İntikam almak için ihanet ettim. Bu saatten sonra nasıl devam edeceğiz?

Ben dört yıllık sevgililik sonrası evlendim eşimle. O dört yıl hayatımın en güzel dört yılıydı. Evlendikten sonrada ilk bir sene her şey çok güzeldi. Daha sonra başta tartışmaya başladık. Sonrasında küfürler başladı karşılıklı. Eşim bana ediyordu ben eşime ediyordum. Bir gün gece ben uykudan kalktım normalde asla ama asla uykudan uyanma huyum yoktur geceleri. Baktım salonun ışığı açık kapıda kapalı. İçeri girdim eşim telefonu kapattı birden. Kiminle konuşuyorsun filan dedim ne konuşması iyi misin sen dedi bana. Zorda olsa telefonu aldım baktım Gökhan diye kayıtlı birisi. Kavga ettik ısrarla numarayı ver dedim buna sonra bu herşeyi anlattı. Konuştuğu kişi kadının biriymiş. Üstelik bu kadın hamile arkadaşlar evli yani. Neyse ben bu olaydan sonra intikam almak için buraya üye oldum eşimden gizli. Buradan biriyle tanıştım benden yaşça küçük. Sırf intikam almak için onunla görüştüm. Bir süre sonra bu defada eşim beni yakaladı. Kavga ettik eşyalarımizin bir çoğunu kırdı her yeri kırdı döktü. Evden çıktım ailemin yanına döndüm boşanma davası için işlemleri baslaticagimi yazdım. Son defa konuşmak için esim beni eve çağırdı. Herşeyi unutalım yeni bir sayfa açalım diyor. Bu saatten sonra nasıl yeni sayfa acicaz? O beni aldattı ben onu aldattım. Bitmesin diyor ben seni seviyorum diyor. Seven insan aldatır mı? Siz söyleyin.

İntikam almak için ihanet ettim. Bu saatten sonra nasıl devam edeceğiz?