evlilik meraklısı olduğunu düşündüm - +1 yıl
O yaşta seçim konusunda hata yapman gayet normal
- +1 yıl
Evet maalesef
- +1 yıl
Günaydın 🔆🔆
Allah sana sabır versin eşine de merhamet ve seni anlama idrakı versin - +1 yıl
Amin sağolun teşekkürler
- +1 yıl
Eşinle karşı karşıya gelmemeye çalış anne babası kaç yaşında?
- +1 yıl
Evin için de mi karşı karşıya gelmeyeyim anlamadım annesi ve babası 60yada 70 yaşında sanirim
- +1 yıl
Yani kizdirmamaya çalış 👍
- +1 yıl
Bana gerek kalmıyor zaten adam çok adabı sinirli
- +1 yıl
Anne babası yaşlanmış idare etmekten başka çaren yok 👍 tekrar Allah sabır versin. Çocuklar olmasa boşan demek biraz daha kolay ama çocuklar için sabret.
- +1 yıl
Ne iş yapıyor eşin?
- +1 yıl
Ya anne baba olmasa bu gene aynı yapısı bu eşim elektirik teknisyeni durumumuz iyi falan ama her şey maddiyat değil tabi
- +1 yıl
Sen üvey anne elinden kurtulmak için yanlış adamın eline düşmüşsün ne desem boş 👍
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
İçki kumar gibi kötü alışkanlıkları var mı?
- +1 yıl
Tek sorun sinirli olması mı?
- +1 yıl
Hayır onlar yok ama sözlü fiziksel sürekli şiddet görüyorum sürekli hakaret aşaglama böyle yani
- +1 yıl
Oooo çok kötüymüş, çocuklar doğduktan sonra mı böyle oldu yoksa en baştan beri mi böyle?
- +1 yıl
En baştan beri vardı ama bu kadar değil dı hep görmezden gelindim duyulmadım götülmedim benim seçim yapma hakkım hiçbir konuda olmadı seçsem bille istenmedi böyleydi hep
- +1 yıl
Annen baban durumdan haberdar mı?
- +1 yıl
Evet annem sabret falan diyor ama eğer ayrılırsam en büyük destekçim babam da 2 defa gittim ikisinde de geri gönderdi düzelir vs diye babam kendi havasında çocuklar çok umrunda değil
- +1 yıl
Ayrılıkları en kötü çocukları etkiliyor. Kendi ayakların üzerinde durabilirsen güçlü bir kadınsan eşinde maddi olarak destek olursa boşanabilirsin 👍 böyle sözlü ve fiziksel şiddet aşağılama hakaret nereye kadar?
Çocuklarda mutsuz ortamda bulunmak istemez. Eğer çocuklara yansıtmıyorsa eşin belki düzelir diyeceğim ama sanırım sen eşinden soğudun. - +1 yıl
Ben eşimden soğudum soğumayacak gibi değil ayrıca çocuklara fazlasıyla yansıtıyor geçen oğlum baba artık bırak şu telefonu biraz sohbet etdiyor babası da kimle edim diyor oda bizle annemle diyor eşim güya şaka yapıyor dünyada annen kalsa gene etmem diyor ama bnce bunu bu çocuga böyle demesi yanlış
- +1 yıl
Eşin tam bir öküzmüş 👍 çocuğuna dahi saygısı yok, çocuğun gözünde senin değerini düşürüyor.
- +1 yıl
Aynen işte hıh ben de bunu diyorum aslında özelden yazsanız anlatsam
- +1 yıl
Amacım sdce bir yol bulmak birileriyle dertleşmek yanlış anlamayın lütfen
+1 yılVe sen de buna katlanıyor musun ya yazık değil mi güzelliğine
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuklarım için mecburdum ama artık asla katlanm7ycam
- +1 yıl
Bence de katlanma yani elini sallasan ellisi
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlilik için çok yanlış bir tercih yapmışsın neden?
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum cahillik diyelim sevdiğim vardı ailem vermedi bende evden kurtulmak için istedim aslında annem babam ayrı oldu için kayınvalidemlerin benim annem babam ola biteceğini düşünerek kabul ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklar küçükken sonlandırın bu evliliği ileride daha zor olur hayat değil bu senin ki ve hiç bir zaman düzelme olmayacak
16 Yorumla- +1 yıl
Sen bi siii
- +1 yıl
Nereden bu kadar emin oldunuz
- +1 yıl
@Misali00rüzgar sen bakma ona sallamış eşini korkutsun bakalım nasıl yola geliyor
Cevap sahibi+1 yıl8 yıldır değişmeyen durum bu saatten sonra değişmez ailesine fazla düşkün onun aile bireyleride annesi babası çocuklar sen dışlanmışsın çoktan
- +1 yıl
@hayalleriçindee 2 defa ailemin yanına gittim ama adam direkt tamam ayrılalım diyor geri geldim 2.3 ay iyi sonra gene aynı geçenlerde 5 saat konuştuk gitmek istiyorum dedim agladı düzeliyor düzelecegim falan dedi 2 gün sonra gene aynı
Cevap sahibi+1 yıl@hayalleriçindee çocuk sen anlamazsın bu işlerden yaşın yetmiyor git parkta oyna
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılayrılamıyosan yola getir getriremiyosan ayrıl ayrılamıyosan böyle gidiceksin maalesef
00 Yorumla
+1 yılYa çocukların hayatını mah olacak ya da senin ama anne ve babası ölmeden değişmez emin. Ol.
022 Yorumla- +1 yıl
Anne baba ölse de degişmez anne baba yanımızda olmasa da aynı
- +1 yıl
O halde bi an önce ayrıl hayatına bak
- +1 yıl
Korkuyorum ya iki çocukla geçinemezsem
- +1 yıl
Aslında cesaretsizligim de bundan
- +1 yıl
Neden geçmiyesin ki
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun
- +1 yıl
şu an Kahramanmaraş ama ayrılırsam gaziantep de
- +1 yıl
Tamam iş imkanıda çok orada neyden korkuyorsun ki
- +1 yıl
Yani askeri ücretle ev kirası 1.1 6000 bin zaten elektrik var şu var çocukların servis parası geçim
- +1 yıl
17 bin maaş alırsın devletten destekte alırsın geçinirsin merak etme
- +1 yıl
Evet çok ama hayat çok pahalı aslında kendime güveniyorum ama hayat şartlarından korkuyorum
- +1 yıl
Kendine güveniyorsan sorun yoktur
- +1 yıl
Köle gibi yaşamaktan daha iyi kendine saygın olsun
- +1 yıl
Çocukları hafta içi okula göndersem 2 de çıksalar ondan sonra napıcam nere bırakacam hafta sonu falan bilmiyorum ya
- +1 yıl
Evet bir pürüz çıksa o zaman hiçbir şey düşünmeden çekip gıdecem düşünürsem kalıyorum
- +1 yıl
Yeni gördüm mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Ben yazamadım sana
- +1 yıl
İkimiz de exper 1iz
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Hayır burdan ne zaman olursa yazarsınız
- +1 yıl
Yok dediğim gibi yazmak istersen burdan yazarsın
- +1 yıl
Olur
Sen gibi güzel kadınlar güzel erkeklere gelmez kötü insanların ellerinde kaybolurlar
02 Yorumla- +1 yıl
Bitti gençligim zaten bundan sonra da sırf çocuklarım için çalışıcam
Üzücü Bir durum Savunmasız Birine ŞİDET Uygulanmaz Sana Bişey sormak İstiyorum Lütfen
06 Yorumla- +1 yıl
Buyrun
- +1 yıl
burada sorun
- +1 yıl
Saçma sapan soracaksanız sormayın
+1 yıl16 da mı evlendin ewladım?
02 Yorumla- +1 yıl
17
- +1 yıl
yazık olmuş
Biz ne diyelim kanka alo183 ara onlara sor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Allah sabrını arttirsin başka yorum yapamiycam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çocuklar olmasaydı belliydi yapacağın ama
00 Yorumla
+1 yılDayak mı atıyor durduk yere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak pek te bir şey Kalmamış gibi
05 Yorumla- +1 yıl
Evet son çırpınışlar
- +1 yıl
Üzücü ama gerçeği kabullenmek gerekiyor
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkürler
Zor durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir işte çalışamaz mısın?
00 YorumlaSizi sevmiyor o. yüzden
07 Yorumla- +1 yıl
O zaman son gitmek istediğim de neden izin vermedi agladı düzelecegim düzeliyoeum falan dedi acaba diyorum etraf ne der diye mi korkuyor
- +1 yıl
Artık katlanamıyorum işte lütfen dua edin
- +1 yıl
Allah razı olsun sağol canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini dusun ve ayril
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzuldum senin adina
00 YorumlaYuh çüş
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz